ROZžHAVENá CAMPARI PARTY. ČESKé KRáSKY SE OBLéKLY DO RUDA A PřEDHáNěLY SE V TOM, KDO UKážE VíC KůžE

Filmový festival je v plném proudu. S dalším dnem přišla na řadu i další velkolepá akce, tentokrát Campari party. Dresscode byl jasný - červená nebo černá. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, dámy vyšperkovaly své outfity na jedničku. Většina z nich vytáhla pořádně odvážné kousky. 

Pondělní večer v Karlových Varech byl zasvěcen Campari party. Akci si nenechala ujít řada známých osobností a na místě nechyběla ani redakce eXtra.cz. Na večírku se to jenom hemžilo krásnými ženami, které vynesly proklatě odvážné modely a ukázaly kůži.

Prokřehlá Branišová, naštvaná Švandová i Krainová s nečekaným doprovodem. Promočené odchody z hvězdné party ve Varech

Nejodhalenější model vynesla bezesporu violoncellistka Terezie Kovalová. Kráska sáhla po třpytivých šatech, které měly velmi vysoký rozparek, hluboký výstřih a zcela holá záda. Outfit doplnila stříbrnými sandálky na vysokém podpatku. Umělkyně se bavila zejména s Nikol Kouklovou, která zvolila jednoduché červené šaty. Červené se držela i krásná Nikol Moravcová, která rovněž ukázala odhalená záda.

Ester Geislerová ukázala fešného partnera

Ukázala se i Ester Geislerová, která zazářila v červených flitrovaných šatech přes jedno rameno. Společnost jí dělal fešný partner, divadelní herec Martin, který je o 11 let mladší. Dvojice vypadala velmi zamilovaně a fotografům pózovali o sto šest. Nechyběly ani polibky či objetí.

Slušňák Jarda Jágr vystrkuje růžky: Z legendy se stává král večírků, ve Varech se vydal na tah s průšvihářem Limberským

Svým outfitem na sebe upozornil i Milan Peroutka, který dorazil společně s manželem Dominikem. Zatímco Milanův partner vsadil na černý oblek, pod nějž si vzal červené flitrované tričko, zpěvák hrál všemi barvami. Vynesl totiž velmi extravagantní oblek s divokými květinovými vzory.

Kdo další si nenechal Campari party ujít? Podívat se můžete v galerii.

Související články

2024-07-01T20:04:16Z dg43tfdfdgfd