TEREZA MAXOVá VYNESLA V JEDEN VEčER DVOJE šATY. BRAVURNě VYUžILA čERNOBíLý TREND

Modelka Tereza Maxová (52) dnes rozhodně patřila k těm, kteří na červeném koberci v Karlových Varech zazářili. Pravděpodobně se nemohla rozhodnout, jaké šaty obléci, a tak během jednoho večera vynesla rovnou dvoje. Anebo šlo o dobře promyšlený krok?

Kdo sleduje web Prima Ženy, mohl si všimnout, že jsme jen půl dne před zahájením Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech vydali rozhovor s módní návrhářkou Zuzanou Lešák Černou, která upozornila na trend černobílé kombinace, který momentálně rezonuje. Modelka Tereza Maxová ho využila dokonale, v galerii v úvodu článku se můžete podívat, jak jí to slušelo.

Oblékla přitom během krátké chvíle hned dvoje černobílé šaty. Hned na červeném koberci charismatická Tereza Maxová opět potvrdila, že má dobrý vkus, když oblékla zajímavé šaty se vzorem černobílého plameňáka. Jakmile se ale objevila před fotoaparáty uvnitř hotelu Thermal, kde zahájení filmového festivalu probíhá, měla už na sobě vzdušné květinové šaty bez ramínek a opět černobílé. K nim obula černé sandálky na podpatku a pro fotografy několikrát rukou rozvlnila látku své róby, aby ji mohli zachytit v pohybu.

Podívejte se také na rozhovor s bývalou první dámou Dagmar Havlovou. Jaké vynesla šperky?

2024-06-28T20:16:14Z dg43tfdfdgfd