5 CHYB PřI PříPRAVě MíšA řEZů: NEPODCEňUJTE JEMNOST PRáCE S TěSTEM I KRéMEM

Míša řezy se připravují v našich domácnostech už po generace a patří mezi nestárnoucí klasické moučníky, které milují děti i dospělí. Jejich příprava je sice časově náročnější, zároveň je však jednoduchá - pokud nechybujete.

K nedělní kávě přijde vhod sladká tečka. Mezi ty oblíbené patří i Míša řezy. Časová náročnost přípravy se vám vrátí v množství, které vystačí pro celou rodinu. Přinášíme vám nejčastější chyby při přípravě těchto řezů včetně tipů, jak se jim jednoduše vyhnout.

Jak připravit Míša řezy? Lahodný moučník s tvarohovou náplní si zamilujete

Časté chyby během přípravy Míša řezů

Vyhněte se následujícím chybám a připravte lahodný a osvěžující moučník:

  1. Používáním šlehače těsto ztratí požadovaný objem. Sáhněte po metličce a pracujte s těstem opatrně, obzvláště pokud do něj chcete vmíchat sníh z bílků.
  2. Nepředehříváte troubu? Chyba, za kterou můžete tvrdě zaplatit tím, že místo nadýchaného korpusu vám vzejde plát těsta gumového jako podrážka.
  3. Zapomeňte na tvaroh v kostce. Pokud toužíte po dokonale hladkém a jemném krému, je ten vaničkový jasnou volbou.
  4. Nepřešlehejte krém, jinak neztuhne tak, jak je potřeba. Otáčky šlehače postupně zvyšujte a neustále hlídejte konzistenci připravovaného krému.
  5. Podcenit vychlazení moučníku před jeho finálním politím čokoládovou polevou se nevyplácí, pro zachování jeho tvaru ho nechte alespoň 2 hodiny v lednici.

Jak na Míša řezy: Vyzkoušejte užitečné tipy na přípravu oblíbeného moučníku

Nejchutnější je tento moučník druhý den, kdy se propojí chutě krému a piškot nasaje jeho vlhkost. Upečte si Míša řezy podle názorného videoreceptu, který vás jeho přípravou provede krok za krokem, a užijte si sladkou tečku s rodinou i přáteli.

Přečtěte si také:

2024-06-28T12:01:25Z dg43tfdfdgfd