DENNí HOROSKOP NA úTERý 2. 7. 2024: VODNářůM ZATOPí VLASTNí ROZTRžITOST, RAKY čEKá BOLESTIVé PROZřENí

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 2. 7. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Potrápí vás roztržitost a zapomnětlivost. Připravte se, že se budete muset pro něco vracet. Vypadá to, že už potřebujete vypnout. Hoďte všechny starosti za hlavu a vrhněte se do víru zábavy.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hvězdy prozrazují, že máte sklony k pochybnostem, jste váhaví a nerozhodní. Dejte si pozor, ať neodsouhlasíte všechno, co vám druzí naservírují, jen abyste to už měli z krku.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop říká, abyste program přizpůsobili svému poněkud unavenějšímu organismu, vyhněte se jakémukoli přepínání. Dopřejte si dostatek odpočinku, ať načerpáte novou energii.

Velký letní horoskop lásky: Blíženci budou chtít hřešit, Lvi budou zářit a svádět

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Hvězdy nabádají, abyste si pohlídali, jak budete s druhými lidmi hovořit. Mohlo by se stát, že někoho nechtěně urazíte. Mluvte na rovinu, nic nezamlžujte, ale mírněte slova i tón, jakým je vyřknete.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Měli byste si uvědomit, že vás to neustálé hašteření se svými blízkými jen vyčerpává. Hoďte veškeré názorové neshody za hlavu a užijte si pohodový den. Vyrazte za sportem a k večeru třeba do kina.

Doporučené video: Tato tři znamení nestojí v posteli za nic

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dejte si pozor na přehnanou důvěřivost, prozření by bylo bolestné. Pokud vám bude někdo lichotit, i když se to tak hezky poslouchá, ještě to nemusí znamenat, že to s vámi dotyčný člověk myslí upřímně.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Snažte se netahat problémy z práce domů. Vašim blízkým už pomalu začíná docházet trpělivost. Zamyslete se, zda i vy jejich trápením vždy nasloucháte. Naplánujte pro rodinu zajímavý večer.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop prozrazuje, že budete bezkonkurenční v komunikaci s druhými lidmi. Pokud někoho potřebujete přesvědčit ke svým plánům, měli byste toho rychle využít. Večer ve společnosti zazáříte.

Čínský horoskop lásky na rok 2024: Šťastný rok Draka bude přát vztahům a jejich prohlubování

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Horoskop říká, abyste na chvíli vypnuli. Věnujte se více odpočinku a relaxaci. Opatrní buďte v komunikaci se svými příbuznými, jinak hrozí, že se pohádáte kvůli nějaké malichernosti.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Dobře si rozmyslete, co a komu povíte. Určitě si nechcete pokazit den neustálým dohadováním. Někdy je lepší kousnout se do jazyka, než abyste ublížili těm, které máte rádi.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Snažte se pohotově využít všech příležitostí, které se vyskytnou. Bylo by škoda promarnit šance ohledně věcí, k nimž máte blízko. Je potřeba, abyste si věřili, nebojte se ani odvážných plánů.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop prozrazuje, že máte hodně energie a chuť vrhnout se do něčeho nového. Využijte toho k prosazení svých plánů. Komunikaci s druhými lidmi zvládáte na jedničku. Jen si vyslechněte i názor druhé strany.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Související články

2024-07-01T18:30:50Z dg43tfdfdgfd