Trending:


Účes, který dodá objem všem strukturám vlasů: Na nic nečekejte a pořiďte si nový letní sestřih

V péči o vlasy se staráme především o jejich zdraví, ovšem z vizuálního hlediska pro většinu z nás hrají zásadní roli lesk a objem. Právě s objemem vlasů mnoho z nás bojuje úplně nejvíc a ať s vlasy uděláme cokoliv, opravdového volume efektu jako z reklamy docílíme jen těžko. Existuje ale účes, který slibuje dokonalý objem všem typům vlasů. Jste připravena na svůj nový letní sestřih?


Anička (29): Máma mě celý život držela zkrátka. Všechno se změnilo díky kamarádce a dovolené v Itálii

Anička byla smířená s tím, že jí máma organizuje život. Pohár trpělivosti ale přetekl, když jí chtěla vnutit za manžela kluka od sousedů. Anička ho nesnášela. Tehdy našla odvahu a vydala se svou vlastní cestou.


Zahradní trpaslíci 21. června slaví svůj den. Užijte si s nimi jejich svátek

Ať už je považujete za kýč nebo roztomilou dekoraci do zahrady, trpaslíci slaví dokonce i svůj oficiální svátek, který vyhlásila Fronta za osvobození zahradních trpaslíků na 21. června. Možná se vám to zdá jako typicky česká recese, ale není tomu tak. Skupina byla založena ve Francii a později se rozpadla na několik menších skupin, rozesetých v několika evropských zemích. Podobná skupina funguje i v Americe.


Celebrity, které byly profesionálními tanečníky

Přemýšleli jste někdy o tom, jak je možné, že některé celebrity mají najednou fantastické taneční pohyby ve filmech jako "Černá labuť" (2010), "Hříšný tanec" (1987) nebo "Step Up" (2006)? Není to náhoda - mnoho slavných osobností mělo od prvního dne touhu vystupovat, ale ne všechny jako herci a zpěváci. Mnohé z našich oblíbených hvězd začínaly ve světě tance a pohybovému umění se učily již od útlého věku. Zajímá vás, které z nich měly třpytivé prsty? Klikněte na tuto galerii a zjistěte to.


Návod, jak vzít psa na výlet

Výlety jsou zábava, a tak je přirozené, že při nich nechcete opustit svého čtyřnohého přítele. Psi jsou skvělými parťáky na cesty, ale je třeba se na ně pořádně připravit. Od toho, co udělat předem, až po zásadní věci, jako je co si zabalit a co dělat během cesty, to vše popisujeme v této galerii. Prohlédněte si našeho průvodce, jak vzít psa na výlet.


Princezna Kate použila šaty jako vzkaz. Kritici si všimli, že nejsou nové

Odborníci na královskou rodinu dál probírají dozvuky prvního veřejného vystoupení britské princezny Kate od oznámení, že trpí rakovinou. Módní kritici upozornili, že princezna vyslala volbou šatů, které vynesla na slavnost Trooping the Colour v Londýně, světu zprávu. Je ale pravděpodobné, že účast na velkém ceremoniálu Kate vyčerpala natolik, že nyní vynechá minimálně jednu z tradičních letních akcí, kterých se v předchozích letech zúčastňovala....


Nutričně vyvážené svačinky zaženou chutě třeba při sledování televize. A nepřiberete po z nich

Kupříkladu takové večerní sledování televize mnohé přímo vybízí k tomu, aby u toho něco uzobávali. Pamlsky nás lákají tak neodolatelně, že pak může přijít vniveč celodenní snaha jíst zdravěji či dietněji. Naštěstí existuje celá řada snacků a svačinek, které si můžete dopřát, když to na vás přijde.


Jak vychladit pivo? Zkuste běžné i neortodoxní způsoby

Klasik ví, že ze sedmého schodu chutná nejlépe. Pokud se neřadíte ke šťastným majitelům studeného sklepa, můžete pivo vychladit i jinak.


Jak připravíte vždycky dobrý džem i bez receptu? Stačí znát pár pravidel

Domácí džem je skvělý způsob, jak zpracovat ovoce ze zahrady a uchovat jeho chuť na později. Připravit džem není věda, jeho příprava se odvíjí hlavně od druhu zpracovávaného ovce.


Ryby by si měly dovolit dělat věci po svém. A nejen Ryby. Co vás čeká a nemine v příštím týdnu se dozvíte v našem horoskopu

Ráda nahlížíte do budoucnosti? Zajímá vás, co vás čeká v příštích dnech? Přečtěte si naši astrologickou předpověď, která poodhalí roušku věcí příštích... Pobavte se u našeho speciálního týdenního horoskopu.


Tipy, jak prodloužit životnost ledničky: Udržte ji v kondici

Lednice není úplně levná záležitost a rozhodně od ní očekáváte, že vydrží dobře sloužit spoustu let. Když se ale stane obětí nesprávného zacházení, dojde k výraznému zkrácení její životnosti. Dodržováním jednoduchých tipů můžete předejít poruchám a prodloužit tak funkčnost vašeho spotřebiče. Jak na to? Zvolte pro lednici vhodné umístění Lednička by měla mít kolem sebe dostatek […] The post Tipy, jak prodloužit životnost ledničky: Udržte ji v...


Jak nejlépe krmit ptáky na dvorku?

Přilákat ptáky na zahradu je jednoduché. Stačí je nalákat na různé chutné potraviny. Pokud našim opeřeným přátelům nabídnete sezónní menu plné neodolatelných pochoutek, můžete z každé zahrady udělat celoroční ptačí restauraci! Zvláště v chladných zimních měsících, kdy je přirozené potravy málo. Odměnou vám budou pravidelné návštěvy hejn okřídlených a podivuhodných divokých zvířat, která vás svými komickými způsoby stolování a podivným zasedacím pořádkem budou bavit celé hodiny. Jak tedy nejlépe krmit ptáky na dvorku? Klikněte na tuto stránku a naplánujte si, jak si poradit s krmením.


Věra Zajfertová, majitelka obchodu s luxusní vintage módou: Proč se vyplatí investovat do kvalitního kousku z minulosti?

V dnešní době je stále obtížnější rozpoznat, zda kupujete skutečně značkový kousek, nebo padělek. Co však stojí za rostoucí popularitou vintage a outletové módy? Tajemství investice do kvalitních oděvních kousků z minulosti exkluzivně pro Marianne odhaluje Věra Zajfertová, majitelka La Belle Boutique Praha.


Duchovní význam letního slunovratu a jeho přínos pro jednotlivá znamení

Letní slunovrat je před námi a s ním začíná pravé léto! Tato událost má své kořeny v pohanském starověkém kultu, takže slunovrat má dlouholetý duchovní význam. Ale proč vlastně? A jak se tyto tradice slaví dnes? Klikněte na tuto galerii a zjistěte, jaký duchovní význam má letní slunovrat a co přináší pro jednotlivá znamení horoskopu.


Zapomeňte na klasické černé brýle: Letním trendům 2024 vévodí nečekané retro modely

Šaty, šortky, lněné košile, volné kalhoty, plavky. Ty všechny patří k základním pilířům letního šatníku. Co dalšího byste ale měla zabalit na dovolenou? Samozřejmě nápadité sluneční brýle. Vybrali jsme pro vás čtveřici klíčových trendů, které kralují letošní sezóně a ve kterých budete stylová, i když si na sebe oblečete jen bílé tričko a džíny.


Klíčové okamžiky, jež otřásly světem klasické hudby

Vážná hudba se těší celosvětové oblibě a miliony lidí znají díla Bacha, Beethovena, Mozarta a dalších skladatelů, kteří vytvořili nejvýznamnější hudební díla západního světa. V čem konkrétně má však klasická hudba kořeny, jak se vyvíjela a kdo jsou osobnosti zodpovědné za její nejodvážnější a nejradikálnější inovace? Udělejte si pohodlí a nalaďte se na klíčové momenty, které otřásly světem klasické hudby.


Hladké přechody: dokonalý kontrolní seznam připravenosti na školku

Když dítě nastoupí do mateřské školy, může to být pro něj i pro vás vzrušující období! Tento milník představuje začátek jejich formální vzdělávací cesty, ale před prvním dnem je důležité zajistit, aby byly připraveny jak po emocionální, tak po akademické stránce. To vyžaduje kombinaci praktických kroků a výchovného povzbuzování. Každé úsilí, které nyní vynaložíte, jim usnadní adaptaci a připraví půdu pro úspěšnou školní docházku - od zavedení rutinních postupů až po podporu sociálních dovedností. Zajímá vás, jak můžete svému dítěti pomoci s přípravou? Klikněte na tuto stránku a získejte další informace.


Nikdy si v hotelovém pokoji nedávejte oblečení do polic a šuplíků, varuje lékař

Lidé jsou různí. Někdo přijede na dovolenou a veškeré své oblečení nechává v kufru a postupně si z něj vybírá, co zrovna potřebuje. Jiní zase okamžitě vše přeskládají do skříněk a zásuvek, které jsou v hotelových pokojích k dispozici. To ale není nejlepší nápad.


Ubytujte se v jednom z nejkouzelnějších domků v Provence: Čeká na vás pravý francouzský sen

Maison Aumône je provensálský klenot, obklopený kopci a cedrovými lesy národního parku Petit Luberon. Tento krásně zrekonstruovaný dům nabízí vše, co si můžete přát – od autentické francouzské kuchyně po nádherné výhledy. Vydejte se na nezapomenutelnou dovolenou a zažijte pravý francouzský venkovský život.


Kristy Jana už 12 let plní přání hendikepovaným dětem: Na začátku její cesty stál srdceryvný příběh malé Vanessky

I děti s hendikepem mají své sny a přání a jejich rodiče jim je chtějí splnit. Mnohdy to ale není v jejich silách. Moderátorka Bára Hlaváčková proto vyzpovídala v rámci tématu Nemoc dítěte mi změnila život Kristy Janu, která se rozhodla dětem s hendikepem jejich přání plnit a spoluzaložila za tím účelem organizaci Splněné dětské přání.


Nejkrásnější manikúra léta 2024: Vedou netradiční barvy i motiv šťavnatého ovoce

Léto a čas dovolených je tu! Pojďme si při této příležitosti shrnout klíčové trendy, které právě teď promlouvají do manikúry. Na své si přijdou milovnice elegantního minimalismu, šťavnatých motivů i barev, které bychom si s prázdninovými měsíci hned tak nespojili.


Depresí přibývá a ostražitost je na místě. Viník možná číhá ve vaší kapse

Přes prázdniny by si děti měly jednoduše odpočinout. V cestě jim ale dnes často stojí digitální technologie. Jak a proč dětem dopřát "odpojené léto"?


Spánek je tajemstvím. Proč bychom neměli budit náměsíčníka

Spánek je něco, co spojuje všechny lidi. Bez něj se zkrátka nedá fungovat. Je důležitý k přežití, a to nemluvíme pouze o odpočinku. Spánek potřebujeme k životu. To je možná důvod, proč kolem něj vzniká tolik mýtů. Je dobré spát se zapnutým světlem? Potřebují teenageři více spánku? Mluvíme pravdu zatímco spíme? Pojďte odhalit, co je pravda a co je naopak lež.


Špinavé věci, které uklízíme jen zřídka, ale potřebujeme je co nejdříve vyčistit

Většina z nás se při úklidu řídí určitou rutinou a často vykonává práce v určitém pořadí. Přitom však pravděpodobně existují věci, které vás nikdy předtím nenapadlo uklízet, nebo jste se jim aktivně rozhodli vyhnout. A tyto méně nápadné předměty skončí pokryté bakteriemi a špínou bez vaší pozornosti. Proto je na čase vyhrnout si rukávy a tyto věci důkladně vyčistit. Klikněte dále a objevte špinavé věci, které čistíme jen zřídka, ale měli bychom je začít drhnout co nejdříve.


Trendy fasáda pro váš dům

Prosklené fasády se staly symbolem moderní architektury, a pokud hledáte materiál, který dodá vašemu domu estetický šmrnc a nabízí neuvěřitelnou variabilitu, hliník je jasnou volbou. Proč tedy zvolit hliník na prosklené fasády? Představte si svůj vysněný domov. Velká okna, spousta přirozeného světla a úžasný výhled. Prosklené fasády z hliníku vám přesně toto mohou nabídnout. Hliník je jako […] The post Trendy fasáda pro váš dům appeared first on...


Jahody jsou pro slimáky pochoutkou. Připravte jim „jedlý hotel“

Slimáci a hlemýždi jsou velkým nepřítelem většiny zahradníky. Na „lov“ se vydávají večer, takže může být těžké, chytit je při činu. Spořádají, na co přijdou. Nejde pouze o zelené listy vašich čerstvě vysazených sazeniček, saláty a jiné zelené části. Slimáci si rádi pochutnají také na květinách a ovoci. Jahody nejsou výjimkou. Naštěstí existují metody, jak se jich můžete zbavit a své plody tak ochránit.


Který pražský větrník je nejlepší: Ceny se pohybují od 82 Kč do 155 Kč, ne vždy ale dostanete dokonalý zákusek

Za roky působení v časopisu Apetit si redaktorky Darinka s Katkou vytříbily chuťové buňky natolik, že jsme se rozhodli využít je k otestování větrníků. Větrníky jsou totiž český fenomén. Přitom se mezi sebou mohou dost lišit. Jak v kvalitě krému a odpalovaného těsta, tak v estetickém působení. Jak má vypadat ideální větrník a který se ideálu přiblížil nejvíc?


Špatná snídaně, dlouhý spánek nebo málo světla. Změňte ranní návyky, kvůli kterým nehubnete

Vyhýbáte se rychlému občerstvení a sladkostem, snažíte se večer nepřejídat a pravidelně cvičíte a přesto ručička na váze ne a ne se pohnout? Nebo číslo na displeji je dokonce vyšší? Vaše váha má také co dělat s ranními návyky, které jsou základem celého dne. Mají vliv i na fungování našeho těla, tedy i spalování. V čem tedy často chybujeme a na co bychom měli myslet?


Úvodní průvodce péčí o pleť pro muže

Muži, poslouchejte, protože tohle je přesně pro vás! Možná jste vyrostli na tom, že ženy ve vašem životě denně pečují o svou pleť nebo o ní otevřeněji mluví. No, dnes je ten den, kdy jste do této konverzace zapojeni i vy! Péče o pleť je pro muže stejně důležitá a tento průvodce vám projde zákoutí toho, co to znamená a jak na to. Ať už se budete zabývat každým krokem v tomto průvodci, nebo si z něj odnesete jen pár poznatků, všechno je lepší než to, kde jste možná dnes. Zajímá vás, jak si udržet zdravý a mladistvý vzhled pleti po delší dobu? Klikněte na tuto stránku a prozkoumejte ji.


5 barev, které dělají pokoj vypadat dražší – podle designérů interiérů

Upravit pokoj tak, aby vypadal sofistikovaně a luxusně, nemusí být složité. Často stačí správná volba barev. O post 5 barev, které dělají pokoj vypadat dražší – podle designérů interiérů apareceu primeiro em DecorStyle.


Denní horoskop na sobotu 22. 6. 2024: Vodnáře čeká nepříjemné hašteření s rodinou, Blíženci dostanou nové nabídky

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 22. 6. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


Nebudete věřit, v čem všem se nachází želatina

Želatina se v různých podobách používá již od 15. století, původně jako surovina do vaření. Dnes se používá při výrobě široké škály výrobků, včetně potravin, kosmetiky, cukrovinek a léků. Želatina je kontroverzní substance, protože se vyrábí ze zvířat. Díky tomu, že nemá barvu a je bez chuti a zápachu je však velmi cennou a všestrannou složkou pro nejrůznější použití. A možná vás překvapí (i nepříjemně), až zjistíte, do čeho všeho se želatina přidává. Zajímá vás víc? Proklikejte se touto galerií a nechte se překvapit!


Nejlepší destinace pro pánské jízdy

Od rozlučky se svobodou až po oslavy narozenin - vždycky se najde nějaká záminka, proč se sejít s kluky. Až se příště budete chtít sejít při nějaké zvláštní příležitosti, proč si neobjednat víkendový pobyt nebo dovolenou? Pokud vás láká historie, vydejte se do Chorvatska, ale pokud se chcete bavit, zamiřte do Las Vegas. Tato informativní galerie zahrnuje destinace pro všechny typy chlapských skupin a obsahuje několik užitečných tipů, které vám pomohou zorganizovat příští velkou sešlost. Klikněte na a zjistěte více.


Jak se zbavit vosího hnízda na půdě?

Že se u vás uhnízdily vosy nepřehlédnete. Zbavit se jich je náročné, o to víc, když si udělají hnízdo na půdě. Jak se ho i tady definitivně zbavit? Nejprve místo najděte Pokud jste si jisti, že se vosy usadily na vaší půdě, jděte na jistotu a hnízdo najděte. Vosy si hnízdo vytvoří většinou v dutém zábradlí, […] The post Jak se zbavit vosího hnízda na půdě? appeared first on HomeInCube.


Romana (55): Syn nám přivedl přestavit vážnou známost. Když jsem ji spatřila, myslela jsem, že hrůzou omdlím

Romana s manželem vychovali dvě děti. Oba synové jsou sportovci, bez tetování, nekuřáci a abstinenti. Starší syn nedávno přivedl rodičům ukázat svou přítelkyni a Romana byla v šoku. Slečna má potetované celé tělo včetně obličeje.


Rostou víc za úplňku? Vliv Měsíce na houby odhaluje unikátní graf!

Má, nebo nemá Měsíc vliv na růst hub? Nad touto otázkou se přou generace mykologů, vědců i houbařů. Unikátní záznam pořídil V. Ptáčník z Plzně, který harmonogram růstu hub pečlivě zaznamenával, a to dokonce v předstihu na ten který rok! Právě v noci na sobotu nás navíc čeká velmi neobvyklý úplněk!


Zajímavé způsoby, jak propašovat zeleninu do jídla

Pokud jste jako většina lidí, překvapí vás pokaždé, když slyšíte doporučené množství zeleniny, které bychom měli denně zkonzumovat, a které se v různých zdrojích liší, ale obvykle se pohybuje kolem tří šálků denně. Dokonce i pro lidi, kteří rádi jedí zeleninu, se to může zdát jako výzva. Když se k tomu přidají vybíraví jedlíci (a nemluvíme jen o dětech), může se to zdát ještě těžší. Ale nebojte se! Existují různé chytré způsoby, jak zeleninu do pokrmů zakomponovat, aniž byste přišli o špetku chuti. Klikněte na několik záludných nápadů na jídla, která zeleninu buď skvěle skryjí, nebo ji promění v něco mnohem chutnějšího.


“Fexting” může zničit váš vztah. Možná ho děláte také, aniž byste o tom věděli

Dost možná vám slovo “fexting” možná nic neříká, nebo žijete v domnění, že se jedná o nějakou novinku. Jsme si ale téměř jistí, že jste tento moment v partnerském vztahu někdy zažili také. Jedná se o jeden z faktorů, které mohou soužití s partnerem dost narušit, v extrémních případech dokonce zničit. O co jde a na co si dávat pozor?


Pokojovky porostou rychlostí blesku: Babiččino škrobové hnojivo postaví na nohy i ty zubožené

Pokojovky porostou rychlostí blesku: Babiččino škrobové hnojivo postaví na nohy i ty zubožené. Mnohým se může zdát, že tempo růstu jejich milovaných pokojových rostlin je někdy až úzkostlivě pomalé. Co kdyby ale existoval jednoduchý, nečekaný kuchyňský základ, který by mohl nastartovat jejich růst?


Domácí zmrzku zvládnete i bez zmrzlinovače. Z čerstvých jahod bude dokonalá

Připravte si domácí zmrzlinu, na níž si pochutná celá rodina. Navíc budete vědět, co přesně obsahuje a že do ní nebyly přidány chemické konzervanty. To prostě musíte vyzkoušet!


Barvy malby mohou ovlivnit hodnotu vašeho domova?

Výběr barev malby domu nejen ovlivňuje estetiku a atmosféru prostředí, ale může mít také významný dopad na hodnotu nemovitosti. O post Barvy malby mohou ovlivnit hodnotu vašeho domova? apareceu primeiro em DecorStyle.


Recepty na ty nejlepší mléčné koktejly!

Mléčné koktejly jsou jedním z nejchutnějších vynálezů vůbec, že? Jistě, ne každý konzumuje mléčné výrobky, ale v dnešní době je lze snadno nahradit rostlinnými alternativami. V této galerii najdete celou řadu receptů – od klasických až po koktejly s alkoholem. A taky pár opravdu exotických chutí! Jste připraveni vyzkoušet něco nového? Pak klikněte na galerii a inspirujte se!


Proč pijete hodně kávy, nebo ji naopak nepijete vůbec? Odpověď může záviset na vašich genech

Začínáte každý den šálkem kávy, bez kterého prostě „nenastartujete“? Nebo se kávě vyhýbáte, protože vás i pár doušků rozklepe a znervózní? Vědci už léta...


Romantický trend fairy core ovládne léto 2024: Přenese vás do dětství, ale nosit ho můžete i do práce

Zavzpomínejte na chvíle, kdy jste jako malá holčička toužila po tom vypadat jako vaše oblíbená princezna či víla z pohádky. Přinášíme vám dobrou zprávu – do fashion průmyslu se zcela jistě probojoval trend fairy core, který je specifický svým éterickým designem. A ještě lepší zpráva je, že právě tento trend naprosto ovládne módní svět v sezóně 2024! Jste připravena stát se konečně pravou vílou?


Tipovací soutěž Topreceptů: Vyhrajte plynový zahradní gril a další věci, bez kterých se neobejde žádné grilování

Pokud rádi grilujete s rodinou či přáteli, určitě vám přijde vhod tipovací soutěž kulinářského webu Toprecepty o plynový gril Campingaz a další věci nezbytné ke grilování. Dopřejte si ještě lepší zábavu s letní tipovací soutěží, která probíhá od 20. do 24. června včetně.


Velký horoskop na 2. polovinu roku 2024 prozradí, co čeká každé znamení zvěrokruhu

Druhá polovina roku 2024 přináší nové výzvy a příležitosti pro všechna znamení zvěrokruhu. Co vás čeká v oblasti lásky, práce a rodinných vztahů? Přečtěte si náš podrobný horoskop a zjistěte, na co se můžete těšit a na co si dát pozor.


Jak se britské královské páry seznámily?

Většina královských milostných příběhů je neobyčejně obyčejná. Zamilovat se do prince zní jako něco z Disneyho filmu, ale ve skutečném životě se mnoho takových vztahů odehrává jako každý jiný! Seznámí se prostřednictvím přátel a spojí je společné zájmy - jediný rozdíl je v tom, že jejich přáteli jsou lordi a dámy a jejich zájmy jsou koně a lyžování! Klikněte na následující galerii a objevte příběhy vzniku nejslavnějších královských románků.


Seznamte se, Julian Švédský (3): Nejrozkošnější princátko světa!

Roztomilý raubíř. Jen těžko by šlo jinak nazvat švédského prince Juliana (3) po zhlédnutí fotek, na kterých capart dovádí na dětském hřišti Naturum ve Varbergu.


Znáte bouclé? Pokud ne, je na čase to napravit

Design v dnešní moderní leč i uspěchané době mění trendy velmi rychle. Jedním z těch nových je i tzv. bouclé (česky občas psáno jako buklé) připomínající na první pohled prstence či jemné kudrlinky. Kdo má rád přirozenost, jednoduchý styl, vzdušnost a trochu elegance je na správném místě. Bouclé je jasným důkazem toho, že i obyčejné věci mohou dobře fungovat.


Mladá rodina se s interiérem starého bytu popasovala na jedničku

Stoletý interiér se dočkal citlivé rekonstrukce, která ctí dobové detaily. Třípokojový byt je skvěle naplánovaný, a tak dnes dokonale slouží mladé rodině.