Zábava

Trending:


Zjistěte, které slavné ženy požádaly své manžely o ruku

Feminismus je do značné míry novým trendem, ale mnoho žen stále sní o dni, kdy jejich životní láska poklekne na jedno koleno se sametovou krabičkou. Existuje však několik průkopnických žen, které se snaží vyrovnat podmínky, pokud jde o žádosti o ruku! Podle Taiky Waititiho to byla jeho manželka Rita Ora, kdo stiskl spoušť jejich zasnoubení. „Požádala mě o ruku a já okamžitě řekl ‚ano‘,“ prozradil v srpnovém rozhovoru pro Vogue. Ora ho požádala o ruku během dovolené v Palm Springs v létě 2022 a o několik týdnů později se vzali ve svém domě v Los Angeles. Malý obřad se konal 4. srpna a zúčastnilo se ho jen několik blízkých. „Bylo tam asi osm lidí - jen blízcí přátelé a rodina a rodiče na Zoomu,“ řekl Waititi. Na seznamu hostů byly i jeho dvě dcery: jedenáctiletá Te Kāinga a sedmiletá Matewa Kiritapu. Dvaatřicetiletá Ora uvedla, že sní o tom, že se 47letým Waititim rozšíří svou rodinu. Je čas rozdělit se o vydělávání peněz, o domácnost, o péči o děti a o hrůzu, která vyvolává zvracení, když někoho požádáte o ruku. Podívejme se, které slavné ženy porušily tradici a položily otázku jako první. Klikněte do galerie a můžete začít.


Plán Péče, Který By Vám Lékař Obvykle Doporučil Na: Rakovina Dlaždicové Buněčné Kůže

Souhrn Typ rakoviny kůže, která se tvoří ve střední a vnější vrstvě kůže. Způsobuje červené uzlíky, šupinaté, červené skvrny na rtech nebo uvnitř úst, , otevřené vředy nebo bradavě podobné bolesti na konečníku nebo v konečníku nebo na genitáliích. Příznaky Mezi příznaky patří šupinaté, červené skvrny, otevřené vředy nebo bradaje na sluncem exponova...


Pampelišky jsou plevel nebo květiny?

Pampelišky se svou zlatavou a jemnou aurou mají výraznou přítomnost na polích, zahradách a okrajích silnic. Nicméně otázka, zda jsou plevel nebo květiny, často vyvolává zajímavou debatu, která odráží dualitu lidského vnímání přírody. O post Pampelišky jsou plevel nebo květiny? apareceu primeiro em DecorStyle.


Do Prahy se přestěhovala kvůli lásce a v pronajatém podkrovním bytě vykouzlila kouzelné bydlení

Slovenka Silvia žije v Praze už sedmnáct let. Je to rok, co se přestěhovala s přítelem do pronajatého bytu. Dotvořila ho podle své představy, aby jim bylo doma dobře.


Met Gala 2024: Podívejte se na nejkrásnější róby z červeného koberce

V noci proběhla největší a nejočekávanější módní událost roku - Met Gala. Slavnostní večer se již tradičně uskutečnil v Metropolitním muzeu umění v New Yorku a z úchvatných rób, které vynesly slavné celebrity, byli unešeni i ti největší módní nadšenci. Téma letošního Met Gala bylo Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. Podívejte se, jak se se zadáním vypořádali světově nejuznávanější módní návrháři. Které róby vás letos zaujaly nejvíce?


Denní horoskop na 7. května 2024: Panny budou mít proměnlivou náladu, Váhy překvapí nečekaná návštěva

Denní horoskop nejen pro ženy na úterý 7. 5. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.


Co dělat, pokud nejste ve vztahu šťastní

Není snadné si přiznat, že ve vztahu nejste šťastní. Může to mít různé podoby, od citového ochladnutí až po neustálé hádky. Nicméně to, že se ve vztahu cítíte nešťastní, nemusí nutně znamenat, že je čas se rozejít. V některých případech lze problémy vyřešit pomocí terapie. Klikněte na článek a zjistěte, jak rozpoznat příčiny a důsledky nešťastného vztahu a co udělat pro zlepšení.


Jak získat ideální plat podle slavných žen

Ženy se již musí potýkat s rozdíly v odměňování žen a mužů, ale navíc podle mnohých existuje určitá společenská podmíněnost a další formy diskriminace, které ztěžují vyjednávání o vyšším platu. Zábavní průmysl se v posledních letech ocitl v centru pozornosti, protože se brutálně ukázalo, jak velký je rozdíl. Neschopnost vyjednat si podmínky, ať už jde o žádost o zvýšení platu, větší flexibilitu nebo rovnoprávnost, může mít obrovské dopady na váš život, tak proč nezjistit, jak to dělaly některé z nejúspěšnějších žen světa? Podívejte se do této galerie na několik tipů áčkových celebrit, jak se dostat k příjmu, který si zasloužíte.


Dům v Chrustenicích má díky prostorovému členění ideální světelné podmínky

Promyšlený interiér rodinného domu v Chrustenicích nabízí ideální prostor, aby měl každý své soukromí a zároveň místo, kam se schovat.


Ananasovník si můžete vypěstovat i doma a pochutnáte si i na plodech

Ananasovník je tropickou rostlinou, která si získává stále větší oblibu. Svou vlastní rostlinu můžete získat i z korunky ananasu, který si koupíte v supermarketu. V takovém případě budete mít jedlý plod za tři až čtyři roky pěstování. Ve volné přírodě je rostlina opylována kolibříky a jakmile vykvete a vytvoří plod, odumírá. Na základně rostliny by se však měly objevit malé rostliny, které můžete znovu zasadit a pěstovat nové rostliny.


Pavouci v domácnosti: Jak se jich zbavit jednou provždy

Pavouci jsou častými obyvateli našich domovů, přestože mnozí z nás jejich přítomnost nevyhledávají. Jakmile se objeví, začíná hledání způsobů, jak se jich zbavit. V tomto článku se podíváme na různé metody, jak se vypořádat s pavouky v domácnosti, a poradíme, jak minimalizovat jejich výskyt. Pavouci jsou nedílnou součástí ekosystému a mnohdy přínosnými predátory v boji proti hmyzu. Nicméně, jejich přítomnost […]


Ušlechtilý život rytířů

Jen málokterá postava v dějinách vyvolává tolik představ o statečnosti a odvaze, ale i o násilí a spravedlnosti jako středověký rytíř. Ačkoli nám popkultura říká, že tito velcí středověcí válečníci většinu času trávili zabíjením draků a zachraňováním princezen, jsou tyto příběhy spíše legendou. Skutečné příběhy rytířů však nejsou o nic méně poutavé. Zaujalo vás to? Pak čtěte dál a dozvíte se vše o životě středověkého rytíře.


Novoluní v Býku: Berani pocítí napětí, na Panny čeká nová láska

Další novoluní roku 2024 nastane ve středu 8. května a bude ve znamení Býka. Toto znamení přinese pozemskou radost a chuť užívat si života. Je to ideální čas pro rozvoj našich smyslů a vnímání krásy kolem nás. Co toto novoluní přinese právě vám?


Čínský horoskop: Co nás čeká v květnu, měsíci zemního hada? Pozornost věnujte pokožce, ke slovu se ale přihlásí i nová láska

Letošní květen patří podle čínského horoskopu zemnímu hadovi. Co od něj v souladu s feng shui můžeme očekávat? O pozornost se po dlouhé zimě hlásí pokožka, ale změny nastanou i v osobní rovině. Na ty, kteří jsou single, čeká nová láska, zadaní se mohou těšit na obnovení jiskry ve vztahu.


5 barvy, které nikdy nejde sladit s šedou podle designérů

Šedá je jednou z nejčasovějších barevných možností, která funguje jako neškodný neutrální odstín v mnoha stylech interiérového designu. I když je šedá dekorace všestranná a může být kombinována s různými odstíny, odborníci říkají, že existují určité barvy, které by nikdy neměly být kombinovány se šedou, aby se co nejlépe využilo tohoto chladného neutrálu. O post 5 barvy, které nikdy nejde sladit s šedou podle designérů apareceu primeiro em...


VIDEO: Eliška srovnávala, který fasfood má nejlepší kuřecí burger. Vítěz nepřekvapil skvělým masem i houskou

Fastfoodové jídlo je téma samo o sobě, ale Eliška se rozhodla, že otestuje jeden segment, který je u mnohých strávníků velmi populární, a to kuřecí hamburger. Navštívila proto tři podniky a vyzkoušela, jakým způsobem připravují svou drůbeží specialitu.


Když si britská královská rodina oblékla stejné šaty více než jednou

Od žen britské královské rodiny se očekává, že budou při formálních a veřejných příležitostech vhodně oblečeny. To však neznamená, že se opakují: někdy se jim nějaký vzhled zalíbí natolik, že si ho vezmou znovu! Nepostřehli jste tyto momenty? Podívejte se do této galerie na oblíbené outfity Meghan Markle, Kate Middleton a dalších.


Mrtvice meruněk začíná nenápadně: strom už nezachráníte, této nejzávažnější chorobě ale můžete předcházet

Meruňky patří mezi oblíbené, teplomilné peckoviny, které s trochu péče lze pěstovat na každé zahradě nebo klidně v nádobě na balkoně jako sloupovitou odrůdu. Meruňky jsou ale trochu „fajnovky“ a neodpustí pěstiteli žádnou chybu, ať se týká výběru stanoviště, příjmu živin či správného řezu. Ale, i když toto všechno dodržíte, stane se, že vám začne postupně odumírat celý strom. V tomto případě bývá na vině ta nejčastější choroba meruněk zvaná...


Vítejte na návštěvě u Jitky Asterové: V krásném bytě v centru Prahy skrývá jógovou oázu a šatnu plnou flitrů

Herečka Jitka Asterová pozvala magazín Lifee.cz do svého bytu v centru Prahy. Ukázala obrazy, ke kterým má vztah, překvapila svým uměním jógy a pustila nás i do své koupelny a do šatny. „Splnila jsem si svůj sen, cítím se teď trochu jako Carrie Bradshawová ze Sexu ve městě!“ směje se a dodává: „Jen těch bot nemám tolik! Zatím!“


Potěšte milovanou maminku na její svátek: Toprecepty nabízí slevu 33 % na své populární kuchařky

S blížícím se Dnem matek, který připadá na 12. května, přichází skvělá příležitost udělat radost všem milovnicím vaření. Toprecepty.cz, oblíbený web všech, kteří rádi vaří a pečou, přichází s atraktivní nabídkou. Od 5. do 12. května nabízí exkluzivní slevu 33 % na vybrané kuchařky.


Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí

Guláš je velmi typickým českým jídlem. My pro vás ale máme dost netradiční variantu. Kuřecí játrový guláš se žampiony je výborný a krásně šťavnatý. K tomu podávejte třeba knedlík nebo chléb.


Začnete se s partnerem při dlouhodobém soužití navzájem podobat? Vědci mají jasno

Žijete v dlouhodobém partnerském svazku a okolí vám několikrát řeklo, že jste si navzájem podobní? Nebo u svých rodičů, kteří spolu žijí dlouhá léta, pozorujete, že mají obdobné rysy v obličeji? Otázkou, zda se dlouhodobým soužitím začnou partneři navzájem podobat, se zabývali vědci. K jakému výsledku došli?


Recyklovaný nábytek, vytříbený design a přirozeně stárnoucí interiér

Může být padající omítka na stropu designovým prvkem? Když je obklopena správným nábytkem a dekoracemi, je to možné. Pojďte s námi nahlédnout do kouzelného bytu v domě, který byl postavený už před sto lety.


Šaty, které můžete nosit po celý rok a navíc sluší ženám v každém věku: Tipy, kde nakoupit

V květnu se počasí mění tak rychle, že si mnohdy nevíme rady s tím, co si obléct. Jednou je tak horko, jako by bylo 30 stupňů ve stínu, a o chvíli později zase sháníme teplou bundu a čepici. Co bychom měli nosit, abychom byli připraveni na vše? Nemusíte se obávat, máme pro vás tip ideální oblečení – odolá jakékoliv teplotě a vypadá uvolněně, ale stále stylově.


Známky toho, že se měníte ve své rodiče

Když jste byli mladší, pravděpodobně jste si přísahali, že nikdy nebudete jako vaši rodiče. Řekli jste si, že pokud budete mít děti, nebudete jako vaše máma nebo táta. Ale pak se jednoho dne podíváte do zrcadla a dojdete k děsivému poznání, že se skutečně podobáte svým rodičům! Není to proměna ze dne na den. Pomalu se to k vám plíží a ty příznaky tu vlastně byly celou dobu - jen jste si jich nevšimli. Podívejte se na příznaky toho, že začínáte být stejní jako vaši rodiče - od trapných tatínkovských vtipů až po kritiku mladší generace. Klikněte dál!


Nejkrásnější dárky ke Dni matek. Už víte, čím obdarujete svoji maminku?

Na druhou květnovou neděli připadá Den matek, což je skvělá příležitost, kdy oslavit jedny z nejdůležitějších osob v našich životech – naše maminky. Květina či čokoláda určitě potěší, ale pokud chcete pro vaši maminku vybrat trochu osobitější dárek, máme spoustu tipů. Vyberete hedvábný šátek, kabelku od českých designérek, stylový šperk nebo třeba kvalitní pohodlné povlečení?


Co by se stalo, kdybychom neměli Měsíc?

Měsíc je jednou z věcí, které považujeme za samozřejmost. Vždycky tu byl a pravděpodobně tu bude ještě miliony let. Jsme tak zvyklí dívat se na noční oblohu a vidět družici Země, že je těžké představit si naši planetu bez ní. Jak by ale náš svět vypadal, kdyby neexistoval Měsíc? Klikněte a zjistěte to.


15 receptů na báječnou grilovačku: Překvapte své hosty tím nejlepším

Grilovací sezóna byla odstartována a my jsme pro vás připravili výběr našich nejlepších receptů. Vybírat můžete mezi těmi klasickými i netradičními a vyzkoušet nové chutě a vůně. Grilování pro vás bude jistě zábavnější.


Vztahové tipy pro páry nad 40 let

Ve složitém tanci lásky čelí páry po čtyřicítce jedinečným výzvám a radostem. Žonglování s kariérou, rodinou a osobním růstem mění dynamiku a vyžaduje diferencovaný přístup k udržení plamene. Ale rozhodně je to možné! V této galerii se věnujeme praktickým a srdečným tipům, jak tuto životní kapitolu zvládnout. Projděte si stránky a zjistěte, jak udržet lásku naživu!


Obdarovat maminku můžete zajímavým dárkem: Toprecepty slaví Den matek lákavou slevou 33 %

Den matek, který letos připadá na neděli 12. května, je skvělá příležitost, jak vyjádřit lásku našim maminkám. Radost můžete udělat rozličnými dárky. Pokud rády vaří a pečou, můžete je obdarovat některou z originálních kuchařek z produkce nejčtenějšího webu o vaření Toprecepty.cz. Od 5. do 12. května můžete nakupovat s luxusní slevou 33 %, která se vztahuje na vybrané kuchařky.


Znaky intuice, které byste neměli nikdy ignorovat: Jak rozpoznat, že vám chce srdce něco sdělit

Intuice je chápána jako náhlé poznání, rozhodnutí nebo určitý pocit, že něco máte udělat jinak, než je běžné. Je to vnitřní hlas, šestý smysl a často vám napovídá, jak se chovat a co dělat. Jsou případy, kdy vám intuice dává jasným a rozhodným způsobem, že nemáte dělat to či ono. A je na vás, co uděláte. Rozhodně byste neměly tyto signály ignorovat a přehlížet, protože vás může varovat. Co vám napovídá intuice?


Plavková sezóna je na spadnutí: Jednodílné plavky dokážou vykouzlit krásné křivky komukoliv

Výběr plavek může být pro mnohé ženy stresující záležitostí, zvláště pokud hledají model, který by lichotil jejich postavě a zároveň byl pohodlný. Pokud jste se svojí postavou věčně nespokojená, pak jsou pro vás jednodílné plavky ideální volbou. Dokážou totiž zvýraznit vaše přednosti a skryjí to, co chcete nechat jen pro sebe.


Slanina: Víc než jen dobrota pro chuťové pohárky

Ve světě plném gastronomických pokladů je slanina zřejmě jedním z těch, které mají téměř univerzální přitažlivost. Je to mlsání, které zná snad každý, ale co když řeknu, že slanina může být také prospěšná pro vaše zdraví? Ano, možná to zní nepravděpodobně, ale skryté mezi těmi chutnými kousky se skrývá několik překvapivých léčivých vlastností.


Pojďme si promluvit o pretty privilege

Krása není povrchní, není ani apolitická. Naopak. Hluboce zasahuje do našich životů a ovlivňuje je více, než si uvědomujeme. Co v realitě znamená mít privilegium krásy?


Cestujeme po Česku: Litomyšl vás okouzlí svými zákoutími i atmosférou

Litomyšl je malebné historické město v Pardubickém kraji, které láká návštěvníky architekturou, atmosférou i místy spojenými s významnými osobnostmi naší kultury.


Levanduli nepěstujte u růží a nikdy ji nehnojte, jinak tuto oblíbenou rostlinu zlikvidujete

Levandule se stále drží mezi desítkou oblíbených trvalek, které si každoročně řada pěstitelů vysazuje jak do zahrady, tak i do nádob na balkon. Levandule je jednou z mála rostlin, kterou lze bez problémů nejen pěstovat v nádobě, ale která navíc velmi dobře snáší sucho a nepravidelnou závlahu. Typická vůně levandule nám také pomáhá v boji proti nepříjemnému hmyzu jako jsou komáři a mouchy a z toho důvodu se také vysazuje poblíž teras či míst k...


Váš osobní styl podle vašeho hvězdného znamení

Už teď se na vesmír obracíme s mnoha dotazy - na barvu síly, na nejlepší parfém nebo na to, jak lépe spát. Proč ne styl? Osobní styl je pro každého jedinečný a vy můžete využít své hvězdné znamení k tomu, abyste se dozvěděli, která módní volba vám pomůže cítit se silněji. Objevit svůj osobní styl může chvíli trvat a může to být složité. Když se poradíte s hvězdami, bude o něco snazší upřesnit vlastní oblíbenou estetiku. Zajímá vás to? Klikněte na tuto galerii a zjistěte, jaký je váš osobní styl podle vašeho hvězdného znamení.


Nejromantičtější destinace světa

Jaké je nejromantičtější místo na světě, kde můžete požádat svou lásku o ruku nebo strávit nádherné líbánky? A kde oslavit výročí či jinou zvláštní příležitost? Ať už hledáte zasněný útěk do vzdálené země, nebo nějaké okouzlující místo někdy poblíž, klikněte na článek a prohlédněte si seznam nápadů na romantické destinace.


Kreativní a účinné prostředky proti škytavce z celého světa

V mládí je škytavka zábavná, ale když se snažíte vést rozhovor, zpívat písničku nebo jíst jídlo, může být trochu trapná a hodně nepříjemná! Někdy odezní samy během několika minut, ale jindy mohou být docela bolestivé a úporné. V průběhu staletí lidé vymysleli nekonečný seznam triků, jak se škytavky zbavit. Některé prostředky jsme slyšeli od kamaráda a možná jsme jim nevěřili, jiné se dědí z generace na generaci v našich rodinách a mnoho a mnoho dalších nám připadá divných, ale možná skutečně fungují. Klikněte a zjistěte, jaké jsou nejpřekvapivější způsoby, jak se zbavit škytavky.


Efektivní využití prošlé kosmetiky: Tonikum na zrcadlo, hydratační krém na boty, kosmetický štětec na klávesnici

Šetřit lze všude, a to i na kosmetice. Samozřejmě v rámci zdraví není vhodné používat prošlou kosmetiku, a to hlavně na pleť a pokožku. Jenže to však neznamená, že ji musíte vyhodit. Jak efektivně můžete ještě využít prošlou kosmetiku?


Vytvořte ze svého balkonu relaxační zónu, kde bude dobře vám i vašim blízkým

Vytvořte ze svého balkonu útulné místo pro odpočinek a setkávání s přáteli, kde si odpočinete i strávíte příjemné chvíle.


Péct maso s provázkem se vyplatí. Díky tomuhle osvědčenému triku ho už nikdy nepřesušíte

Péct maso s provázkem se vyplatí. Díky tomuhle osvědčenému triku ho už nikdy nepřesušíte . Pečete-li maso a nepoužíváte k tomu provázek, děláte chybu. Vázání masa před pečením má svůj důvod. Od teď už nebudete péct maso jinak než s provázkem.


Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády: Moučník je šťavnatý díky majonéze, poleva díky kysané smetaně

Rádi byste si dali nějakou vynikající buchtu? Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády je lahodná a hotová během chvilky. Jen potřebuje chvíli na ztuhnutí polevy.


Krásné drobné květy podobné planým růžím si zamilujete. Kuklíky můžete pěstovat na skalce, ale najdete je i v naší přírodě

Kuklíky patří mezi květiny, které neoslňují krásou už na dálku, ale o to zajímavějšími květy vás překvapí, pokud jim věnujete bližší pohled. Můžete je pěstovat na skalce i na okrajích trvalkových záhonů, ale jejich zástupce potkáte i v naší přírodě a určitě je moc dobře znáte, i když vám jejich jméno zatím nic neříká.


Přichází květnové novoluní v Býku: Jak ovlivní jednotlivá znamení horoskopu a na co se připravit

Páté novoluní roku 2024 nastane ve středu 8. května v 05:21 hodin. Navzdory svému potemnělému vzhledu se tato astronomická i astrologická událost může pochlubit mimořádným významem. Využijte tento vesmírný potenciál k budování budoucnosti podle svých plánů a snů.


“Tekutá jóga” aneb čaj Tulsi: Bojuje proti stresu a zahání chuť na sladké

Čaj Tulsi má v Indii dlouholetou tradici, ale u nás tolik známý není. Někteří lidé ho pro jeho výhody pro zdraví a mysl nazývají také “tekutá jóga”. Zahání totiž nejen stres, ale dokonce také chuť na sladké a pomáhá tělu k revitalizaci. Už jste o čaji Tulsi slyšela?


Ložnice pod šikminami je krásná, ale komplikovaná. Nechte se inspirovat, jak si s omezeným šikovně poradit

Šikminy jsou bezesporu krásné a navozují pocit útulna, dokážou nás ale také potrápit, když se do takového prostoru snažíme umístit postele, skříně a další potřebný nábytek. Jak se dá podkrovní ložnice maximálně využít?


Samolepící tapeta změní váš interiér za pár desítek korun, radí známá influencerka

Nábytek, stěny, dveře, kuchyňská linka. To všechno můžete změnit doslova za pár desítek korun díky samolepící tapetě. Držet bude téměř na jakémkoli povrchu a práce s ní je víc než snadná.


Jak ve skutečnosti vypadá závislost na druhém člověku?

Závislost na druhém člověku je pojem, který se v dnešní době často skloňuje, ale jehož pravý význam chápe jen málokdo. Závislost na druhém člověku je komplikovaná, protože v každém vztahu existují stupně spoluzávislosti. Stejně jako u duševních nemocí si většina z nás může přečíst seznam příznaků a říct si: „Panebože, to zní jako já!“. Skutečným problémem je však závažnost příznaků a to, jak moc ovlivňují kvalitu našeho života. Se závislostí na druhém člověk je to podobné. Všichni jsme tak trochu závislí, ale jak poznáte, že to zašlo příliš daleko? Klikněte na tuto galerii a dozvíte se to.


Pizza bez droždí? Jde to, jen je potřeba vybrat alternativní kypřidlo a nečekat stejný výsledek

Příprava pizzy bez droždí je rychlá cesta k cíli. Nemusí být nutně špatná, byť pizzu z kynutého těsta překoná jen těžko. Těsto na pizzu bez kvasnic se obvykle kypří práškem do pečiva. To mu dodá jemnou a nadýchanou texturu, i když trochu jinou než je tomu u klasické pizzy.