CHALUPářSKé RECEPTY PODLE HOROSKOPU: LEV PřIPRAVí TUHLE DELIKATESU ZE šPEKáčKů A KOZOROH PřEKVAPí GULášEM

Prázdniny jsou tady a dovolená na chalupě patří u nás k těm nejoblíbenějším. A protože o dovolené se nám většinou nechce trávit zbytečně čas v kuchyni, chalupářský jídelníček bývá snadný a rychlý. Podívejte se námi, jaké chalupářské pokrmy připravují různá znamení horoskopu.

Léto voní chalupářskými jídly

Téměř všichni mají prázdninové období spjaté s pobytem na venkově u babičky nebo na chatě či chalupě dál od civilizace. K tomu patří také typicky chalupářský jídelníček, kde hlavní roli často hrají rychlé zeleninové polévky, voňavé uzeniny, houby na všechny způsoby i pomazánky typu co dům dal.

A víte, že některá znamení mají zvláštní dar vykouzlit rychle a jednoduše doslova chalupářské gastronomické hody?

Pět znamení horoskopu, která nejlépe připraví houby: Váhy vyšvihnou skvělou omáčku, Raci zase úžasnou smaženici

Beran (21. března – 19. dubna): Miluje dobré jídlo

Berani s radostí zorganizují setkání s přáteli na chatě či chalupě, u kterého nechybí ani dobré jídlo. Do lesa na houby Beran vyrazí jen tehdy, když má náladu, pak se ovšem jen s jedním košíkem nespokojí. Vyšvihne vynikající houbovou pánvičku ochucenou slaninou a s kousky brambor, po které se jen zapráší. Jednohubky pak zdobí jednoduchou pomazánkou z měkkého salámu, sýru a vajec.

Ovocné moučníky podle horoskopu: Panny dostane malinová charlotta a Blíženci ujíždějí na broskvové bublanině

Lev (23. července – 22. srpna): Přeborníci na špekáčky

Léto milující Lvi si užívají opékání špekáčků na ohníčku. Dokáží i z mála připravit neuvěřitelnou delikatesu. Když na kolečka nakrájené špekáčky proloží kousky slaniny, papriky a cibule, tento chalupářský špíz nemá konkurenci. Přeborníci jsou v pokrmech z těstovin, které kombinují s čerstvou zeleninou a zásobami ze spíže, jako například rychlé těstoviny z pár surovin.

Svačiny podle horoskopu: Býkům stačí jahody v čokoládě, Raky uspokojí křupavé preclíky a Kozorozi volí klasický sendvič

Panna (23. srpna – 22. září): Polévka i v létě

Panny se i v parném létě drží osvědčené klasiky. Oběd bez polévky pro Panny není obědem. Proto každý den vaří polévku, byť třeba jen jednoduchou zeleninovou. Využijí pak do ní vše, co se jim urodilo na zahrádce. Také musí mít k odpolední kávě moučník, z letních jablek připraví úžasně vláčný koláč.

Pět znamení horoskopu, která jsou omáčkovými mistry: Raci uvaří nejlepší koprovku, Býci zase svíčkovou

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna): Vaří jako šéfkuchař

Potřebují dokonale vybavenou kuchyň, ale pokud takovou mají i na chalupě, Kozorozi hned začnou vařit. Když se pustí do guláše, vyhrají si s kořením a výsledné jídlo by ocenili i proslulí šéfkuchaři. Takový je i chalupářský guláš, který připravují z vepřového masa. Vyhrají si i s na první pohled obyčejným bramborákem, který naservírují  s volským okem a krásně obloží zeleninou.

Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty

Vodnář (20. ledna – 18. února): Skvěl zpracuje fazole

Vodnáři vaří jen tehdy, když se jim chce. Někdy tedy oběd ošidí chlebem s máslem, jindy se vrhnou na složitější jídla. To pak z kuřecího masa a jatýrek spolu s tím, co najdou v lednici, vykouzlí chalupářský kotlík - lehce pikantní jídlo z jednoho hrnce. Přeborníci jsou i na úpravu fazolí, kdy kombinují červené a bílé fazole, které podusí na cibulce s rajským protlakem a podávají s opečenou klobáskou.

A co ti ostatní? Možná nemají chalupářské vaření tak v lásce a raději se vypraví do nejbližší restaurace, přesto i oni překvapí. Raci a Býci nemají problém i v létě vařit omáčky a Blíženci se nechají přemluvit k přípravě špízu. Střelci i Váhy si s sebou vozí hotová zamražená jídla vlastní výroby, Střelec a Ryby se spokojí s konzervou ze supermarketu.

Zkrátka, každé znamení preferuje něco jiného a každému taky něco jiného jde. A tak je to v pořádku. 

Náš tip: Pro nedělní obědy na chalupě se hodí výborná kuřecí směs podle našeho video receptu.

Zdroje informací:

horoskopy-online.cz: Znamení zvěrokruhu

motherdenim.com: Which mushroom you´d be based on your zodiac sing

astrotalk.com: 5 Zodiac Signs Men Who Make The Best Chefs

Přečtěte si také:

2024-06-28T07:45:31Z dg43tfdfdgfd