NEJZAMILOVANěJší PáR KARLOVARSKé KOLONáDY. BRZOBOHATí PřEDVEDLI SMYSLNý TANEC PříMO NA ULICI, NáSLEDOVALA SMRšť POLIBKů

Jako reklama na štěstí. Přesně tak na karlovarské kolonádě působí Ondřej Brzobohatý a jeho krásná žena Daniela. Nejenže se vodí za ručičky jako čerstvě zamilovaní puberťáci, ale reportéři eXtra.cz je načapali i v radostných momentech, jak si z karlovarských ulic udělali taneční parket. 

Daniela Brzobohatá a Ondřej Brzobohatý sice na titul krále či královny StarDance nedosáhli, vášeň pro tanec jim ale zůstala. To předvedli přímo před zraky fotoreportérů eXtra.cz, když se procházeli po karlovarské kolonádě.

Manželé Brzobohatí si podmanili kolonádu. Zamilované hrdličky zářily na všechny strany

Roztančili kolonádu

V nestřeženou chvíli totiž Ondřej chytil Danielu do náruče, a ačkoli nehrála hudba, předvedli tanec, který by i Zdeněk Chlopčík hodnotil deseti body. A to nejen za styl, ale především za decibely lásky, které z nich doslova tryskaly.

Nešlo přitom o žádné divadélko pro objektivy přítomných fotografů, ale o čistou lásku, která byla skoro nakažlivá. Své o tom vědí i Sebastian Navrátil s Andreou Bezděkovou, kteří jim dělali garde. Smyslný taneček na ulici sice nepředvedli, zamilovanější jsme je ale neviděli víc než po boku Brzobohatých.

Kuchařovou přešel smích. Den před soudem s Brzobohatým netušila, co se na ni řítí, a zářila na módní přehlídce

Štěstí z nich úplně čiší

Sami se ale podívejte na námi pořízené snímky a uznejte, že Ondru jsme takto šťastného roky neviděli – a může za to jediná žena: krásná Daniela.

Související články

2024-07-03T03:22:10Z dg43tfdfdgfd