Lifestyle

Trending:


Velryby: Proč je milujeme a potřebujeme?

Keporkaci jsou jedni z nejkrásnějších a nejoblíbenějších mořských tvorů. Jsou monolitické a tajemné a díky své náklonnosti k pobřeží jsou oblíbené u pozorovatelů velryb po celém světě. Jejich podmanivé velrybí zpěvy a majestátní vyplouvání z vody vzbuzují úctu téměř u každého, kdo má to štěstí a stráví čas v blízkosti těchto nádherných mořských mamutů. Pro mnohé však může být překvapením, že keporkaci jsou jedním z našich největších spojenců v boji proti změně klimatu. Keporkaci jsou více než jen neuvěřitelná stvoření, ale také pomáhají udržovat naše oceány a ovzduší co nejčistší. Chcete vědět jak? Čtěte dál a dozvíte se to.


Emocionálně nedostupní muži. Jak je včas odhalit?

Vídáte se již několik týdnů a stále máte pocit, jako byste, ač se snažíte sebevíc, nedokázala prolomit zeď, kterou kolem sebe staví, a porozumět jeho osobnosti? Možná jste narazila na emocionálně nedostupného muže.


Salát je skvělý pokrm (nejen) na léto. Jak připravit nejlahodnější zeleninové kombinace?

Salát se stal ve 20. století synonymem redukční diety. Neprávem se mu přičítá role pokrmu, který uždibují neurotické slečny toužící po kariéře modelky. Přitom může být stejně vydatným a hodnotným jídlem jako teplý hlavní chod. S grácií hraje roli chutné přílohy i předkrmu.


Royal Ascot: oslava více než století ikonických vzhledů

Slavné anglické dostihy Royal Ascot mají více než stoletou historii. Během této doby se mnozí věnovali koňským dostihům, jiní však stejně nadšeně sledovali výběr módy na každoroční události, která nikdy nezklame. Dostihové závodiště Ascot v anglickém Ascotu založila královna Anna v roce 1711. V roce 1813 se Ascot těšil takovému významu, že parlament přijal zákon, který zajistil, že zůstane veřejným závodištěm. Přesto se zde až do roku 1945 mohly konat pouze čtyřdenní dostihy Royal Meeting. Pokud jde o Royal Meeting, ten se poprvé oficiálně konal v roce 1911 během třetího červnového týdne a tato tradice trvá dodnes. Každoročně se ho účastní britská královská rodina. V roce 2004 bylo závodiště na 20 měsíců uzavřeno kvůli rekonstrukci. V roce 2005 se proto Royal Meeting konal na závodišti York Racecourse v anglickém Yorku. Zesnulá královna Alžběta II, majitelka panství Ascot, dostihové závodiště v roce 2006 znovu otevřela. V poslední době navštěvuje týden Royal Ascot více než 300 000 návštěvníků, což z něj činí nejnavštěvovanější akci svého druhu v Evropě. Royal Ascot je bezpochyby místem, kde se setkává sport a rodokmen (lidský i koňský). Nesmíme však přehlížet ani jeho vliv na módu. Kde jste kdy viděli unikátnější pokrývky hlavy? Jednoduše ne. V tiskovém středisku v Ascotu musí být na sportovní a módní novináře, kteří se tam po celý týden mísí, opravdu pěkný pohled. Byl však Royal Ascot vždy hoden módního rozruchu, který se kolem něj strhl? No, obrázek vydá za tisíc slov, tak jich zkusme několik desítek! V následující galerii si prohlédněte historické snímky z Royal Ascot v celé jeho historii.


Tipy, jak prodloužit životnost ledničky: Udržte ji v kondici

Lednice není úplně levná záležitost a rozhodně od ní očekáváte, že vydrží dobře sloužit spoustu let. Když se ale stane obětí nesprávného zacházení, dojde k výraznému zkrácení její životnosti. Dodržováním jednoduchých tipů můžete předejít poruchám a prodloužit tak funkčnost vašeho spotřebiče. Jak na to? Zvolte pro lednici vhodné umístění Lednička by měla mít kolem sebe dostatek […] The post Tipy, jak prodloužit životnost ledničky: Udržte ji v...


Jak vychladit pivo? Zkuste běžné i neortodoxní způsoby

Klasik ví, že ze sedmého schodu chutná nejlépe. Pokud se neřadíte ke šťastným majitelům studeného sklepa, můžete pivo vychladit i jinak.


Pánské šortky 5x jinak: Stylistka naučí vaše muže oblékat šortky nejen na pláž, ale i do společnosti

V novém díle pořadu 3 minuty stylu si dnes přijdou na své muži, protože stylistka Nikola Marková připravila speciál pro ně. Pět outfitů, jejíchž základem jsou šortky a hodí se pro různé příležitosti od společenských až po volnočasové, si můžete prohlédnout přímo na modelovi.


Nejkrásnější manikúra léta 2024: Vedou netradiční barvy i motiv šťavnatého ovoce

Léto a čas dovolených je tu! Pojďme si při této příležitosti shrnout klíčové trendy, které právě teď promlouvají do manikúry. Na své si přijdou milovnice elegantního minimalismu, šťavnatých motivů i barev, které bychom si s prázdninovými měsíci hned tak nespojili.


Tmavé pečivo nemusí být vždy celozrnné. Poradíme, jak poznat, že kupujete opravdu zdravé pečivo

Všude se píše a mluví o tom, že pokud chcete začít žít zdravým životním stylem, je třeba vyměnit bílé pečivo za celozrnné. Jenže v obchodech častěji narazíte na obarvené pečivo než na celozrnné. Nenechte se nachytat a přečtěte si, jak poznat opravdu zdravé celozrnné pečivo, které bude prospěšné vašemu zdraví.


Velký horoskop na léto 2024: Blíženci, pozor na nevyžádané rady, Lvy čekají životní změny

Letošní astronomické léto 2024 začne už 20. června, přesně ve 22 hodin a 51 minut, kdy vstoupí Slunce do znamení Raka. Pro mnoho lidí odstartuje nejkrásnější období roku, plné výletů, zážitků, dovolených a poznávání. Zajímá vás, jaké léto na vás čeká podle horoskopu? Nahlédněte s námi do naší předpovědi, ať máte menší náskok.


Módní policie z luxusní přehlídky: Dcera Jiřího Dvořáka ukázala holá záda, zářila i plus size modelka Debnárová

Módní přehlídka návrhářky Martiny Pipkové Loudové se pro tentokrát konala v netypických prostorách Masarykova nádraží. Na mole zazářily i hvězdy, které byste mezi modelkami nečekali - dcera Jiřího Dvořáka, Anna (22), například vynesla tmavě zelené flitrované šaty s odhalenými zády, a plus size modelka Natálie Debnárová (38) zazářila v rudé metalíze. Na mole se objevila také první žena Noida, modelka Gabriela Dvořáková (35), která vynesla rudý...


Co přenášejí komáři: opatrnost před nimi je na místě

Začíná léto a večerní pobyt na zahradě nebo terase nám znepříjemňují otravní komáři. Otevřená okna v noci lákají komáry také do našich ložnic. Probdělá noc kvůli komářímu bzučení a štípání není nic příjemného. Co komáry přitahuje a jak je odpudit? Přinášíme několik rad a inspirací, jak se s těmito vetřelci vypořádat.


3 ingredience, které dokonale vyčistí pleť

Kdo chce mít krásnou, a především zdravou, pleť, ten ji musí každý den čistit. Jak ale vybrat správný cleanser? Řiďte se nejen svým typem pleti, ale i ingrediencemi, které odličovací produkty obsahují. Některé totiž vaší pokožce přinesou mnohem víc benefitů než ty ostatní. Pokud z tváře neodstraníte make-up, odumřelé kožní buňky, maz a nečistoty, bude zanesená, zašedlá, a začne tíhnout k pupínkům i rychlejší tvorbě vrásek. Při výběru vhodného...


Plán Péče, Který By Vám Lékař Obvykle Doporučil Na: Alergie Na Zvířata

Souhrn Alergická reakce na bílkoviny v buňkách zvířecí kůže obvykle nazývané jako housenky, sliny nebo moč, což má za následek rýmu, kýchání, vodné oči a svědění. Příznaky Mezi příznaky patří rýma, kýchání, vodnatá oči, svědící nos a hrdlo, nosní kongesce, kašel, sípání a vyrážky. → Běžné možnosti léčby → Otázky, které byste měli položit svému léka...


Váš osobní styl podle vašeho hvězdného znamení

Už teď se na vesmír obracíme s mnoha dotazy - na barvu síly, na nejlepší parfém nebo na to, jak lépe spát. Proč ne styl? Osobní styl je pro každého jedinečný a vy můžete využít své hvězdné znamení k tomu, abyste se dozvěděli, která módní volba vám pomůže cítit se silněji. Objevit svůj osobní styl může chvíli trvat a může to být složité. Když se poradíte s hvězdami, bude o něco snazší upřesnit vlastní oblíbenou estetiku. Zajímá vás to? Klikněte na tuto galerii a zjistěte, jaký je váš osobní styl podle vašeho hvězdného znamení.


Ze zákulisí Ulice: Svatba Gábiny a Jirky se točila tři dny, nevěsta měla dvoje šaty

Svatba Gábiny a Jirky je vrcholem 19. sezony seriálu Ulice. Nebude nouze o slzy štěstí a dojetí, ale také překvapení. Zajímá vás, co všechno uvidíte a jak se to točilo? Prozradit můžeme třeba to, jak probíhal výběr šatů pro nevěstu, kolik maskérek se staralo o herce a co bylo na hostině...


Znáte bouclé? Pokud ne, je na čase to napravit

Design v dnešní moderní leč i uspěchané době mění trendy velmi rychle. Jedním z těch nových je i tzv. bouclé (česky občas psáno jako buklé) připomínající na první pohled prstence či jemné kudrlinky. Kdo má rád přirozenost, jednoduchý styl, vzdušnost a trochu elegance je na správném místě. Bouclé je jasným důkazem toho, že i obyčejné věci mohou dobře fungovat.


Duchovní význam letního slunovratu a jeho přínos pro jednotlivá znamení

Letní slunovrat je před námi a s ním začíná pravé léto! Tato událost má své kořeny v pohanském starověkém kultu, takže slunovrat má dlouholetý duchovní význam. Ale proč vlastně? A jak se tyto tradice slaví dnes? Klikněte na tuto galerii a zjistěte, jaký duchovní význam má letní slunovrat a co přináší pro jednotlivá znamení horoskopu.


Recepty na ty nejlepší mléčné koktejly!

Mléčné koktejly jsou jedním z nejchutnějších vynálezů vůbec, že? Jistě, ne každý konzumuje mléčné výrobky, ale v dnešní době je lze snadno nahradit rostlinnými alternativami. V této galerii najdete celou řadu receptů – od klasických až po koktejly s alkoholem. A taky pár opravdu exotických chutí! Jste připraveni vyzkoušet něco nového? Pak klikněte na galerii a inspirujte se!


Velký horoskop na 2. polovinu roku 2024 prozradí, co čeká každé znamení zvěrokruhu

Druhá polovina roku 2024 přináší nové výzvy a příležitosti pro všechna znamení zvěrokruhu. Co vás čeká v oblasti lásky, práce a rodinných vztahů? Přečtěte si náš podrobný horoskop a zjistěte, na co se můžete těšit a na co si dát pozor.


Na co je dobrý vlaštovičník: dokáže ulevit od nepříjemných potíží

Na první pohled něžná bylina s jemnými listy a zlatožlutými květy v sobě ukrývá nebezpečí v podobě hned několika jedovatých alkaloidů, ale je také naším skvělým pomocníkem v boji s nepříjemnými bradavicemi, plísněmi kůže i nehtů i s bolestivými otlačeninami, kterým říkáme kuří oka. Tak si pro jistotu navlékněte rukavice a vydejte se na sběr téhle šikovné léčivky, možná ji najdete i zapomenutou v koutě zahrady. Máme pro vás recept na báječnou...


Domácí zmrzku zvládnete i bez zmrzlinovače. Z čerstvých jahod bude dokonalá

Připravte si domácí zmrzlinu, na níž si pochutná celá rodina. Navíc budete vědět, co přesně obsahuje a že do ní nebyly přidány chemické konzervanty. To prostě musíte vyzkoušet!


Klíčové okamžiky, jež otřásly světem klasické hudby

Vážná hudba se těší celosvětové oblibě a miliony lidí znají díla Bacha, Beethovena, Mozarta a dalších skladatelů, kteří vytvořili nejvýznamnější hudební díla západního světa. V čem konkrétně má však klasická hudba kořeny, jak se vyvíjela a kdo jsou osobnosti zodpovědné za její nejodvážnější a nejradikálnější inovace? Udělejte si pohodlí a nalaďte se na klíčové momenty, které otřásly světem klasické hudby.


Nebudete věřit, v čem všem se nachází želatina

Želatina se v různých podobách používá již od 15. století, původně jako surovina do vaření. Dnes se používá při výrobě široké škály výrobků, včetně potravin, kosmetiky, cukrovinek a léků. Želatina je kontroverzní substance, protože se vyrábí ze zvířat. Díky tomu, že nemá barvu a je bez chuti a zápachu je však velmi cennou a všestrannou složkou pro nejrůznější použití. A možná vás překvapí (i nepříjemně), až zjistíte, do čeho všeho se želatina přidává. Zajímá vás víc? Proklikejte se touto galerií a nechte se překvapit!


Rozkošná fakta o zvířecích mláďatech, ze kterých vám roztaje srdce!

Každý miluje malá zvířátka, od huňatých štěňátek až po růžová prasátka! A my vám přinášíme pár rozkošných faktů o zvířecích mláďatech, které vám vykouzlí úsměv na tváři. Věděli jste například, že mláďata slonů neumí používat chobot? Nebo že všechna koťata se rodí s určitou barvou očí? Zvířecí říše je fascinující a těchto roztomilých faktů nebudete mít nikdy dost. Chcete se dozvědět víc? Tak se proklikejte touto galerií.


Ubytujte se v jednom z nejkouzelnějších domků v Provence: Čeká na vás pravý francouzský sen

Maison Aumône je provensálský klenot, obklopený kopci a cedrovými lesy národního parku Petit Luberon. Tento krásně zrekonstruovaný dům nabízí vše, co si můžete přát – od autentické francouzské kuchyně po nádherné výhledy. Vydejte se na nezapomenutelnou dovolenou a zažijte pravý francouzský venkovský život.


Denní horoskop na sobotu 22. 6. 2024: Vodnáře čeká nepříjemné hašteření s rodinou, Blíženci dostanou nové nabídky

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 22. 6. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


Proč pijete hodně kávy, nebo ji naopak nepijete vůbec? Odpověď může záviset na vašich genech

Začínáte každý den šálkem kávy, bez kterého prostě „nenastartujete“? Nebo se kávě vyhýbáte, protože vás i pár doušků rozklepe a znervózní? Vědci už léta...


Optická iluze skrývá 10 tváří. Do 10 sekund je dokážou najít jen ti nejlepší z vás

Baví vás hledat rozdíly na obrázcích nebo skryté symboly a obrázky tam, kde nejsou na první pohled vidět? Pak bude tato optická iluze pro vás jako dělaná. Ve stromě se skrývá celkem deset tváří. Najdete je všechny? A dokážete to do 10 sekund? Otestujte si svou bystrost!


Nejlepší gril na zahradu? Uhlí, elektrika nebo plyn? Co je lepší?

Vybrat nejlepší gril na zahradu může být náročný úkol. Každý typ grilu – elektrický, plynový nebo na uhlí – má své specifické výhody a nevýhody. V tomto článku vám představíme, jak jednotlivé typy fungují, co můžete očekávat od jejich používání a který gril by mohl být ten pravý pro vaše potřeby. Elektrický gril Elektrický gril je […] The post Nejlepší gril na zahradu? Uhlí, elektrika nebo plyn? Co je lepší? appeared first on HomeInCube.


Romana (55): Syn nám přivedl přestavit vážnou známost. Když jsem ji spatřila, myslela jsem, že hrůzou omdlím

Romana s manželem vychovali dvě děti. Oba synové jsou sportovci, bez tetování, nekuřáci a abstinenti. Starší syn nedávno přivedl rodičům ukázat svou přítelkyni a Romana byla v šoku. Slečna má potetované celé tělo včetně obličeje.


Kvíz: Jak dobře znáte britskou královskou rodinu? Otestujte své znalosti o monarchii

Myslíte si, že znáte britskou královskou rodinu opravdu dobře? Náš kvíz prověří vaše znalosti o této ikonické dynastii, od historických milníků až po současné události. Vyzkoušejte své vědomosti a zjistěte, jestli jste expertem na monarchii.


Tajemství krásné pleti Jennifer Aniston: Kromě botoxu na pleť používá lososové sperma

Ano, slyšíte správně, lososové spermie. Korejci si už dávno dávali na pleť kosmeticky upravený hlemýždí sliz, který pomáhá regenerovat pokožku, než přišel tento beauty trend k nám. A nyní jsou zase o krok napřed a používají sperma z lososa, které si oblíbila i herečka Jennifer Aniston.


Příprava domu na léto

Je pravda, že mnozí z nás si během svátků zdobí své domovy sezónními motivy, tak proč to samé nedělat v každém ročním období? Chceme, aby naše domovy vypadaly a cítily se skvěle po celý rok, a skutečně existují úpravy dekorací, které mohou mít zásadní vliv. V létě chceme, aby vše bylo o něco světlejší, jasnější, chladnější a celkově živější. V této galerii vám ukážeme, jak přesně toho dosáhnout! Klikněte a prohlédněte si tyto nápady na letní výzdobu domova.


Jak se britské královské páry seznámily?

Většina královských milostných příběhů je neobyčejně obyčejná. Zamilovat se do prince zní jako něco z Disneyho filmu, ale ve skutečném životě se mnoho takových vztahů odehrává jako každý jiný! Seznámí se prostřednictvím přátel a spojí je společné zájmy - jediný rozdíl je v tom, že jejich přáteli jsou lordi a dámy a jejich zájmy jsou koně a lyžování! Klikněte na následující galerii a objevte příběhy vzniku nejslavnějších královských románků.


Špatná snídaně, dlouhý spánek nebo málo světla. Změňte ranní návyky, kvůli kterým nehubnete

Vyhýbáte se rychlému občerstvení a sladkostem, snažíte se večer nepřejídat a pravidelně cvičíte a přesto ručička na váze ne a ne se pohnout? Nebo číslo na displeji je dokonce vyšší? Vaše váha má také co dělat s ranními návyky, které jsou základem celého dne. Mají vliv i na fungování našeho těla, tedy i spalování. V čem tedy často chybujeme a na co bychom měli myslet?


Bouřky mají v Českém Těšíně první oběť


“Fexting” může zničit váš vztah. Možná ho děláte také, aniž byste o tom věděli

Dost možná vám slovo “fexting” možná nic neříká, nebo žijete v domnění, že se jedná o nějakou novinku. Jsme si ale téměř jistí, že jste tento moment v partnerském vztahu někdy zažili také. Jedná se o jeden z faktorů, které mohou soužití s partnerem dost narušit, v extrémních případech dokonce zničit. O co jde a na co si dávat pozor?


Nejhorší trendy generace mileniálů: Bezbarvé rty, soví náhrdelníky i tenisky na klínu

Všem vám teď jistě přijdou zcela mimo, ale přiznejte si, všem (nebo alespoň některým) těmto trendům jste v určitou dobu podlehli také… tedy pokud patříte mezi mileniály. Jaké jsou ty nejhorší modely či doplňky, které se právě s touto generací pojí?


Nejvýznamnější filozofické školy

Věděli jste, že za to, jak myslíme a jednáme, vděčíme z velké části několika slavným myšlenkovým směrům, které založili nejslavnější filozofové světových dějin? Filozofie je studium základní povahy poznání, reality a existence. Je to starobylá disciplína, která slouží jako vodítko chování. Největší filozofické tradice vznikly ve starověkém Řecku, ale od té doby se vyvinulo mnoho dalších forem filozofie. Jaké jsou tedy nejvýznamnější systémy učení a moudrosti? Klikněte na tuto stránku a získejte moudré informace o vývoji filosofie.


NAGOMI – Five Elements

Najít rovnováhu v nesouladu tím, že budeme sjednocovat prvky života, a přitom zůstávat sami sobě věrní? Zní to trochu zvláštně, že. A přesto může být tato japonská filozofie cestou, jak lidem pomoci pěstovat větší smysl pro harmonii. Nagomi je o prolínání zdánlivě nesourodých prvků, dokud nevytvoří jednotný, harmonický celek. Zdánlivě nesourodých prvků…. ZDÁNLIVĚ NESOURODÝCH PRVKŮ! Každý […] The post NAGOMI – Five Elements appeared first on...


Nevšedně rychlý chutný a vyvážený recept do shonu všedních dní: barevné pity z pánve

Také milujete chutné, zdravé a snadné obědové recepty z pár ingrediencí, které jsou navíc do pár minut hotové? Oceníme je zejména přes týden, kdy se většině z nás u sporáku stát nechce, nebo na to prostě není čas. Náplň pit si můžete obměnit dle gusta, nebo dle toho, co se u vás v ledničce právě nachází. Nejen z těchto důvodů bude recept aspirovat na váš nový oblíbený oběd!


Syrečky: Hanácká pochoutka s více než čtyřsetletou tradicí je jediný původní český sýr

Milovaná hanácká specialita, na kterou většina místních nedá právem dopustit, si vysloužila chráněné zeměpisné označení: Olomoucké tvarůžky. Většinou se konzumují tvarůžky naslano, ale v Lošticích existuje úspěšná a oblíbená Tvarůžková cukrárna. Že nevěříte? Tak s chutí do čtení a potom třeba na výlet!


Účes, který dodá objem všem strukturám vlasů: Na nic nečekejte a pořiďte si nový letní sestřih

V péči o vlasy se staráme především o jejich zdraví, ovšem z vizuálního hlediska pro většinu z nás hrají zásadní roli lesk a objem. Právě s objemem vlasů mnoho z nás bojuje úplně nejvíc a ať s vlasy uděláme cokoliv, opravdového volume efektu jako z reklamy docílíme jen těžko. Existuje ale účes, který slibuje dokonalý objem všem typům vlasů. Jste připravena na svůj nový letní sestřih?


Jednoduché letní těstoviny s chilli, cuketou a sušenými rajčaty

Že se vám v tom horku taky nechce stát u plotny? Jak uvařit to nejlepší a snadné jídlo? Inspirujte se v Itálii. Italové jsou fanoušci snadných těstovin. Postačí vám pár kvalitních surovin.


Úvodní průvodce péčí o pleť pro muže

Muži, poslouchejte, protože tohle je přesně pro vás! Možná jste vyrostli na tom, že ženy ve vašem životě denně pečují o svou pleť nebo o ní otevřeněji mluví. No, dnes je ten den, kdy jste do této konverzace zapojeni i vy! Péče o pleť je pro muže stejně důležitá a tento průvodce vám projde zákoutí toho, co to znamená a jak na to. Ať už se budete zabývat každým krokem v tomto průvodci, nebo si z něj odnesete jen pár poznatků, všechno je lepší než to, kde jste možná dnes. Zajímá vás, jak si udržet zdravý a mladistvý vzhled pleti po delší dobu? Klikněte na tuto stránku a prozkoumejte ji.


Liběna (39): Sousedka se zbláznila. Barví své fence srst a lakuje drápky, prý je to její dceruška

Liběna celý život chová psy. Láskyplně o ně pečuje a dopřává jim dostatek pohybu. Jenže nedávno potkala starší sousedku, která svému chlupatému kamarádovi obarvila srst. Liběna byla zlostí bez sebe.


Ilona Csáková nás exkluzivně pozvala na návštěvu své vysněné zahrady: „Užíváme si klid, posloucháme ptáky a ševelení stromů“

Redakce internetového magazínu Naše krásná zahrada vám připravila další díl z našich letních návštěv osobností, které nám prozradily své příběhy spojené s jejich zahradami, přírodou, vzpomínkami na dětství… Své zahrady pro vás nafotily tak, jak je samy vidí a co na nich mají nejraději. Tentokrát nás k sobě do Brna pozvala zpěvačka Ilona Csáková.


Pěstujte francouzské růže: původní, plané druhy růží krásně voní a sluší romantickým typům zahrad

Botanické růže, tedy původní, plané druhy růží, mezi které náleží i růže francouzské, bohatě a časně kvetou, krásně voní a na podzim vás potěší i pěkně vybarvenými, dekorativními šípky. Jsou sice prapředky dnešních moderních, velkokvětých typů růží, ale stále jim to v zahradách sluší. Byla by škoda na ně zapomínat.


VIDEO: Jak na zelenou vodu v bazénu?

Léto je v plném proudu a ti, kteří mají bazén na zahradě ho využívají na maximum. Aby v něm byla voda stále průzračná je třeba se o ni správně starat, a to není úplně snadné. Tedy zejména v případě, že to děláme nesprávnými kroky a nevhodnými přípravky. Jak tedy správně postupovat, aby voda byla opravdu celou sezonu průzračná? […] The post VIDEO: Jak na zelenou vodu v bazénu? appeared first on HomeInCube.