VELKá VěšTBA NA čERVENEC PRO VODNářE: MůžETE NARAZIT NA NěCO, CO VáM ZMěNí žIVOT

Co čeká Vodnáře v sedmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jak si můžete vyrobit magický amulet, který vás bude chránit? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází Čtyřka holí, což je velmi pracovitá karta a předpovídá, že se nejspíš nezastavíte. Budete mít tolik práce, že nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Ale také se vám bude dařit. Čtyřka holí je příznivá karta i z hlediska vztahů, protože se pořád něco děje. Představuje spoluprožívání, když spolu pořád něco děláte a tvoříte, máte si o čem povídat, a to vás nabíjí.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce možná ještě budete muset dotáhnout nějaké resty, pak se vám ale otevřou nové možnosti a budete mít volnou ruku v tom, co chcete dělat. Přijde i nějaká nová zajímavá nabídka. Může to být něco, o čem jste dlouho přemýšleli jako o věci, která vám nepřišla příliš reálná. Když do toho teď půjdete, může to začít nabírat reálnější obrysy. I když to je zatím jen start něčeho, co se vyvine v budoucnu, určitě by stálo za to se o to začít zajímat a nepustit to ze zřetele. Máte možnost narazit na něco převratného, co vám později změní celý život.

Mohlo by vás zajímat: Nejtvrdohlavější znamení zvěrokruhu: Kdo se drží svých přesvědčení zuby nehty?

Druhá dekáda vám přinese radost z poznání. Máte před sebou hezké výlety, můžete potkat lidi, kteří pro vás budou zajímaví a mohou vám přinést důležité informace.

Ve třetí dekádě ukončíte nějaké věci, které souvisí s vaší prací a jistotami. Uděláte si konečně čas na své soukromí, lásku a na lidi, na kterých vám záleží.

Kouzlo na červenec pro Vodnáře

Když se dostanete k moři a půjdete po pláži, vezměte si s sebou sklenici s dobře těsnícím víčkem. Nasbírejte si do ní drobné kousky vyplaveného dřeva, kamínky, mušle a říkejte si při tom, že v tomto magickém amuletu spoutáváte síly ochranné energie. Pak před svým domem vykopejte do země díru a sklenici do ní vložte s myšlenkou, že veškeré zlo, které by k vám šlo, bude spláchnuto oceánem. Sklenice bude takto chránit váš dům. A pokud sklenici nemůžete zakopat přímo do země, uložte ji alespoň do květináče s hlínou. Bude vám sloužit stejně.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

2024-06-29T03:32:34Z dg43tfdfdgfd