JANA (31): PřESTALA JSEM SE HOLIT A CíTíM SE SVOBODNá. JENžE MANžEL ODMíTá MíT V POSTELI MEDVěDA A DVA KřEčKY

Jana si mnoho let holila ochlupení na těle. Nyní ale uvítala moderní trend a s holením sekla. Její rozhodnutí se ovšem doslova hnusí jejímu manželovi Mirkovi.

Už minulý rok jsem zaznamenala mezi svými kolegyněmi v zaměstnání i kamarádkami, že se přestaly holit. Nejen v intimních partiích, ale i v podpaží a na nohách.

Klára (28): Matka mého přítele mě zatratila kvůli manikúře a holení. Prý jsem zlatokopka, co jde jen po penězích

Nový trend neholení mi dodal pocit svobody

O polední pauze jsem toto téma načala: "Holky, jak jste na tom s holením?" Dozvěděla jsem se, že většina se holí, protože mají lepší pocit a vzhledově se jim oholený klín líbí. Nicméně nemalý počet kolegyň se neholí vůbec. Všimla jsem si, že běžně nosí sukni a z ní jim koukají chlupaté nohy.

Celý život bojuji s pupínky po holení. Vyzkoušela jsem snad všechno. Mokrou techniku, kvalitní pěny na holení, jednorázové drahé žiletky, elektrické strojky či depilaci cukrovou pastou. Paradoxně se mi nejvíce osvědčilo si chloupky oholit elektrickým strojkem na sucho, potom se vykoupat a kůži důkladně namazat krémem.

Marta (26): Chlupaté podpaží mi překazilo nejen vztah, ale nedávno i pracovní nabídku

Manžel mi řekl, že krátké chloupky jsou sexy

Protože jsem tmavovláska, mám chlupy tmavé a silné. Celé roky jsem se musela holit obden. Pokud jsem chtěla být perfektně upravená, znamenalo to každodenní úpravu. Celé roky mě to obtěžovalo. Před pár měsíci jsem byla nemocná. Měla jsem urputnou chřipku. Proležela jsem skoro dva týdny. Když se mi udělalo lépe, leželi jsme s manželem vedle sebe a dívali se na televizi. Vtom cítím, jak mi manžel zajel rukou pod pyžamo a začal mě vzrušovat.

"Ty tvoje maličký chloupky jsou sexy," zašeptal mi do ucha. A to byl ten moment, kdy jsem si řekla, že končím s holením. Chci být svobodná. Chci o svém těle a způsobu života rozhodovat sama a nechci si nechat diktovat, co je a není hezké, co je a není sexy. Můj manžel je taky zarostlý, nijak si neupravuje intimní partie a je pro mě krásný.

Kristýna (27): Přítel má dvojče a je mu na chlup podobný. Omylem jsem si je popletla

Budu se muset oholit, abych zabránila rozvodu

Jenže jak manželovi přišly sexy krátké chloupky, zarostlý klín mu vadil. Neustále jsem se před ním musela obhajovat, proč jsem se přestala holit, proč jsem se rozhodla být přírodní a ustát i znechucené pohledy. "Jani, já tě nechápu. Roky ses holila a mně se to líbilo. Patřilo to k tobě, takovou jsem tě poznal. A teď mám doma lesanu. Jednou za čas pro zpestření v pohodě, ale chci zpět své holátko. Heboučkou číču. A ne černého medvěda a dva křečky v podpaží. A to nemluvím o těch chlupatých nohách," rozhodl se manžel, že mi to upřímně nasáčkuje.

"Ale já po tobě taky nechci, aby ses holil v rozkroku. Prostě tě beru takového, jaký jsi. Už mám dost, jak nějaký blbec diktuje společenské normy a my jsme otroky jeho vkusu. Je mi takhle dobře," argumentovala jsem. Mirek konverzaci vzdal. Musím říct, že to trochu ochladilo náš sexuální život. Momentálně se to ve mně láme. Chci o svém těle rozhodovat sama a nechci se nechat vydírat manželem, abych se oholila, jinak se mnou nebude spát. Jenže asi prohraju, pokud nechci být rozvedená.

Další příběhy ze života →

Martina (29): Přítel si oholil hlavu a mě to strašně odpuzuje. On už ale vlasy nechce

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na [email protected].

Související články

2024-06-30T10:29:31Z dg43tfdfdgfd