PENíZE VE TVARU SRDCE, KNIHA VZPOMíNEK NEBO HLAVOLAM. PřI VýBěRU DáRKů PRO NOVOMANžELE MůžETE BýT ORIGINáLNí A KREATIVNí

Peníze

Darování peněz bývá bývá stále častější variantou, kterou si sami novomanželé přejí. Předejde se tak zklamání nad věcmi, které vůbec nepotřebují a ve společné domácnosti jim budou jen překážet. Pokud vám ale pouhé vložení bankovek do obálky přijde zvláštní, věřte, že existuje nespočet způsobů, jak může být darování peněz originální a třeba i vtipné. S bankovkami si totiž můžete originálně vyhrát a vytvořit z nich nejrůznější origami v různých motivech a tvarech. Skvěle vypadá třeba to ve tvaru srdce, šatů ženicha nebo nevěsty. Stačí si najít inspiraci na Pinterestu či podívat se na video na kanále youtube. Skvělým nápadem je také vyskládat prázdnou krabičku od kapesníčků bankovkami nebo je také hezky zarámovat. Přinést můžete také tzv. Penízkovník. Budete potřebovat pokojovou rostlinu, na kterou mašličkami navážete bankovky. Novomanželé tak vlastně dostanou dva dárky v jednom.

Originální video, kniha vzpomínek či karikatura

Pokud byste chtěli oslnit něčím opravdu osobním a máte kreativního ducha, pusťte se do výrobu knihy nebo videa, která pro oba bude krásnou vzpomínkou. Posbírejte od ostatních přátel a příbuzných fotky, historky a vzkazy a zaznamenejte je buď písemně nebo vizuálně. Vytvořit můžete také vlastní fotokoláž nebo nechat namalovat jejich portréty karikaturistou.

Personalizované dárky

Novomanželům můžete také nechat vyrobit na míru jejich osobní vinné skleničky nebo pivní půllitry s vygravírovanými iniciálami či datem svatby. Pískováním lze dokonce i otisknout fotografii, což může být dalším milým detailem. Pořídit můžete také visací zámky lásky s gravírovanými jmény s  datem svatby. Zámečky pak mohou zavěsit na svá oblíbená místa. 

Foto: Shutterstock

Jděte na to hravě

Pokud nechcete peníze dávat jen tak nebo chcete, aby si svůj dárek novomanželé „více zasloužili“, předejte bankovky třeba v zábavném hlavolamu. Nebo jim vymyslete řadu úkolů nebo hned celou únikovku, díky které novomanželé najdou peníze až po vyluštění všech šifer a složení tajenky. Hravým dárkem může být také vyrobené puzzle z nějaké vtipné fotky, které budou muset novomanželé společně složit.

Darujte zážitek

Pokud jsou ženich s nevěstou akční, určitě je potěší některý z adrenalinových zážitků. Mezi nejlepší patří vyhlídkový let balónem, zážitek ve větrném tunelu i tandemový seskok padákem. Ale chybu neuděláte i nějakým netradičním ubytováním v korunách stromů, luxusním stanu nebo jim dopřejte víkend na jachtě či na zámku. 

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

Zdroj: Vlastní zkušenost, svatbeni.cz

Související články

2024-07-01T08:13:06Z dg43tfdfdgfd