VELKá TAROTOVá PřEDPOVěď NA MěSíC čERVENEC: ZJISTěTE, CO VáM PřEDPOVíDAJí KARTY V LáSCE, ZDRAVí A FINANCíCH

Alchymistka Alice Cross si pro nás připravila tarotovou předpověď na červenec. Zjistěte, co nám první měsíc letních prázdnin přinese v oblasti lásky, financí a zdraví. Důležité bude napojení na přírodu a vnímání sebe sama. Co dalšího nás čeká?

Červenec je pokračováním nádherného času, kdy nás to láká k prozkoumávání letní přírody, okouzlují nás barvy a vůně všemožných rostlin. Zesilte své smysly, které si žádají vaši pozornost. Dýchejte lesní vzduch, pijte čistou vodu a trocha chůze naboso určitě také neuškodí. Oheň nás provází silou při táborácích a les nás volá a vybízí k procházkám. Bylinky jsou v rozpuku a v tomto měsíci dělají vše pro to, abyste měli bohatou sklizeň na nadcházející zimní večery. Slunce v tomto měsíci dominuje a ukazuje nám svoji sílu a teplo. Právě Slunce symbolicky zastupuje lidské ego. Nyní nám převládají dny, kdy je slunce velmi aktivní a střídají ho bouřky, tak si je užívejte a napojte se jak na energii Slunce, která vás nabije, tak na blesky, které vám pomohou mnohé rozseknout a srovnat myšlenky, jež povedou ke správným rozhodnutím. 

 
Mohlo by se vám líbit

Znamení, že vám váš anděl strážný chce sdělit něco důležitého: Přestaňte tyto jemné signály ignorovat

Každý z nás chce vědět, že na nás někdo dohlíží. Proto stojí za to se pozorně rozhlédnout, protože nám mohou uniknout signály, které nám usnadňují život. Jsou to znamení, že vám váš anděl strážný chce sdělit něco důležitého. Raději jim věnujte pozornost.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

LÁSKA - Královna pentaklů

Tarotová karta KRÁLOVNA PENTAKLŮ je karta lásky, která symbolizuje zdravé a trvalé vztahy. Věřte, že jste ve správné společnosti. Lidé, kteří jsou s vámi i kolem vás, jsou důkazem, že ze sebe dáváte maximum a láska je vám opětována. Kdo o tom pochybuje, zkuste opustit to, co vás nenaplňuje a otevřete dveře někomu, kdo za to opravdu stojí!

 

PENÍZE - Poustevník

Tarotová karta POUSTEVNÍK vás zastavuje pro hlubší pochopení. Každý z nás řeší materiální záležitosti a finanční gramotnost se učíme za běhu - málokdy máme čas, abychom se tématu mohli věnovat dříve, než nastanou povinnosti. Jděte do své podstaty - co pro vás znamenají finance, jak s nimi chcete zacházet a proč jsou vaší součástí? Poustevník nás nutí podívat se pravdě do očí. Odpověď hledejte ve svém nitru. Je čas nevidět věci pouze povrchově, ale najít moudrý postup, jak změnit ve svém životě svoji finanční stránku s napojením na své spirituální vnímání. Zkuste to, je to zajímavá zkušenost k nezaplacení! 

ZDRAVÍ - 6 Pentaklů

Karta 6 PENTAKLŮ nás vybízí, abychom v tomto měsíci investovali do svého zdraví. Není třeba kupovat vitamíny, ale udělat si čas a věnovat se lelkování při sluníčku a doplnit v těle vitamín D. Pusťte se do toho, vymyslete pro své zdraví vše, co mu bude lahodit na těle i duši. Nechte se smáčet letními deštíky a překonejte lenost v zajímavých aktivitách. Kdy jindy než v těchto letních měsících? Vše, co pro sebe uděláte, budete mít v zásobě na zimu, tedy můžete „hřešit a lenošit bez výčitek“. Tento rok je o aktivním létu - tak, jako se mění počasí, udělejte změny i Vy ve svém životním stylu směrem k pevnějšímu a trvalému zdraví! 

Krásné léto přeje Alchymistka Alice.

Kdo je Alice Cross?

Alice Cross, vystudovaná alchymistka specializující se na tarotové výklady, historii alchymie, symboliku a tarotovou numerologii. Přetváří získané alchymistické poznatky do běžného života pomocí transformace. Přináší k vám alchymii moderní, ale zároveň tajemnou a tisíce let neměnnou. Je zakladatelkou prvního online alchymistického českého portálu Alchymistka.com.

Mohlo by se vám líbit

Týdenní horoskop od 1. do 7. července 2024: Blíženci dostanou šanci napravit chyby, Lvi odhalí tajemství

Je tu nový týden a spolu s ním i nové výzvy, úkoly i úskalí, jež na nás čekají. Jak se s nimi vypořádat, mohou poradit hvězdy. Slunce stojí ve znamení vodního a velmi citlivého Raka, který je orientovaný na rodinu a zázemí. V tomto týdnu nás mohou ovlivnit také energie novoluní, které připadá na 6. července. Co vás čeká a nemine? Nahlédněte do našeho týdenního horoskopu.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Související články

2024-07-01T04:12:21Z dg43tfdfdgfd