MóDNí ALARM Z KARLOVýCH VARů: NEJHEZčí A NEJZAJíMAVěJší MODELY

V tomto dílu Módního alarmu se podíváme na nejhezčí a nejzajímavější šaty, které se letos v Karlových Varech při zahájení filmového festivalu ukázaly.

Tereza Maxová v nejkrásnějších šatech se zebroplameňákem

Modelka Tereza Maxová oblékla nádherné šaty od francouzské luxusní značky Balmain. Dobře promyšlená je i barevná kombinace s červeným kobercem, dohromady tyto barvy fungují výborně.

Hot or not?

Přiznám se, že tento model jsem nejdřív měla v jiné kategorii, trochu mě děsil ten šmoulí čepec. Jinak je to ale celé tak naprosto krásné, originální a promyšlené, že si nakonec tato stylově a zajímavě oblečená žena zasloužila čestné místo v našem chválícím alarmu v best of.

Samet a poloprůhledný korzet

Za neokoukanou originalitu v olivově zelených sametových šatech a pěkně sladěné boty a doplňky zde má své čestné místo i zpěvačka Mátlová.

Černobílý styl

Moc hezky se sladil i tento pár, jednoduché, elegantní a důstojné. U dámy chybí k dokonalosti jen červená rtěnka.

Černá klasika, která ale vždy funguje

Černými korzetovými šaty střihu mořská panna se rozhodně nedá nic zkazit, herečka v nich vynikla a vypadá opravdu dobře. Povedl se make-up, vlasový styling i  stříbrné šperky.

Styloví Bartoškovi

Manželé Bartoškovi jsou oblečeni tradičně dobře. U dámy je hezké celkově zlaté sladění, které ji rozzářilo a na červeném koberci dobře vyniklo.

Antické šaty se povedly

Manželka hokejisty pojala model v královském stylu a dobře udělala, působí noblesně a vkusně. Antický střih šatů hezky zdůraznil postavu a obzvláště se mi líbí její “royal” účes.

Módní alarm pro vás připravila Anna Tejklová, podívejte se na rozhovor s módní návrhářkou:

2024-06-29T10:03:36Z dg43tfdfdgfd