Trending:


Romantický trend fairy core ovládne léto 2024: Přenese vás do dětství, ale nosit ho můžete i do práce

Zavzpomínejte na chvíle, kdy jste jako malá holčička toužila po tom vypadat jako vaše oblíbená princezna či víla z pohádky. Přinášíme vám dobrou zprávu – do fashion průmyslu se zcela jistě probojoval trend fairy core, který je specifický svým éterickým designem. A ještě lepší zpráva je, že právě tento trend naprosto ovládne módní svět v sezóně 2024! Jste připravena stát se konečně pravou vílou?


Nejchladnější okurkové recepty na léto

Okurka je úžasná zelenina a tajná superpotravina. Obsahuje vitamín B a C, železo, kyselinu listovou a vápník. Zkrátka vše, co potřebujete. Okurky jsou také velmi nízkokalorické, a tak vám mohou pomoci zhubnout. Kromě toho všeho jsou také extrémně hydratační, protože obsahují 95 % vody. Proto jsou ideální potravinou, když se dny začínají oteplovat. Díky následujícím receptům budete jíst a pít okurky k snídani, obědu i večeři! Klikněte a dozvíte se více.


Velký horoskop na 2. polovinu roku 2024 prozradí, co čeká každé znamení zvěrokruhu

Druhá polovina roku 2024 přináší nové výzvy a příležitosti pro všechna znamení zvěrokruhu. Co vás čeká v oblasti lásky, práce a rodinných vztahů? Přečtěte si náš podrobný horoskop a zjistěte, na co se můžete těšit a na co si dát pozor.


6 nejinteligentnějších znamení zvěrokruhu: Zjistěte, kdo oplývá analytickým myšlením, sociálním cítěním či kreativní duší

Inteligence se projevuje mnoha způsoby – analytickým myšlením, kreativitou, sociálními dovednostmi či intuicí. Každé znamení zvěrokruhu přináší do života své jedinečné vlastnosti a schopnosti, které ovlivňují způsob myšlení a chování jedinců. Proč právě tato znamení vynikají svým intelektem, jak se jejich inteligence projevuje a jaké nevýhody mohou z těchto vlastností plynout?


Zapomeňte na klasické černé brýle: Letním trendům 2024 vévodí nečekané retro modely

Šaty, šortky, lněné košile, volné kalhoty, plavky. Ty všechny patří k základním pilířům letního šatníku. Co dalšího byste ale měla zabalit na dovolenou? Samozřejmě nápadité sluneční brýle. Vybrali jsme pro vás čtveřici klíčových trendů, které kralují letošní sezóně a ve kterých budete stylová, i když si na sebe oblečete jen bílé tričko a džíny.


Recepty na ty nejlepší mléčné koktejly!

Mléčné koktejly jsou jedním z nejchutnějších vynálezů vůbec, že? Jistě, ne každý konzumuje mléčné výrobky, ale v dnešní době je lze snadno nahradit rostlinnými alternativami. V této galerii najdete celou řadu receptů – od klasických až po koktejly s alkoholem. A taky pár opravdu exotických chutí! Jste připraveni vyzkoušet něco nového? Pak klikněte na galerii a inspirujte se!


Nedovolte, aby vám venkovní truhlíky dělaly ostudu! Dopřejte jim ochranný nátěr

Dělají vaše venkovní kovové truhlíky už více ostudy než parády? Nemusíte přitom utrácet zbytečně za nové. Jejich zašlou slávu pomůže obnovit multifunkční nátěr Balakryl Metal 2v1, který navíc kovové povrchy ochrání před korozí. Dokonalý výsledek díky nátěru 2v1 Pod vrchní barvu na kov je zpravidla potřeba použít ještě základní nátěr, který povrchu dodá potřebnou ochranu. […] The post Nedovolte, aby vám venkovní truhlíky dělaly ostudu! Dopřejte...


Udržitelné cestování: tipy a triky pro ekologicky smýšlející cestovatele

Cestování je milovanou vášní nespočetného množství lidí na celém světě. Přestože však přináší vzrušení a očekávání, má také významný dopad na planetu a její obyvatele. Udržitelné cestování není pouhým trendem - je to základní etika! Zachování zdrojů je naší společnou odpovědností, abychom zajistili blahobyt budoucích generací. A přestože se může zdát, že zůstat na cestách ohleduplný k životnímu prostředí je náročné, je to vcelku proveditelné. Spojme se, ekologicky uvědomělí průzkumníci! Nyní je čas procestovat zeměkouli a zároveň zachovat její životaschopnost pro další generace. Jste připraveni? Klikněte na tuto galerii a prozkoumejte způsoby, jak cestovat ekologicky.


Vietnamská sekaná chả lụa z vepřového masa je neskutečně jemná a díky rybí omáčce chuťově výrazná

Sekanou považujeme za typicky českou, maximálně bavorskou, specialitu, na podobném jídle si však pochutnávají i v dalekém Vietnamu. Vietnamská sekaná je trochu jiná než ta naše – mnohem jemnější, což je i důvod, proč se jí často říká šunka. A navíc si ji snadno uděláte i doma.


8 tipů, jak najít balanc mezi pracovním a osobním životem: Zvládněte home office levou zadní

Práce na dálku se stala běžnou součástí našich životů, ať už kvůli pandemii nebo díky moderním technologiím, které umožňují flexibilnější pracovní podmínky. Přestože home office nabízí mnoho výhod, jako je úspora času na dojíždění a větší flexibilita, může být také výzvou udržet si produktivitu a rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Přinášíme vám proto několik tipů, jak toho dosáhnout.


Strach z nedokonalosti: Příznaky, že máte atelofobii

Strach z nedokonalosti je něco, s čím do určité míry žije mnoho lidí. Koneckonců nikdo z nás nemá rád, když slyší, že něco udělal špatně nebo že nesplnil požadovaný standard. Když se však strach z toho, že nejsme dokonalí, stane všepohlcujícím, má zvláštní název: atelofobie. Pro lidi trpící tímto stavem může být obtížné žít svůj každodenní život jen proto, že se bojí, že udělají chybu. Zajímá vás tato fobie? Podívejte se do této galerie a dozvíte se více.


Langoše jako skvělé pohoštení pro spoustu lidí. Jak připravit ty nejlepší?

Stánky s nabídkou langošů patří v Česku mezi oblíbené stálice trhů, koupališť, poutí i festivalů. Populární maďarský street food si u nás získal své příznivce, byť je Češi většinou pojídají v prostších verzích než jsou k dostání v Maďarsku. Ať už máte rádi langoše na jakýkoli způsob, důležité je, aby byly krásně nadýchané. Jak si takové domácí langoše připravit?


Módní policie z luxusní přehlídky: Dcera Jiřího Dvořáka ukázala holá záda, zářila i plus size modelka Debnárová

Módní přehlídka návrhářky Martiny Pipkové Loudové se pro tentokrát konala v netypických prostorách Masarykova nádraží. Na mole zazářily i hvězdy, které byste mezi modelkami nečekali - dcera Jiřího Dvořáka, Anna (22), například vynesla tmavě zelené flitrované šaty s odhalenými zády, a plus size modelka Natálie Debnárová (38) zazářila v rudé metalíze. Na mole se objevila také první žena Noida, modelka Gabriela Dvořáková (35), která vynesla rudý...


Jak se britské královské páry seznámily?

Většina královských milostných příběhů je neobyčejně obyčejná. Zamilovat se do prince zní jako něco z Disneyho filmu, ale ve skutečném životě se mnoho takových vztahů odehrává jako každý jiný! Seznámí se prostřednictvím přátel a spojí je společné zájmy - jediný rozdíl je v tom, že jejich přáteli jsou lordi a dámy a jejich zájmy jsou koně a lyžování! Klikněte na následující galerii a objevte příběhy vzniku nejslavnějších královských románků.


Velký horoskop na léto 2024: Blíženci, pozor na nevyžádané rady, Lvy čekají životní změny

Letošní astronomické léto 2024 začne už 20. června, přesně ve 22 hodin a 51 minut, kdy vstoupí Slunce do znamení Raka. Pro mnoho lidí odstartuje nejkrásnější období roku, plné výletů, zážitků, dovolených a poznávání. Zajímá vás, jaké léto na vás čeká podle horoskopu? Nahlédněte s námi do naší předpovědi, ať máte menší náskok.


Nejlepší omáčka na těstoviny? Ta bez vaření, říká účastnice MasterChefa a bývalá šéfredaktorka Apetitu Lucka Králová

Lucii Královou si můžete pamatovat z televizních obrazovek, účastnila se reality show MasterChef. Ve svém ročníku skončila na bronzové příčce a svět gastronomie ji natolik uchvátil, že už v něm zůstala. Stala se nejdříve produkční a později i šéfredaktorkou Apetitu. V roce 2021 odešla na rodičovskou dovolenou, ale do Apetitu se stále ráda vrací. Připravuje nové recepty a sepsala dvě kuchařky Apetit – Kuchařku pro začátečníky a...


Znáte bouclé? Pokud ne, je na čase to napravit

Design v dnešní moderní leč i uspěchané době mění trendy velmi rychle. Jedním z těch nových je i tzv. bouclé (česky občas psáno jako buklé) připomínající na první pohled prstence či jemné kudrlinky. Kdo má rád přirozenost, jednoduchý styl, vzdušnost a trochu elegance je na správném místě. Bouclé je jasným důkazem toho, že i obyčejné věci mohou dobře fungovat.


Nejlepší outfity léta 2024 pro milovnice minimalismu: Snadno je napodobíte a ještě ušetříte

Minimalismus byl v posledních letech velice oblíbený, a to nejen v bytovém designu, ale také v módě. Není se čemu divit, jelikož čisté linie a tlumené barvy všeobecně lahodí oku a vnášejí klid do duše. Navíc lidé, kteří mají tento vkus, vždy vypadají elegantně, upraveně a nadčasově. Pro někoho může být minimalismus nuda, někomu se v něm odráží celý životní styl. Podívejte se na pět snadných letních outfitů a pořiďte si nadčasové kousky, které...


Letní horoskop štěstí: Raci naleznou pohodu v kruhu rodiny, Panny změní svůj životní styl

S létem přichází i čas radosti, odpočinku a nových zážitků, ale také štěstí. Každé znamení zvěrokruhu najde své štěstí jinde – ve vztazích, v rodině, dobrodružstvích nebo kreativních činnostech. Připravte se na krásné letní dny plné pozitivních emocí a prožijte je naplno. A co přinese léto právě vám? Přečtěte si horoskop a zjistěte, kde najdete své štěstí.


Špinavé věci, které uklízíme jen zřídka, ale potřebujeme je co nejdříve vyčistit

Většina z nás se při úklidu řídí určitou rutinou a často vykonává práce v určitém pořadí. Přitom však pravděpodobně existují věci, které vás nikdy předtím nenapadlo uklízet, nebo jste se jim aktivně rozhodli vyhnout. A tyto méně nápadné předměty skončí pokryté bakteriemi a špínou bez vaší pozornosti. Proto je na čase vyhrnout si rukávy a tyto věci důkladně vyčistit. Klikněte dále a objevte špinavé věci, které čistíme jen zřídka, ale měli bychom je začít drhnout co nejdříve.


Ze zákulisí Ulice: Svatba Gábiny a Jirky se točila tři dny, nevěsta měla dvoje šaty

Svatba Gábiny a Jirky je vrcholem 19. sezony seriálu Ulice. Nebude nouze o slzy štěstí a dojetí, ale také překvapení. Zajímá vás, co všechno uvidíte a jak se to točilo? Prozradit můžeme třeba to, jak probíhal výběr šatů pro nevěstu, kolik maskérek se staralo o herce a co bylo na hostině...


Nejlepší voda ke koupání je v rybníku Hejtman. Na Orlíku je to horší

Nejvhodnější voda pro koupání na jihu Čech je podle hygieniků v rybníce Hejtman na Jindřichohradecku a u pláže lipenské přehrady v Černé v Pošumaví. Vyplývá to z aktuálních rozborů. Voda na obou místech získala nejvyšší možné hodnocení.


Barvy malby mohou ovlivnit hodnotu vašeho domova?

Výběr barev malby domu nejen ovlivňuje estetiku a atmosféru prostředí, ale může mít také významný dopad na hodnotu nemovitosti. O post Barvy malby mohou ovlivnit hodnotu vašeho domova? apareceu primeiro em DecorStyle.


Jennifer Lopez a Ben Affleck: Stěhují se do luxusního domu v Beverly Hills s překrásným výhledem

Jennifer Lopez a Ben Affleck hledali dlouho vysněný domov. Dokonce měli rezervováno několik domů, ale nakonec to nebylo to pravé. Nyní se zdá, že konečně našli své hnízdo lásky. Slavný pár, který měl svatbu v červenci minulého roku, zakotví v Beverly Hills v Los Angeles. Jak vypadá stavba s šesti ložnicemi a deseti koupelnami? Úchvatný dům pořídily slavné hvězdy […] The post Jennifer Lopez a Ben Affleck: Stěhují se do luxusního domu v Beverly...


Kvíz: Slovenská slova, kterým Češi často nerozumí. Jak jste na tom s jejich znalostí vy?

Patříte-li do generace husákových dětí, jejich rodičů nebo prarodičů, vyrostli jste v Československu. Slovenština byla běžnou součástí našich životů, minimálně proto, že jsme ji všichni slýchali z televize a rádia. Po rozdělení republiky se ale tento krásný slovanský jazyk vytratil a slovíčka jsme pomalu začali zapomínat. Obzvlášť ta méně častá. Pokud vás zajímá, jak jste na tom se znalostmi slovenštiny vy, zkuste si vyplnit náš kvíz.


Zajímavé způsoby, jak propašovat zeleninu do jídla

Pokud jste jako většina lidí, překvapí vás pokaždé, když slyšíte doporučené množství zeleniny, které bychom měli denně zkonzumovat, a které se v různých zdrojích liší, ale obvykle se pohybuje kolem tří šálků denně. Dokonce i pro lidi, kteří rádi jedí zeleninu, se to může zdát jako výzva. Když se k tomu přidají vybíraví jedlíci (a nemluvíme jen o dětech), může se to zdát ještě těžší. Ale nebojte se! Existují různé chytré způsoby, jak zeleninu do pokrmů zakomponovat, aniž byste přišli o špetku chuti. Klikněte na několik záludných nápadů na jídla, která zeleninu buď skvěle skryjí, nebo ji promění v něco mnohem chutnějšího.


Návod, jak vzít psa na výlet

Výlety jsou zábava, a tak je přirozené, že při nich nechcete opustit svého čtyřnohého přítele. Psi jsou skvělými parťáky na cesty, ale je třeba se na ně pořádně připravit. Od toho, co udělat předem, až po zásadní věci, jako je co si zabalit a co dělat během cesty, to vše popisujeme v této galerii. Prohlédněte si našeho průvodce, jak vzít psa na výlet.


Prázdniny ve školním roce 2024/2025: O Vánocích mají děti dva týdny volna, Velikonoční prázdniny přijdou později

Školní rok 2024/2025 začne v pondělí 2. září. Pokud chcete vědět, kdy budou mít děti prázdniny a kolik dnů volna je čeká, podívejte se na náš velký přehled.


Nejlepší destinace pro pánské jízdy

Od rozlučky se svobodou až po oslavy narozenin - vždycky se najde nějaká záminka, proč se sejít s kluky. Až se příště budete chtít sejít při nějaké zvláštní příležitosti, proč si neobjednat víkendový pobyt nebo dovolenou? Pokud vás láká historie, vydejte se do Chorvatska, ale pokud se chcete bavit, zamiřte do Las Vegas. Tato informativní galerie zahrnuje destinace pro všechny typy chlapských skupin a obsahuje několik užitečných tipů, které vám pomohou zorganizovat příští velkou sešlost. Klikněte na a zjistěte více.


Jak připravíte vždycky dobrý džem i bez receptu? Stačí znát pár pravidel

Domácí džem je skvělý způsob, jak zpracovat ovoce ze zahrady a uchovat jeho chuť na později. Připravit džem není věda, jeho příprava se odvíjí hlavně od druhu zpracovávaného ovce.


Nafukovací kruhy a křidýlka určitě nejsou pro plavání vhodné a bezpečné. Přeceňování sil a alkohol jsou nejčastější důvody tonutí, varuje vodní záchranářka

Léto a koupací sezona se naplno rozjíždí. A tak většina z nás bude trávit hodně času u bazénu, na koupališti nebo se vydá na vodu. Bohužel tato místa přinášejí nejen zábavu, ale také velké riziko. Jak se chovat zodpovědně a bezpečně, aby nedošlo k nějakému velkému neštěstí? A co dělat v případě záchrany tonoucího? Podrobně jsme vyzpovídali záchranářku z Vodní záchranné služby, pobočného spolku Praha 6 a instruktorku plavání dětí Jitku Huškovou.


Protančete se létem. 10 nejlepších balerín, ve kterých tak učinit

Pěkné, pohodlné, praktické. Více než tato tři P v létě nepotřebujete a to vše v sobě ballet flats spojují. Ještě potřebujete argumenty k tomu, abyste balerínám věnovali svou pozornost? Máte je mít.


Transformování vašeho domova na luxusní útočiště: trendy v interiérovém designu pro rok 2024

Vítejte ve světě luxusního interiérového designu! V roce 2024 svědčíme revoluci v trendech dekorací, které proměňují obyčejné domovy na opravdová útočiště sofistikace a pohodlí. O post Transformování vašeho domova na luxusní útočiště: trendy v interiérovém designu pro rok 2024 apareceu primeiro em DecorStyle.


Seznamte se, Julian Švédský (3): Nejrozkošnější princátko světa!

Roztomilý raubíř. Jen těžko by šlo jinak nazvat švédského prince Juliana (3) po zhlédnutí fotek, na kterých capart dovádí na dětském hřišti Naturum ve Varbergu.


Mladá rodina se s interiérem starého bytu popasovala na jedničku

Stoletý interiér se dočkal citlivé rekonstrukce, která ctí dobové detaily. Třípokojový byt je skvěle naplánovaný, a tak dnes dokonale slouží mladé rodině.


Vaječné skořápky nevyhazujte! Mají všestranné využití při péči o rostliny

Pokud nemáte slepice, pro které byste vaječné skořápky sušili, pravděpodobně je vyhazujete do odpadkového koše. To je ale škoda, protože mohou být velkým pomocníkem při péči o rostliny, a to venkovní i pokojové.


Jak udělat šťavnatý hamburger? Prozradíme vám jeho tajemství

Také se vám stalo, že jste si plánovali neodolatelně šťavnaté hamburgery, se kterými ohromíte celou rodinu, ale maso nakonec bylo vysušené a rozpadalo se? Pak čtěte dál a dozvíte se, jak připravit šťavnatý a chutný hamburger.


Celebrity, které byly profesionálními tanečníky

Přemýšleli jste někdy o tom, jak je možné, že některé celebrity mají najednou fantastické taneční pohyby ve filmech jako "Černá labuť" (2010), "Hříšný tanec" (1987) nebo "Step Up" (2006)? Není to náhoda - mnoho slavných osobností mělo od prvního dne touhu vystupovat, ale ne všechny jako herci a zpěváci. Mnohé z našich oblíbených hvězd začínaly ve světě tance a pohybovému umění se učily již od útlého věku. Zajímá vás, které z nich měly třpytivé prsty? Klikněte na tuto galerii a zjistěte to.


Spalničky: Varovné Znaky, Na Které Je Třeba Si Dát Pozor

Souhrn Virová infekce dýchacích cest se běžně nachází u dětí. Příznaky začínají kašlem, horečkou a pak se objeví kožní vyrážka. Příznaky Pokud máte nové, závažné nebo trvalé příznaky, obraťte se na poskytovatele zdravotní péče. Příznaky se začínají projevovat během 10 - 15 dnů ode dne vystavení viru a zahrnují: Horečka Suchý kašel Konjunktivitida n...


Poštípání od komárů lze vyřešit snadno a rychle: Pomůže levandulový olej

Poštípání od komárů lze vyřešit snadno a rychle: Pomůže levandulový olej. Levandule je velmi oblíbená a žádaná rostlina. Její specifická vůně dokáže navodit dobrou atmosféru a zklidnit mysl. Na druhou stranu může být využita i do mnoha jídel – od paštik po masa a saláty. Levanduli tedy nemusíme dlouze představovat. Přemýšleli jste někdy o tom, jaké výhody může mít takový levandulový olej? Rádi bychom vám několik výhod prozradili.


Denní horoskop na pátek 21. 6. 2024: Berani by si měli naordinovat odpočinek, Štíři budou překypovat nápady

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 21. 6. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


Jak vychladit pivo? Zkuste běžné i neortodoxní způsoby

Klasik ví, že ze sedmého schodu chutná nejlépe. Pokud se neřadíte ke šťastným majitelům studeného sklepa, můžete pivo vychladit i jinak.


Liběna (39): Sousedka se zbláznila. Barví své fence srst a lakuje drápky, prý je to její dceruška

Liběna celý život chová psy. Láskyplně o ně pečuje a dopřává jim dostatek pohybu. Jenže nedávno potkala starší sousedku, která svému chlupatému kamarádovi obarvila srst. Liběna byla zlostí bez sebe.


3 ingredience, které dokonale vyčistí pleť

Kdo chce mít krásnou, a především zdravou, pleť, ten ji musí každý den čistit. Jak ale vybrat správný cleanser? Řiďte se nejen svým typem pleti, ale i ingrediencemi, které odličovací produkty obsahují. Některé totiž vaší pokožce přinesou mnohem víc benefitů než ty ostatní. Pokud z tváře neodstraníte make-up, odumřelé kožní buňky, maz a nečistoty, bude zanesená, zašedlá, a začne tíhnout k pupínkům i rychlejší tvorbě vrásek. Při výběru vhodného...


Účes, který dodá objem všem strukturám vlasů: Na nic nečekejte a pořiďte si nový letní sestřih

V péči o vlasy se staráme především o jejich zdraví, ovšem z vizuálního hlediska pro většinu z nás hrají zásadní roli lesk a objem. Právě s objemem vlasů mnoho z nás bojuje úplně nejvíc a ať s vlasy uděláme cokoliv, opravdového volume efektu jako z reklamy docílíme jen těžko. Existuje ale účes, který slibuje dokonalý objem všem typům vlasů. Jste připravena na svůj nový letní sestřih?


Jahody potřebují ochránit před ptáky. Už jste zkoušeli „jahodové“ kameny?

Jahody jsou oblíbenou pochoutkou nejenom pro lidi, ale také pro různá zvířata. Zejména ptáci a slimáci si na nich rádi pochutnávají. Výjimkou ale nejsou ani vosy, mravenci a různí broučci. S nimi se o svou úrodu rozhodně dělit nechcete. Dobrou zprávou je, že ani nemusíte, pokud zavedete určitá opatření. Nenechte se jimi okrádat a vyzkoušejte metody, které fungují. Díky tomu můžete sklidit maximum plodů, o které jste se zasloužili.


5 barev, které dělají pokoj vypadat dražší – podle designérů interiérů

Upravit pokoj tak, aby vypadal sofistikovaně a luxusně, nemusí být složité. Často stačí správná volba barev. O post 5 barev, které dělají pokoj vypadat dražší – podle designérů interiérů apareceu primeiro em DecorStyle.


Ubytujte se v jednom z nejkouzelnějších domků v Provence: Čeká na vás pravý francouzský sen

Maison Aumône je provensálský klenot, obklopený kopci a cedrovými lesy národního parku Petit Luberon. Tento krásně zrekonstruovaný dům nabízí vše, co si můžete přát – od autentické francouzské kuchyně po nádherné výhledy. Vydejte se na nezapomenutelnou dovolenou a zažijte pravý francouzský venkovský život.


Tipy, jak prodloužit životnost ledničky: Udržte ji v kondici

Lednice není úplně levná záležitost a rozhodně od ní očekáváte, že vydrží dobře sloužit spoustu let. Když se ale stane obětí nesprávného zacházení, dojde k výraznému zkrácení její životnosti. Dodržováním jednoduchých tipů můžete předejít poruchám a prodloužit tak funkčnost vašeho spotřebiče. Jak na to? Zvolte pro lednici vhodné umístění Lednička by měla mít kolem sebe dostatek […] The post Tipy, jak prodloužit životnost ledničky: Udržte ji v...


Salát je skvělý pokrm (nejen) na léto. Jak připravit nejlahodnější zeleninové kombinace?

Salát se stal ve 20. století synonymem redukční diety. Neprávem se mu přičítá role pokrmu, který uždibují neurotické slečny toužící po kariéře modelky. Přitom může být stejně vydatným a hodnotným jídlem jako teplý hlavní chod. S grácií hraje roli chutné přílohy i předkrmu.