VELKá VěšTBA NA čERVENEC PRO RYBY: MěLI BYSTE ODPOčíVAT A NABíRAT SíLU

Co čeká Ryby v sedmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaké kouzlo můžete zkusit, když budete u moře nebo rybníka? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červenec vychází Čtyřka mečů. To je karta, která ukazuje klid. Říká, že přichází období, kdy byste měli nabrat sílu a odpočinout si. Teď není čas se s někým dohadovat a být ve sporu. Potřebujete si odpočinout, abyste zjistili, jak dál, a zvážili další kroky, které uděláte.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem července byste měli uzavřít všechny staré věci a dopřát si klid. Když se bude něco dít, přijde to samo, aniž byste se o to zajímali. Bude dobré, když budete sbírat sílu a čas pro sebe. Kdyby se pak koncem dekády objevila nějaká starost, dokážete velmi rychle najít řešení a zase se můžete zklidnit a věnovat své rodině.

Mohlo by vás zajímat: Krása a půvab podle horoskopu: Beran miluje červenou, Býk paletu přírodních barev

Také kolem sebe můžete mít lidi, na kterých vám hodně záleží. Budete pravděpodobně i hodně v přírodě, možná poznáte nové lidi. Koncem měsíce si užijete nějaké výlety a můžete se věnovat i nějakému sebepoznávání, něčemu, co vás obohatí i po duševní stránce. Bude to měsíc, kdy byste měli opět nalézt své vlastní já.

Kouzlo na červenec pro Ryby

Rituály se nejlépe tvoří při změněném stavu vědomí. A u moře se do takového stavu můžete během chvilky přenést. Zkuste sledovat odraz světla na mořské hladině, například za svitu měsíce. Vnímejte šum vln a zhluboka při tom dýchejte. Očima přejíždějte linii odrazu třpytivého světla od horizontu směrem k sobě a zase zpátky. To opakujte, dokud se nebudete cítit tak, že vás v tu chvíli běžné starosti netrápí.  A může se stát, že najednou budete mít vnuknutí, odpověď na otázku, kterou jste si předtím položili. Když nebudete u moře, nevadí. Stačí, když se podíváte na hladinu rybníka nebo jakékoli vodní plochy. Dokonce to může být i voda v hrnci.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

2024-06-30T03:51:36Z dg43tfdfdgfd