POTěšTE MILOVANOU MAMINKU NA JEJí SVáTEK: TOPRECEPTY NABíZí SLEVU 33 % NA SVé POPULáRNí KUCHAřKY

S blížícím se Dnem matek, který připadá na 12. května, přichází skvělá příležitost udělat radost všem milovnicím vaření. Toprecepty.cz, oblíbený web všech, kteří rádi vaří a pečou, přichází s atraktivní nabídkou. Od 5. do 12. května nabízí exkluzivní slevu 33 % na vybrané kuchařky.

Ideální dárek pro maminky

Kniha plná inspirativních receptů může být ideálním dárkem pro každou maminku, která se ráda věnuje vaření. Ať už preferuje tradiční českou kuchyni, nebo ráda zabrousí i do těch zahraničních, v nabídce kuchařek od Topreceptů si jistě vybere.

V našich kuchařkách najdete pouze prověřené a vyzkoušené recepty i s podrobným video receptem, který si najdete pod QR kódem. Tudíž vše zvládne i úplný začátečník. 

Jak se vaří Toprecepty: Nejčtenější kulinární web je tady už 15 let. Nahlédněte s námi pod pokličku!

Jak využít slevový kód

Nakupování s kódem „maminka33“ je velmi jednoduché. Stačí na našem e-shopu vybrat kuchařky označené pro tuto akci, přidat je do virtuálního košíku a při placení zadat kód kupónu.

Sleva se automaticky odečte z původní ceny knih. Je to jednoduchý způsob, jak ušetřit, a přitom udělat velkou radost. Tato akce je limitovaná na období od 5. do 12. května, proto neváhejte a využijte této příležitosti co nejdříve.

Mezi kuchařkami, které můžete získat za zvýhodněnou cenu, jsou třeba tituly Náš rok v kuchyni, který místo 599 korun seženete za 401 Kč, Naše moučníky, zlevněné z 229 korun na 153 Kč, nebo Naši chalupářskou kuchařku, která po zadání kódu přijde na 267 Kč místo původních 399 korun.

Špaček pepřil koblihy a Maršálek doporučoval tango v kuchyni. Takhle to vypadalo na křtu nejnovější kuchařky

Neváhejte a oslavte Den matek stylově

Den matek je jedinečná příležitost, jak vyjádřit vděčnost a lásku našim maminkám. Darováním kuchařky z edice Toprecepty nejenže své maminky, nebo i kohokoliv jiného, potěšíte, ale zároveň podpoříte kulinářskou vášeň.

Nepropásněte tuto příležitost získat kvalitní kuchařky za výhodnější cenu a oslavte tento den v duchu lásky a dobrého jídla. Vaše maminka si zaslouží to nejlepší!

Náš tip: Společně s knížkou můžete svým maminkám podle našeho video receptu připravit ke snídani třeba i skvělé lívance

Přečtěte si také:

2024-05-06T10:43:34Z dg43tfdfdgfd