PRINCEZNA KATE PROMLUVILA O BOJI S RAKOVINOU: BUDE TO TRVAT MěSíCE, ENERGII MI DáVAJí DěTI

Britská princezna Kate (42) dál bojuje se zákeřnou chorobou, ale naznačila, že přeci jen nachází záblesky naděje. Velkou energii jí dává to, že má sílu pečovat o své děti.

Buckinghamský palác dosud veřejnosti nesdělil, jakým typem onemocnění princezna Kate trpí. Informace o zdravotním stavu princezny Kate drží královská rodina pod pokličkou, ale občas do britského bulváru uniknou informace, které naznačují, že Kate a její rodina si prochází peklem.

Situaci kolem Kate se snažila trochu popsat bývalá mluvčí královny Alžběty Alisa Anderson. Ta uvedla, že Kate s nemocí bojuje hlavně jako žena a matka.

„Může to být sice princezna z Walesu, ale pořád je to matka a manželka a prochází si stejnou plejádou emocí, obav a strachů, jaké prožívá každý, komu osud postaví do cesty podobné okolnosti,“ uvedla Anderson pro magazín People.

ČTĚTE TAKÉ: Princeznu Kate trápí vedlejší účinky léčby

Kate drží nad vodou děti

Kate se snaží vzbudit před veřejností dojem silné ženy. Když se objevila na slavnosti, která připomínala dva roky od inaugurace krále Karla, snažila se nasadit úsměv. Když měla pocit, že ji fotografové nesledují, zase měla na rtech smutek a stín.

„Moje léčba stále trvá a ještě zabere několik měsíců. V těchto dnech už se cítím docela dobře, je to lepší, je radost pomáhat dětem se školou, trávit volný čas věcmi, které mi dodávají energii a dělají radost, stejně jako pozvolná práce z domova,“ popsala otevřeně na Instagramu Kate s tím, že právě rodina je tím největším lékem v boji se zlou nemocí.

Princ William je manželce velkou oporou:

2024-06-24T09:14:36Z dg43tfdfdgfd