VELKý HOROSKOP NA LéTO 2024: BLížENCI, POZOR NA NEVYžáDANé RADY, LVY čEKAJí žIVOTNí ZMěNY

Letošní astronomické léto 2024 začne už 20. června, přesně ve 22 hodin a 51 minut, kdy vstoupí Slunce do znamení Raka. Pro mnoho lidí odstartuje nejkrásnější období roku, plné výletů, zážitků, dovolených a poznávání. Zajímá vás, jaké léto na vás čeká podle horoskopu? Nahlédněte s námi do naší předpovědi, ať máte menší náskok.

Beran (21. března - 19. dubna)

Začátek léta vás zastihne v plné parádě, milí Berani. Energie a plány na léto vám nechybí, jen si promyslete, co opravdu chcete dotáhnout do konce, abyste nerozdělali tisíc věcí najednou a ve výsledku nebylo hotové nic. Dejte si pozor na to, co komu slibujete, abyste pak neměli problém své slovo dodržet. V srpnu buďte opatrní na své zdraví, obezřetní buďte zejména při sportování. Věnujte se jinak naplno všemu, co máte rádi, léto si užijete na 100 %.

Co vás čeká v lásce? Váš vztah prověří dovolená. Možná by ale bylo lepší, kdybyste jeli s partnerem letos každý někam jinam a trochu si od sebe odpočinuli. Nebo si naplánujte takový program, abyste měli vždy i nějakou chvíli jen sami pro sebe.

Co vás čeká v létě v oblasti peněz? To se dozvíte níže v galerii pod článkem.

Býk (20. dubna - 20. května)

Letos v létě byste měli co nejvíce pamatovat na odpočinek, milí Býci. Jupiter sice podporuje vaše plány a připraví vám půdu pro jejich úspěšnou realizaci, ale i tak se nepřepínejte. Energii a dobrou náladu vám dodá čas strávený doma s vaší rodinou. Dařit se vám bude také ve zvelebování vašeho bydlení. V srpnu vás mohou okolnosti přivést na cestu objevování alternativní medicíny a bylinek.

Co vás čeká v lásce? Vaše vztahy kvetou a s partnerem tvoříte stabilní pár, který jen tak něco nerozhází. Mráčky může způsobit menší nedorozumění kvůli dětem, a to koncem července.

Co vás čeká v létě v oblasti peněz? To se dozvíte níže v galerii pod článkem.

Blíženci (21. května - 20. června)

Milí Blíženci, letošní léto si užijete s lehkostí a s dobrodružstvím za zády. Jen si dejte pozor na to, co vám kdo říká a raději spoléhejte sami na sebe. Ačkoli je doba dovolených a tak trochu „okurka“, v práci vás mohou potkat zajímavé příležitosti, které si nenechte nechat ujít. Planety přejí zejména komunikaci, která je vaší doménou. Dařit se vám bude všechno, zejména pokud jde o písemný projev. Máte-li chuť například na psaní blogu, pusťte se do toho!

Co vás čeká v lásce? Konflikt s partnerem by vám mohl trochu pokazit letní pohodu. Držte se zpátky pokud jde o nevyžádané rady. Diplomatický přístup bude ideální.

Co vás čeká v létě v oblasti peněz? To se dozvíte níže v galerii pod článkem.

Mohlo by se vám líbit

Jaké životní změny na vás v roce 2024 čekají podle horoskopu: Býci se budou stěhovat, Kozorozi si ušpiní ruce

Sice už nám pomalu končí leden, ale prakticky skoro celý rok 2024 je ještě před námi. Co vás letos čeká? Budete mít klidné období, ve kterém se nestane nic zvláštního, nebo vás čekají turbulence, krize, či snad radostná překvapení? Přečtěte si náš horoskop, ať víte, na jaké změny se můžete letos připravit.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Rak (21. června - 22. července)

Milí Raci, první polovina léta pro vás může být trochu náročnější z hlediska emocí. Budete mít tendenci vidět věci černě, i když se vlastně nic hrozného nemusí dít. Oporu a porozumění hledejte doma u svých blízkých. Užijete si také cestování, letos by se vám v této oblasti mělo opravdu dařit a dokonce se můžete vydat i za neplánovaným dobrodružstvím. Pokud jde o zdraví, buďte opatrní na své zažívání a odlehčete stravu.

Co vás čeká v lásce: Nezadaní Raci mají možnost potkat zajímavý protějšek, který může být perspektivní. Nespěchejte ale a dejte si oba čas. Raci žijící ve vztahu by si měli hlídat svoje hranice, zejména pokud žijí s poněkud žárlivějším partnerem.

Co vás čeká v létě v peněz? To se dozvíte níže v galerii pod článkem.

Lev (23. července - 22. srpna)

Tohle léto si Lvi opravdu užijí a nudit se nebudou. Dočkat se mohou důležitých životních změn, kdy něco skončí, ale na druhou stranu se otevřou dveře jinam. Život je plný zvratů a je potřeba tuto skutečnost přijímat. Vyhřívat se budete na výsluní oblíbenosti a úkoly, které budou před vámi, budete zvládat s lehkostí sobě vlastní. Situaci by vám mohla zkomplikovat vaše pohodlnost. Zkuste ji přemoci a úspěch se dostaví.

Co vás čeká v lásce? Červenec může přinést prověrku vašeho vztahu. Jste s partnerem ze skutečné lásky, nebo spíše jen ze setrvačnosti? Nalít si čistého vína je bude pro váš další život zásadní. Stabilitu přinese srpnové novoluní, které se postará také o překvapení.

Co vás čeká v létě v oblasti peněz? To se dozvíte níže v galerii pod článkem.

Panna (23. srpna - 22. září)

Milujete poznávání nových míst a na přílišné válení na pláži vás moc neužije. Naplánujte si léto podle svého gusta a zažijete krásné a pohodové období. Dařit se vám bude i v práci, kterou teď tak trochu odsunete na vedlejší kolej, což je dobře. O nic nepřijdete a budete mít šanci si konečně trochu odpočinout. Povzneste se nad všechny obavy, zda je všude všechno dokonalé a buďte trochu víc sami sebou.

Co vás čeká v lásce: Letošní léto pojedete na romantické vlně, což ocení i váš partner. Pokud jste měli obavy, zda je to mezi vámi ve vztahu stále to pravé, teď se rozpustí jako pára nad hrncem. Užívejte si jeden druhého plnými doušky.

Co vás čeká v létě v oblasti peněz? To se dozvíte níže v galerii pod článkem.

Mohlo by se vám líbit

Vaše šťastné číslo podle znamení zvěrokruhu: Pomůže vám při plánování investic i schůzek

Možná jste se už někdy zamýšleli nad tím, jaké číslo vám může přinést štěstí. Věděli jste, že odpověď můžete najít i ve vašem znamení zvěrokruhu? Zjistěte, jaké je vaše šťastné číslo a jak ho využít ve svém životě, aby vám přineslo co nejvíce pozitivní energie.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Váhy (23. září - 22. října)

Začátek léta vás zastihne v rozverné náladě a chuti zkoušet všechno nové. Na vlně euforie sjedete také červenec, zejména jeho začátek a volné dny, které strávíte se svými blízkými. Dařit se vám bude v oblasti poznávání nových věcí a vzdělávání. Pokud máte chuť pustit se do studia toho, co vás vždy zajímalo, pusťte se do toho. Je spousta kurzů a seminářů, kde najdete, co hledáte. Potrápit vás může zdraví, zejména alergie. Při pobytu v přírodě nezapomínejte na repelent!

Co vás čeká v lásce? Partner by vás nejraději nosil na rukou, ale vám je to občas málo. Chyťte se za nos a projevte trochu vděčnosti, vždyť nic není samozřejmé. Nezadané Váhy si na svoji pravou lásku budou muset ještě počkat, ale to neznamená, že se nebudou bavit.

Co vás čeká v létě v oblasti peněz? To se dozvíte níže v galerii pod článkem.

Štír (23. října - 21. listopadu)

V létě jste ve svém živlu, a to doslova. Jako každé vodní znamení milujete vodu, takže pokud to bude jen trochu možné, snažte se trávit v její blízkosti co nejvíce času. Dodává vám to energii. Letošní léto bude bohaté také na získávání nových zkušeností a kontaktů, a to nejen v oblasti práce, ale zejména v komunitě, v níž žijete nebo se často pohybujete. Po zdravotní stránce si dávejte pozor na kůži, předcházejte jejímu spálení sluníčkem.

Co vás čeká v lásce? Pokušení na vás bude číhat doslova na každém roku, což ve vás vzbudí touhy a myšlenky na dobrodružství. Pokud ale žijete ve šťastném vztahu, rychle se vzpamatujte a ujasněte si, co je pro vás skutečně důležité. Nezadaní Štíři si mohou užít hodně pestré a nekonvenční chvíle.

Co vás čeká v létě v oblasti peněz? To se dozvíte níže v galerii pod článkem.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Budete chtít být na více místech najednou a ideálně v centru dění. Nuda je pro vás naprosto nepředstavitelná. Štěstí bude stát při vás, pokud svou energii nasměrujete k pomoci ostatním. Skvěle se budete například realizovat při organizování charitativních a společenských akcí nebo třeba jako táboroví vedoucí. Léto strávené v Čechách, u vody nebo na horách je pro vás značka ideál, tak jděte takovému způsobu trávení dovolené naproti.

Co vás čeká v lásce? Nebojte se prosadit si svou, pokud jde o podobu dovolené. Neznamená to, že když nebudete trávit s partnerem volné chvíle, uškodí to vašemu vztahu, naopak. Pokud to tak cítíte, vyjdete se vstříc dobrodružství sami, budete se na sebe více těšit.

Co vás čeká v létě v oblasti peněz? To se dozvíte níže v galerii pod článkem.

Čtěte také: Jak konečně vyhrát v loterii: Vezměte si na pomoc numerologii a sázejte na jistotu

Loterie může být symbolem naděje na finanční nezávislost a splnění snů. A jelikož je pravděpodobnost výhry často mizivá, někteří lidé se přiklánějí k alternativním metodám, jako je numerologie, aby zvýšili své šance. Víte, jak čísla využít ve svůj prospěch?
Číst více

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Během letní dovolené si uvědomíte, zda vám vaše práce dává stále smysl, nebo jste v ní už jen ze setrvačnosti a primárně kvůli penězům. Toto zjištění pro vás bude v každém případě nesmírně osvobozující. Zároveň s tím se rozhodnete propustit ze života lidi, kteří vám jej spíše jen komplikují a otravují. Tyto kroky pro vás budou velice důležité i do budoucna. Léto jinak slibuje mnoho krásných zážitků, stačí si je jen dovolit a reagovat na to, co přijde spontánně. Pokud jde o zdraví, umírněte se s konzumací sladkostí a alkoholu.

Co vás čeká v lásce? Venuše vám v srpnu připomene, jak krásné je milovat naplno a bez očekávání a podmínek. Odhoďte všechno, co vás svazuje a užívejte si, co život nabízí. Platí to pro zadané i svobodné Kozorohy.

Co vás čeká v létě v oblasti peněz? To se dozvíte níže v galerii pod článkem.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Vaše léto bude všechno, jenom ne nudné. O „zábavu“ se postarají nejen vaše aktivity, ale i vztahy, které budou tak trochu jako na houpačce. Neradi se podřizujete a dáte to ostatním najevo. Zapracovat byste měli obecně na své psychice a naladit se více na odpočinek. Naučte se rozlišovat to podstatné od ostatních věcí, co vás tolik trápit nemusí. Každopádně vám prospěje klidnější dovolená, na které bude důležité především nepracovat!

Co vás čeká v lásce? Pokud jste nezadaní a toužíte po seznámení, máte šanci potkat někoho, kdo vám dodá energii, radost a hlavně víru, že láska skutečně existuje a kvete v každém věku. Zadaní Vodnáři se dočkají již brzy od svého partnera příjemného překvapení.

Co vás čeká v létě v oblasti peněz? To se dozvíte níže v galerii pod článkem.

Ryby (19. února - 20. března)

Romantika, dobré jídlo, odpočinek. To pro vás bude synonymem letošní dovolené, která pro vás bude důležitá i proto, že budete mít kolem sebe zase své blízké, na něž jste teď neměli příliš času. Vydejte se někam, kde se budete moci vyhnout davům lidí a hektice. Přeplněná velkoměsta a velké pláže v resortech nejsou to pravé. Vsaďte na komornější prostředí. V srpnu vám může do cesty přijít důležitá neodkladná záležitost, kterou bude třeba vyřešit.

Co vás čeká v lásce? Pokud je váš vztah stabilní a netrápí vás závažnější problémy, prožijete krásné a romantické léto, na které budete ještě dlouho vzpomínat. Pokud ale s partnerem řešíte nepříjemné rozkoly, může být právě tohle období poměrně náročné. S nadhledem a emocemi na uzdě je ale přečkáte celkem v klidu. Nezadané Ryby mají šanci potkat velkou lásku.

Co vás čeká v létě v oblasti peněz? To se dozvíte níže v galerii pod článkem.

Související články

2024-06-20T04:45:07Z dg43tfdfdgfd