ČíNSKý HOROSKOP: CO NáS čEKá V čERVENCI, MěSíCI KOVOVé KOZY? RýSUJí SE ZMěNY DOMA I DEBATA SE šéFEM O PRACOVNí NáPLNI

Červenec 2024, podle čínského horoskopu měsíc kovové kozy, se bude točit kolem komunikace. Tu byste měli v souladu s feng shui správně nastavit nejen doma s partnerem, ale i v práci. Vyjasníte tak mnohé nesrovnalosti a vyřešíte to, co vám už dlouho nevyhovovalo. A na co dalšího se můžeme v červenci těšit?

Tak jako byl červen, je i červenec o komunikaci. Jen zvolíte jiný jazyk lásky. S grácií a elegancí vyjádříte svůj jednoznačný názor. Promluvíte skrze své činy, gesta, tvorbu. Ať složíte své milé báseň, uvaříte tříchodové menu nebo úhledně sbalíte jeho kufry před dveře, bude vaše mluva srozumitelná a výstižná. V červencových dnech se čas jakoby trošku zpomalí, uleví se vám a budete mít potřebu hmatatelných věcí a změn.

Houbový horoskop: Tři znamení zvěrokruhu, která milují houby a jídla z nich

Duše a zdraví

Je pro vás důležité cítit se dobře a mít pohodlí? Proto si vyberte takové barvy, materiály a střihy oblečení, které vám tyto pocity dodají. Noste takové kousky, kterými vyjádříte sebe sama, svou současnou náladu nebo postoj. Oblékáte nejen tělo, ale i duši.

Pro sebevyjádření a zklidnění mysli použijte terapii kreslením - arteterapii. Jakmile se ponoříte do tvorby, budete plně pohlceni a pouze v přítomném okamžiku. Stres se odplaví.

Horoskop štěstí na červenec: Býci si zvelebí bydlení, Blíženci se mohou těšit na romantiku

Práce a finance

Vytvořte si krásné prostředí alespoň ve vašem pracovním koutě nebo na psacím stole. Ukliďte si pracovní plochu, vyházejte nepotřebné, utřete si monitor. Osvěžte místnost řezanými kytkami klidně jen na pár dní, než odjedete na dovolenou. Možná svými činy nakazíte další kolegy a díky zkrášlování vylepšíte pracovní atmosféru.

Pobavte se se svým nadřízeným o vašich schopnostech a nadání a otevřete debatu o nových příležitostech v práci. Pokud potřebujete přes léto nastavit jiný pracovní model a mít více volna nebo pracovat mimo kancelář, vyjádřete se.

Horoskop lásky na červenec: Štíři nebudou sedět v koutě, Kozorozi si musí hlídat svého miláčka

Partnerské vztahy a domov

Udělejte si mood board vašeho domova nebo konkrétního pokoje. Vizuálně ztvárněte barvy, materiály, tvary, emoce, které má váš domov vyjadřovat a jak se v něm chcete cítit. Můžete ho vytvořit na papír nebo digitálně. Na internetu jsou spousty tipů.

Mood board vám pomůže si ujasnit barevnou škálu pro výmalbu, nákup doplňků, nábytku i pro jejich samotné uspořádání v prostoru. Takže až vás popadne touha vymalovat a předělat dětský pokoj pro nový školní rok, půjde vám to jako po másle. Budete přesně vědět, co sháníte. Ponořte se do tvorby s partnerem a dětmi a užijte si společné chvíle, při kterých ztratíte pojem o čase.

Odvažte se a svobodně tvořte!

Pohled na červenec 2024 připravila skrze intuitivní vnímání a feng shui životní a bytová poradkyně Liběna Kubalíková, která je autorkou blogu Být v pohodě.

Související články

2024-07-02T09:37:24Z dg43tfdfdgfd