CO OBLéKLY CELEBRITY NA PARTY VE VARECH: ELEGANTNí čERVENá I VE VEDRU NEPříJEMNá KOžENKA

S Mezinárodním filmovým festivalem v Karlových Varech se pojí i nesčetně akcí. Jednou z nich je Moët & Chandon party. Podívejte se, kdo na ní zazářil a kdo naopak s výběrem outfitu šlápl vedle. Obrovské vedro tentokrát hostům nepřidalo, většina z nich však akci zvládla s noblesou.

Vysoké letní teploty mohly leckoho zaskočit, především ty, kteří měli na party vybrán ne úplně vzdušný oděv. Mezi ně rozhodně patřila herečka Aňa Geislerová, která vynesla upnuté a dlouhé koženkové šaty v krémové barvě, ke kterým patřily i dlouhé rukavice.

Přečtěte si také: Dominika Branišová v Karlových Varech promluvila o svatbě: Jen já, ženich a pláž

Dalším extravagantním modelem byly červené šaty s nabíranými rukávy a obřím výstřihem, které oblékla Andrea Verešová. Rozhodně tak byla k nepřehlédnutí, ovšem je otázkou, jestli v pozitivním nebo negativním smyslu. Velmi hluboký výstřih předvedla také zpěvačka Kateřina Mátlová. Ňadra se jí doslova drala ven z bílých minišatů.

Velmi to slušelo modelce Veronice Kašákové, která oblékla elegantní dlouhou róbu s nabíranými rukávy a šperky, které mají dle informací eXtra.cz cenu více než půl milionu korun. Vynikla také herečka Hana Vagnerová v moderním růžovém kompletu, který sladila i s růžovým psaníčkem a šperky. V červené to náramně slušelo herečce Petře Nesvačilové, dlouhé šaty s volnými rukávy doplnila výraznou prošívanou kabelkou s květy a jak je u ní zvykem, zářila širokým úsměvem.

Stejně jako na červeném koberci, i zde se sešlo několik celebrit v bílé. Šaty v této barvě vynesly kromě Kateřiny Mátlové a Veroniky Kašákové například Taťána Makarenko, Lenka Limberská nebo Aneta Vignerová. Ta dorazila i s manželem Petrem Kolečkem.

Letos se Moët & Chandon v Karlových Varech spojil s Nadací Jakuba Voráčka. Tato nadace založená v roce 2015 jedním z nejznámějších českých hokejistů Jakubem Voráčkem a jeho sestrou Petrou Klausovou se zaměřuje na zlepšení kvality života pacientů s roztroušenou sklerózou.

Na další hosty, mezi kterými samozřejmě nechyběl ani prezident festivalu Jiří Bartoška, se můžete podívat v galerii v úvodu článku.

Podívejte se také na rozhovory s celebritami přímo z červeného koberce ve Varech:

2024-06-29T20:50:24Z dg43tfdfdgfd