Trending:


Recepty na ty nejlepší mléčné koktejly!

Mléčné koktejly jsou jedním z nejchutnějších vynálezů vůbec, že? Jistě, ne každý konzumuje mléčné výrobky, ale v dnešní době je lze snadno nahradit rostlinnými alternativami. V této galerii najdete celou řadu receptů – od klasických až po koktejly s alkoholem. A taky pár opravdu exotických chutí! Jste připraveni vyzkoušet něco nového? Pak klikněte na galerii a inspirujte se!


Váš osobní styl podle vašeho hvězdného znamení

Už teď se na vesmír obracíme s mnoha dotazy - na barvu síly, na nejlepší parfém nebo na to, jak lépe spát. Proč ne styl? Osobní styl je pro každého jedinečný a vy můžete využít své hvězdné znamení k tomu, abyste se dozvěděli, která módní volba vám pomůže cítit se silněji. Objevit svůj osobní styl může chvíli trvat a může to být složité. Když se poradíte s hvězdami, bude o něco snazší upřesnit vlastní oblíbenou estetiku. Zajímá vás to? Klikněte na tuto galerii a zjistěte, jaký je váš osobní styl podle vašeho hvězdného znamení.


Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád ještě nemáte zkušenost, pak pravděpodobně tápete, jaký druh želírovacího přípravku použít. Nebojte se, rozhodně v tom nejste sami!


Syrečky: Hanácká pochoutka s více než čtyřsetletou tradicí je jediný původní český sýr

Milovaná hanácká specialita, na kterou většina místních nedá právem dopustit, si vysloužila chráněné zeměpisné označení: Olomoucké tvarůžky. Většinou se konzumují tvarůžky naslano, ale v Lošticích existuje úspěšná a oblíbená Tvarůžková cukrárna. Že nevěříte? Tak s chutí do čtení a potom třeba na výlet!


Který pražský větrník je nejlepší: Ceny se pohybují od 82 Kč do 155 Kč, ne vždy ale dostanete dokonalý zákusek

Za roky působení v časopisu Apetit si redaktorky Darinka s Katkou vytříbily chuťové buňky natolik, že jsme se rozhodli využít je k otestování větrníků. Větrníky jsou totiž český fenomén. Přitom se mezi sebou mohou dost lišit. Jak v kvalitě krému a odpalovaného těsta, tak v estetickém působení. Jak má vypadat ideální větrník a který se ideálu přiblížil nejvíc?


Věnec z růží, bylinek, citrusů a doplněný kořením: krásná ozdoba na stůl, která odpudí komáry

Teplé a slunečné počasí je tady, a my si tak můžeme vychutnávat plnými doušky stolování na terase či na balkoně. Jen kdyby se k našemu stolu okamžitě neslétli všichni komáři z širokého okolí! Máme pro vás tip, jak vytvořit kouzelnou dekoraci, která bude navíc držet protivný bzučivý hmyz v uctivé vzdálenosti. Vytvořte si věnec z růží a doplňte je voňavými bylinkami a plátky citrusů. A nezapomeňte na hřebíček!


Jak vychladit pivo? Zkuste běžné i neortodoxní způsoby

Klasik ví, že ze sedmého schodu chutná nejlépe. Pokud se neřadíte ke šťastným majitelům studeného sklepa, můžete pivo vychladit i jinak.


Tipy, jak prodloužit životnost ledničky: Udržte ji v kondici

Lednice není úplně levná záležitost a rozhodně od ní očekáváte, že vydrží dobře sloužit spoustu let. Když se ale stane obětí nesprávného zacházení, dojde k výraznému zkrácení její životnosti. Dodržováním jednoduchých tipů můžete předejít poruchám a prodloužit tak funkčnost vašeho spotřebiče. Jak na to? Zvolte pro lednici vhodné umístění Lednička by měla mít kolem sebe dostatek […] The post Tipy, jak prodloužit životnost ledničky: Udržte ji v...


Nina (38): Jsem velký pes na hygienu. Příteli jsem kvůli smradlavým nohám dala kopačky

Možná si to neuvědomujeme, ale hygiena je klíčem nejen k lidskému zdraví, ale i lepšímu životu. Není potřeba mýt si ruce pětkrát za hodinu, ale zároveň není šťastné chovat se jako „prasátko“. Nina po svém okolí vyžaduje základní hygienické návyky, přesto má pocit, jako by chtěla zázrak.


Nafukovací kruhy a křidýlka určitě nejsou pro plavání vhodné a bezpečné. Přeceňování sil a alkohol jsou nejčastější důvody tonutí, varuje vodní záchranářka

Léto a koupací sezona se naplno rozjíždí. A tak většina z nás bude trávit hodně času u bazénu, na koupališti nebo se vydá na vodu. Bohužel tato místa přinášejí nejen zábavu, ale také velké riziko. Jak se chovat zodpovědně a bezpečně, aby nedošlo k nějakému velkému neštěstí? A co dělat v případě záchrany tonoucího? Podrobně jsme vyzpovídali záchranářku z Vodní záchranné služby, pobočného spolku Praha 6 a instruktorku plavání dětí Jitku Huškovou.


Krásná dcera Jiřího Dvořáka ukázala luxusní křivky. Anička odložila herectví a v roli modelky jen zářila

Anna Dvořáková (22) byla ozdobou módní přehlídky Martiny Pipkové Loudové. Poprvé v životě si vyzkoušela, jaké to je být modelkou. V hledišti seděl i její tatínek, herec Jiří Dvořák, který rozhodně má být na co pyšný. V rozhovoru pro eXtra.cz Anička zavzpomínala na své prarodiče, kteří už bohužel nejsou mezi námi, a prozradila, co zdědila po své babičce Janě Hlaváčové (†85).


Kam schovat popelnice: elegantní řešení, které bude ladit s domem a předzahrádkou

Jestliže jste stavěli dům, určitě jste otázku hledání nejlepšího místa pro popelnice museli řešit. Zcela možná nemáte tuto situaci ještě vyřešenou a přemýšlíte, kde by bylo nejlepší umístit prostor pro odpad tak, aby to nenarušilo celkový dojem ze zahrady či předzahrádky. Někdy je to oříšek, ale jde to. Dokonce, přístřešek na popelnice nebo i na kola se může stát velmi zajímavým dekoračním prvkem, záleží na tom, jak to celé uchopíte. Poradíme...


Ubytujte se v jednom z nejkouzelnějších domků v Provence: Čeká na vás pravý francouzský sen

Maison Aumône je provensálský klenot, obklopený kopci a cedrovými lesy národního parku Petit Luberon. Tento krásně zrekonstruovaný dům nabízí vše, co si můžete přát – od autentické francouzské kuchyně po nádherné výhledy. Vydejte se na nezapomenutelnou dovolenou a zažijte pravý francouzský venkovský život.


Plán Péče, Který By Vám Lékař Obvykle Doporučil Na: Alergie Na Zvířata

Souhrn Alergická reakce na bílkoviny v buňkách zvířecí kůže obvykle nazývané jako housenky, sliny nebo moč, což má za následek rýmu, kýchání, vodné oči a svědění. Příznaky Mezi příznaky patří rýma, kýchání, vodnatá oči, svědící nos a hrdlo, nosní kongesce, kašel, sípání a vyrážky. → Běžné možnosti léčby → Otázky, které byste měli položit svému léka...


Transformování vašeho domova na luxusní útočiště: trendy v interiérovém designu pro rok 2024

Vítejte ve světě luxusního interiérového designu! V roce 2024 svědčíme revoluci v trendech dekorací, které proměňují obyčejné domovy na opravdová útočiště sofistikace a pohodlí. O post Transformování vašeho domova na luxusní útočiště: trendy v interiérovém designu pro rok 2024 apareceu primeiro em DecorStyle.


Denní horoskop na sobotu 22. 6. 2024: Vodnáře čeká nepříjemné hašteření s rodinou, Blíženci dostanou nové nabídky

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 22. 6. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


Jak nejlépe krmit ptáky na dvorku?

Přilákat ptáky na zahradu je jednoduché. Stačí je nalákat na různé chutné potraviny. Pokud našim opeřeným přátelům nabídnete sezónní menu plné neodolatelných pochoutek, můžete z každé zahrady udělat celoroční ptačí restauraci! Zvláště v chladných zimních měsících, kdy je přirozené potravy málo. Odměnou vám budou pravidelné návštěvy hejn okřídlených a podivuhodných divokých zvířat, která vás svými komickými způsoby stolování a podivným zasedacím pořádkem budou bavit celé hodiny. Jak tedy nejlépe krmit ptáky na dvorku? Klikněte na tuto stránku a naplánujte si, jak si poradit s krmením.


Krispy Kreme uvádí donuty k oslavě 30. výročí seriálu „Přátelé“, ale s jedním problémem

Síť Krispy Kreme uvedla řadu donutů k oslavě 30. výročí seriálu Přátelé, ale ne všichni jsou s tímto nadšení.


Royal Ascot: oslava více než století ikonických vzhledů

Slavné anglické dostihy Royal Ascot mají více než stoletou historii. Během této doby se mnozí věnovali koňským dostihům, jiní však stejně nadšeně sledovali výběr módy na každoroční události, která nikdy nezklame. Dostihové závodiště Ascot v anglickém Ascotu založila královna Anna v roce 1711. V roce 1813 se Ascot těšil takovému významu, že parlament přijal zákon, který zajistil, že zůstane veřejným závodištěm. Přesto se zde až do roku 1945 mohly konat pouze čtyřdenní dostihy Royal Meeting. Pokud jde o Royal Meeting, ten se poprvé oficiálně konal v roce 1911 během třetího červnového týdne a tato tradice trvá dodnes. Každoročně se ho účastní britská královská rodina. V roce 2004 bylo závodiště na 20 měsíců uzavřeno kvůli rekonstrukci. V roce 2005 se proto Royal Meeting konal na závodišti York Racecourse v anglickém Yorku. Zesnulá královna Alžběta II, majitelka panství Ascot, dostihové závodiště v roce 2006 znovu otevřela. V poslední době navštěvuje týden Royal Ascot více než 300 000 návštěvníků, což z něj činí nejnavštěvovanější akci svého druhu v Evropě. Royal Ascot je bezpochyby místem, kde se setkává sport a rodokmen (lidský i koňský). Nesmíme však přehlížet ani jeho vliv na módu. Kde jste kdy viděli unikátnější pokrývky hlavy? Jednoduše ne. V tiskovém středisku v Ascotu musí být na sportovní a módní novináře, kteří se tam po celý týden mísí, opravdu pěkný pohled. Byl však Royal Ascot vždy hoden módního rozruchu, který se kolem něj strhl? No, obrázek vydá za tisíc slov, tak jich zkusme několik desítek! V následující galerii si prohlédněte historické snímky z Royal Ascot v celé jeho historii.


Co přenášejí komáři: opatrnost před nimi je na místě

Začíná léto a večerní pobyt na zahradě nebo terase nám znepříjemňují otravní komáři. Otevřená okna v noci lákají komáry také do našich ložnic. Probdělá noc kvůli komářímu bzučení a štípání není nic příjemného. Co komáry přitahuje a jak je odpudit? Přinášíme několik rad a inspirací, jak se s těmito vetřelci vypořádat.


Proč pijete hodně kávy, nebo ji naopak nepijete vůbec? Odpověď může záviset na vašich genech

Začínáte každý den šálkem kávy, bez kterého prostě „nenastartujete“? Nebo se kávě vyhýbáte, protože vás i pár doušků rozklepe a znervózní? Vědci už léta...


Princezna Kate použila šaty jako vzkaz. Kritici si všimli, že nejsou nové

Odborníci na královskou rodinu dál probírají dozvuky prvního veřejného vystoupení britské princezny Kate od oznámení, že trpí rakovinou. Módní kritici upozornili, že princezna vyslala volbou šatů, které vynesla na slavnost Trooping the Colour v Londýně, světu zprávu. Je ale pravděpodobné, že účast na velkém ceremoniálu Kate vyčerpala natolik, že nyní vynechá minimálně jednu z tradičních letních akcí, kterých se v předchozích letech zúčastňovala....


Emocionálně nedostupní muži. Jak je včas odhalit?

Vídáte se již několik týdnů a stále máte pocit, jako byste, ač se snažíte sebevíc, nedokázala prolomit zeď, kterou kolem sebe staví, a porozumět jeho osobnosti? Možná jste narazila na emocionálně nedostupného muže.


8 tipů, jak najít balanc mezi pracovním a osobním životem: Zvládněte home office levou zadní

Práce na dálku se stala běžnou součástí našich životů, ať už kvůli pandemii nebo díky moderním technologiím, které umožňují flexibilnější pracovní podmínky. Přestože home office nabízí mnoho výhod, jako je úspora času na dojíždění a větší flexibilita, může být také výzvou udržet si produktivitu a rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Přinášíme vám proto několik tipů, jak toho dosáhnout.


Duchovní význam letního slunovratu a jeho přínos pro jednotlivá znamení

Letní slunovrat je před námi a s ním začíná pravé léto! Tato událost má své kořeny v pohanském starověkém kultu, takže slunovrat má dlouholetý duchovní význam. Ale proč vlastně? A jak se tyto tradice slaví dnes? Klikněte na tuto galerii a zjistěte, jaký duchovní význam má letní slunovrat a co přináší pro jednotlivá znamení horoskopu.


Klíčové okamžiky, jež otřásly světem klasické hudby

Vážná hudba se těší celosvětové oblibě a miliony lidí znají díla Bacha, Beethovena, Mozarta a dalších skladatelů, kteří vytvořili nejvýznamnější hudební díla západního světa. V čem konkrétně má však klasická hudba kořeny, jak se vyvíjela a kdo jsou osobnosti zodpovědné za její nejodvážnější a nejradikálnější inovace? Udělejte si pohodlí a nalaďte se na klíčové momenty, které otřásly světem klasické hudby.


Tipy, jak proměnit zahradu v útočiště divoké zvěře

Chcete na svou zahradu přilákat ptáky, zvířata a hmyz a vytvořit z ní útočiště pro volně žijící živočichy? Dobrou zprávou je, že stačí na zahradu přidat několik nových prvků, které přilákají rozmanité druhy zvířat z širokého okolí. Prohlédněte si následující galerii a získejte několik tipů, jak svou zahrádku učinit přátelskou k divoké zvěři, bezpečnou a atraktivní pro všechny druhy zvířat!


Jak připravíte vždycky dobrý džem i bez receptu? Stačí znát pár pravidel

Domácí džem je skvělý způsob, jak zpracovat ovoce ze zahrady a uchovat jeho chuť na později. Připravit džem není věda, jeho příprava se odvíjí hlavně od druhu zpracovávaného ovce.


Nebudete věřit, v čem všem se nachází želatina

Želatina se v různých podobách používá již od 15. století, původně jako surovina do vaření. Dnes se používá při výrobě široké škály výrobků, včetně potravin, kosmetiky, cukrovinek a léků. Želatina je kontroverzní substance, protože se vyrábí ze zvířat. Díky tomu, že nemá barvu a je bez chuti a zápachu je však velmi cennou a všestrannou složkou pro nejrůznější použití. A možná vás překvapí (i nepříjemně), až zjistíte, do čeho všeho se želatina přidává. Zajímá vás víc? Proklikejte se touto galerií a nechte se překvapit!


Mladá rodina se s interiérem starého bytu popasovala na jedničku

Stoletý interiér se dočkal citlivé rekonstrukce, která ctí dobové detaily. Třípokojový byt je skvěle naplánovaný, a tak dnes dokonale slouží mladé rodině.


Špatně v noci spíte? Himálajský mistr odhaluje dávná tajemství hlubokého spánku

Možná vám nedělá problém usnout, dokonce strávíte v posteli ukázkových osm hodin. I přesto se ráno budíte bez pocitu, že by vás spánek osvěžil, jste bez energie, psychicky rozladění. Na vině může být nedostatek opravdu hlubokého spánku.


Jak se postarat o domácí mazlíčky během vlny veder

Díky globálnímu oteplování jsou vlny veder stále častější a trvají déle než kdykoli předtím. Každé léto padají po celém světě teplotní rekordy. Například v mnoha evropských zemích, které mají tendenci být spíše chladnější, nyní každoročně dosahují teploty 40 °C. Ne každý má klimatizaci, co tedy můžete udělat pro to, aby byl váš domácí mazlíček v těchto obdobích extrémních veder spokojený a v bezpečí? Klikněte na a najděte odpovědi!


Co je to nenásilná komunikace a jak ji můžeme praktikovat?

Nenásilná komunikace (NVC) je dílem psychologa Marshalla Rosenberga, který ji začal rozvíjet v 60. letech 20. století. Podle teorie NVC je veškeré lidské chování diktováno potřebami, které jsou všem společné, a konflikt vzniká pouze tehdy, když naše strategie uspokojování těchto potřeb nejsou v souladu s pravidly. Model NVC zahrnuje čtyři klíčové oblasti: pozorování, pocity, potřeby a požadavky. Cílem modelu je poskytnout lidem mechanismus, který jim umožní navázat kontakt na hluboce emocionální úrovni a řešit konflikty, aniž by se uchylovali k taktikám, jako je manipulace. Podívejte se do této galerie a zjistěte, jak NVC praktikovat.


"Chceš mě, ale nejsi mi schopný dát, co si zasloužím?" ptá se nevěřícně Alena a neví, zda ve vztahu pokračovat

Každý vztah je složitá alchymie dvou lidí, kteří hledají nejen sami sebe, ale především jeden druhého. Učí se spolu fungovat, přijímat se takoví, jací jsou a nevzdat to po prvním nevydařeném zaváhání. Jenže kdy je dobré za vztah bojovat a jak poznat chvíli, kdy tím nejlepším, co jeden pro druhého můžeme udělat, je odejít?


NAGOMI – Five Elements

Najít rovnováhu v nesouladu tím, že budeme sjednocovat prvky života, a přitom zůstávat sami sobě věrní? Zní to trochu zvláštně, že. A přesto může být tato japonská filozofie cestou, jak lidem pomoci pěstovat větší smysl pro harmonii. Nagomi je o prolínání zdánlivě nesourodých prvků, dokud nevytvoří jednotný, harmonický celek. Zdánlivě nesourodých prvků…. ZDÁNLIVĚ NESOURODÝCH PRVKŮ! Každý […] The post NAGOMI – Five Elements appeared first on...


3 ingredience, které dokonale vyčistí pleť

Kdo chce mít krásnou, a především zdravou, pleť, ten ji musí každý den čistit. Jak ale vybrat správný cleanser? Řiďte se nejen svým typem pleti, ale i ingrediencemi, které odličovací produkty obsahují. Některé totiž vaší pokožce přinesou mnohem víc benefitů než ty ostatní. Pokud z tváře neodstraníte make-up, odumřelé kožní buňky, maz a nečistoty, bude zanesená, zašedlá, a začne tíhnout k pupínkům i rychlejší tvorbě vrásek. Při výběru vhodného...


Špatná snídaně, dlouhý spánek nebo málo světla. Změňte ranní návyky, kvůli kterým nehubnete

Vyhýbáte se rychlému občerstvení a sladkostem, snažíte se večer nepřejídat a pravidelně cvičíte a přesto ručička na váze ne a ne se pohnout? Nebo číslo na displeji je dokonce vyšší? Vaše váha má také co dělat s ranními návyky, které jsou základem celého dne. Mají vliv i na fungování našeho těla, tedy i spalování. V čem tedy často chybujeme a na co bychom měli myslet?


Romantický trend fairy core ovládne léto 2024: Přenese vás do dětství, ale nosit ho můžete i do práce

Zavzpomínejte na chvíle, kdy jste jako malá holčička toužila po tom vypadat jako vaše oblíbená princezna či víla z pohádky. Přinášíme vám dobrou zprávu – do fashion průmyslu se zcela jistě probojoval trend fairy core, který je specifický svým éterickým designem. A ještě lepší zpráva je, že právě tento trend naprosto ovládne módní svět v sezóně 2024! Jste připravena stát se konečně pravou vílou?


Celebrity, které byly profesionálními tanečníky

Přemýšleli jste někdy o tom, jak je možné, že některé celebrity mají najednou fantastické taneční pohyby ve filmech jako "Černá labuť" (2010), "Hříšný tanec" (1987) nebo "Step Up" (2006)? Není to náhoda - mnoho slavných osobností mělo od prvního dne touhu vystupovat, ale ne všechny jako herci a zpěváci. Mnohé z našich oblíbených hvězd začínaly ve světě tance a pohybovému umění se učily již od útlého věku. Zajímá vás, které z nich měly třpytivé prsty? Klikněte na tuto galerii a zjistěte to.


Velký horoskop na léto 2024: Blíženci, pozor na nevyžádané rady, Lvy čekají životní změny

Letošní astronomické léto 2024 začne už 20. června, přesně ve 22 hodin a 51 minut, kdy vstoupí Slunce do znamení Raka. Pro mnoho lidí odstartuje nejkrásnější období roku, plné výletů, zážitků, dovolených a poznávání. Zajímá vás, jaké léto na vás čeká podle horoskopu? Nahlédněte s námi do naší předpovědi, ať máte menší náskok.


Lahodná inspirace na prázdniny: Právě vychází červencový Apetit

Červencové číslo Apetitu, které vychází 20. června, je od začátku do konce plné slunce a jednoduchých receptů ze surovin, které pod ním uzrály. Najdete v něm spoustu inspirace, co vařit během letních dnů, jak naložit s letní úrodou i čím se zchladit uprostřed vlny veder.


Trendy 2024: Módě vládne 6 oblíbených materiálů. Které vás ochladí a které si ponechat až na podzim?

Rok 2024 přináší do světa módy svěží vítr v podobě různých materiálů a látek, které dominují přehlídkovým molům i ulicím světových metropolí. Vrací se oblíbené stálice, ale objevují se i novinky, které jdou ruku v ruce s udržitelností a technologickým pokrokem. Pojďme se podívat na nejpopulárnější módní látky tohoto roku a jak je můžete začlenit do svého šatníku.


Na co je dobrý vlaštovičník: dokáže ulevit od nepříjemných potíží

Na první pohled něžná bylina s jemnými listy a zlatožlutými květy v sobě ukrývá nebezpečí v podobě hned několika jedovatých alkaloidů, ale je také naším skvělým pomocníkem v boji s nepříjemnými bradavicemi, plísněmi kůže i nehtů i s bolestivými otlačeninami, kterým říkáme kuří oka. Tak si pro jistotu navlékněte rukavice a vydejte se na sběr téhle šikovné léčivky, možná ji najdete i zapomenutou v koutě zahrady. Máme pro vás recept na báječnou...


Chcete se přestěhovat do Itálie? Na vlastní dům vám stačí jediná stovka!

Pokud jste někdy snili o krásném cihlovém domku v idylickém sicilském městečku, možná přišla vaše šance. Město Sambuca di Sicilia se přidává k italskému trendu z posledních let a nabízí několik nemovitostí za pouhá tři eura!


Jamie Oliver začínal jako umývač nádobí v hospodě svých rodičů, kvůli dyslexii nechtěl psát kuchařky

Co se vám vybaví, když se řekne britská kuchyně? Nám spousta skvělých kuchařů a kuchařek, od kterých se necháváme rádi inspirovat. Věděli jste, jak svou kariéru začal Gordon Ramsay, Jamie Oliver nebo Heston Blumenthal?


Znáte bouclé? Pokud ne, je na čase to napravit

Design v dnešní moderní leč i uspěchané době mění trendy velmi rychle. Jedním z těch nových je i tzv. bouclé (česky občas psáno jako buklé) připomínající na první pohled prstence či jemné kudrlinky. Kdo má rád přirozenost, jednoduchý styl, vzdušnost a trochu elegance je na správném místě. Bouclé je jasným důkazem toho, že i obyčejné věci mohou dobře fungovat.


Nevšedně rychlý chutný a vyvážený recept do shonu všedních dní: barevné pity z pánve

Také milujete chutné, zdravé a snadné obědové recepty z pár ingrediencí, které jsou navíc do pár minut hotové? Oceníme je zejména přes týden, kdy se většině z nás u sporáku stát nechce, nebo na to prostě není čas. Náplň pit si můžete obměnit dle gusta, nebo dle toho, co se u vás v ledničce právě nachází. Nejen z těchto důvodů bude recept aspirovat na váš nový oblíbený oběd!


Salát je skvělý pokrm (nejen) na léto. Jak připravit nejlahodnější zeleninové kombinace?

Salát se stal ve 20. století synonymem redukční diety. Neprávem se mu přičítá role pokrmu, který uždibují neurotické slečny toužící po kariéře modelky. Přitom může být stejně vydatným a hodnotným jídlem jako teplý hlavní chod. S grácií hraje roli chutné přílohy i předkrmu.


Překvapivé věci, o kterých jste nevěděli, že je můžete zavařovat

Když slyšíme slovo pickle, máme tendenci myslet na tradiční okurky a zapomínáme, že pickle je ve skutečnosti kouzelné sloveso, které můžeme ovládat v pohodlí naší vlastní kuchyně. Nakládání je fantastický způsob, jak nejen uchovat čerstvé potraviny, ale také je učinit ještě chutnějšími. Nakládané potraviny často oživí i další pokrmy, dodají jim přirozeným procesem kvašení trochu pikantnosti a někdy jsou dokonce zdraví prospěšné. I když většina z nás nemá čas na celý proces nakládání, přesto je možné rychle naložit různé druhy zeleniny, ovoce, a dokonce i bílkoviny, které máte v lednici. Jste zvědaví? Klikněte a podívejte se na ingredience, o kterých jste nevěděli, že byste je měli nakládat.


Nejlepší destinace pro pánské jízdy

Od rozlučky se svobodou až po oslavy narozenin - vždycky se najde nějaká záminka, proč se sejít s kluky. Až se příště budete chtít sejít při nějaké zvláštní příležitosti, proč si neobjednat víkendový pobyt nebo dovolenou? Pokud vás láká historie, vydejte se do Chorvatska, ale pokud se chcete bavit, zamiřte do Las Vegas. Tato informativní galerie zahrnuje destinace pro všechny typy chlapských skupin a obsahuje několik užitečných tipů, které vám pomohou zorganizovat příští velkou sešlost. Klikněte na a zjistěte více.