ČERVENCI PODLE NUMEROLOGIE VLáDNE šESTKA: PřINáší HARMONII A UPEVNěNí VZTAHů

Čísla a jejich vibrace nás ovlivňují celý život. Spočítejte si své osobní měsíční číslo a zjistěte, jak se vám bude podle numerologie dařit v červenci, sedmém měsíci roku 2024.

Podle numerologie vychází na letošní červenec číslo 6 (vznikne sečtením čísla měsíce července, což je 7, se všemi čísly letošního roku, tedy 7 + 2 + 0 + 2 + 4 = 15 a 1 + 5 = 6).

Šestka je velmi velkorysé číslo. Její energie je láskyplná a bezpodmínečná. Takže na nic nečekejte. Je čas ukázat své rodině a přátelům, jak moc vám na nich záleží. Pokud vás někdo z blízkých požádá o pomoc, přijměte jeho žádost bez vytáček a prostě něco udělejte. A nejen pro své blízké. Možná bude potřebovat pomoc i váš kolega v práci nebo někdo z přátel. Nezapomeňte, že nejste na světě sami a nikdy nevíte, kdy sami budete potřebovat pomoc.

Na druhou stranu je dobré stanovit si nějaké hranice, abyste se ze své ochoty pomáhat nakonec nezhroutili. A snažte se také najít způsoby, jak si plnění některých povinností, například uklízení nebo vaření, usnadnit. Nebojte se podělit o některé povinnosti, které máte, s ostatními.

Vztahy budou v červenci hodně důležité. Šestka je číslem lásky, takže máte ideální příležitost dostatečně se věnovat svému partnerovi. Zkuste ještě víc upevnit své vzájemné pouto, vytvářejte si společné zážitky… Tyto věci se nestanou samy, vyžadují od vás trochu energie, ale s podporou čísla šest to hravě zvládnete.

Jak využít energii čísla 6?

Buďte s rodinou: Věnujte čas své rodině, ukažte svým blízkým, jak moc vám na nich záleží.

Pomáhejte: Pokud vás někdo požádá o pomoc, tak mu pomozte. Nikdy nevíte, kdy budete pomoc potřebovat i vy.

Usnadněte si plnění svých povinností: Nesnažte se všechno zvládnout sami. Rozdělte práci i ostatním, ať se z toho nezhroutíte.

Věnujte se svému partnerovi: Snažte se upevnit pouto, které mezi vámi je. Nečekejte, že to bude fungovat automaticky.

Spočítejte si své osobní měsíční číslo

Každý z nás má své osobní nebo životní číslo, které ho ovlivňuje celý život. Chcete-li ale vědět, co konkrétního vám podle numerologie přinese letošní červenec, je potřeba vzít v úvahu i energii tohoto konkrétního období, tedy vibrace měsíce července i letošního roku. Proto si nejdříve musíte vypočítat své osobní měsíční číslo. To zjistíte, pokud si spočítáte své osobní roční číslo. Zní to možná složitě, ale je to velmi jednoduché. Začněte tím, že sečtete den a měsíc svého narození. Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, opět jednotlivé číslice sečtěte, aby vám vyšlo číslo od 1 do 9.

Příklad:

Pokud jste se narodili například 16. července, tedy 16. 7.

Sečtěte 1 + 6 + 7 = 14

A dále pokračujte 1 + 4 = 5

K tomuto číslu přičtěte číslo letošního roku, což je 8 (vznikne sečtením všech čísel roku 2024 (2 + 0 + 2 + 4))

5 + 8 = 13

A dále pokračujte: 1 + 3 = 4

Osobní roční číslo je v tomto případě 4.

Nyní si spočítejte vaše osobní měsíční číslo tak, že sečtete vaše osobní roční číslo a číslo tohoto měsíce (červenec má číslo 7).

Tedy 4 + 7 = 11 (pokud vyjde dvojciferné číslo, obě čísla opět sečtěte, tedy 1 + 1 = 2)

Osobní měsíční číslo je v tomto případě 2.

Jakmile budete znát své osobní měsíční číslo, přečtěte si, co vás podle numerologie v červenci čeká:

Osobní měsíční číslo 1

Jednička s sebou nese energii, vášeň, kreativitu a vy jste v té nejlepší pozici, abyste je mohli jakkoli využít. Právě teď je čas přestat otálet a konečně něco udělat. Nebojte se trochu zariskovat. A pokud stále hledáte směr, kterým se ve svém životě vydat, udělejte si konečně čas a zamyslete se nad tím, co vás opravdu baví, co umíte a co můžete světu nabídnout.

Osobní měsíční číslo 2

Dvojka v numerologii přináší jemnost a díky tomu můžete být citlivější na potřeby druhých. Měli byste obrátit svou pozornost na rodinu, přátele a ty, kteří jsou pro vás v životě důležití. V červenci máte možnost posílit ty nejintimnější vztahy. Jako kdybyste byli na toho druhého napojeni, budete přesně vědět, co cítí nebo po čem touží, což může váš vztah přenést na úplně jinou úroveň. Nezapomeňte ale ani na vlastní zájmy, aktivity a koníčky.

Osobní měsíční číslo 3

Číslo tři se v numerologii pojí s tvůrčí energií, kreativitou, sebevyjádřením a také notnou dávkou charismatu. V červenci je pro vás ten správný čas, kdy se můžete dokonale vyjádřit, ukázat světu, co umíte. Právě teď je ideální doba, abyste byli kreativnější, trochu vyjeli ze zajetých kolejí a zkusili přemýšlet jinak. Trojka vám v tom bude více než nápomocná, využijte toho. Nebojte se riskovat, i když vám vaše nápady budou připadat trochu šílené. Možná právě na takové váš šéf nebo kolegové v práci čekají.

Osobní měsíční číslo 4

Čtyřka v numerologii představuje stabilitu, pracovitost a řád. Červenec tedy pro vás bude znamenat určitou rutinu a pravidelný rytmus. Díky energii tohoto měsíce si můžete vytvořit každodenní rutinu, dělat pořádně práci, na které vám záleží. A také se důkladně starat o své tělo, dopřát mu dostatek toho správného pohybu a jídla, které ho bude pohánět a ne zpomalovat. Pokud jste člověk, který rutinu nesnáší, můžete to vnímat jako zoufalou nudu, ale berte to jako výzvu. Trocha disciplíny ještě nikomu neuškodila.

Mohlo by vás zajímat: Vídáte kolem sebe stále stejná čísla? Co to znamená?

Osobní měsíční číslo 5

Těšte se v červenci na dobrodružství! Číslo pět je podle numerologie nejdynamičtějším ze všech základních čísel, přináší změnu, rozmanitost a svobodu. Váš život by se právě v červenci mohl změnit, nějaké věci pominou, ale objeví se nové příležitosti. Pokud změny nemáte rádi, může být pro vás tato doba poněkud znepokojující. Naopak ti, kteří změny vítají s otevřenou náručí, si budou letošní červenec náramně užívat.

Osobní měsíční číslo 6

Šestka je v numerologii považována za jedno z nejharmoničtějších čísel. Je také v těsném spojení s domovem a bezpečím a přináší ideální dobu, kdy si můžete uvědomit, co pro vás váš domov znamená. Červenec bude i krásnou dobou, kdy si můžete vychutnávat prosté radosti života a sdílet je s těmi, na kterých vám záleží. Uspořádejte večeři pro dobré přátele nebo třeba pozvěte sousedy, které máte rádi, na ranní kávu.

Osobní měsíční číslo 7

Pro vás červenec představuje zpomalení. Odložte seznam úkolů stranou. Sedmička je připomínkou, že máte přestat tlačit na pilu a trochu zvolnit. Sedmička má tendenci přinášet touhu po větším osobním prostoru, než který si obvykle dáváme. Dopřejte si ho v červenci víc a snažte se necítit provinile kvůli tomu, že opouštíte na chvíli rodinu či přátele. Energie čísla sedm zase pomine a mohli byste později litovat, že jste ji dostatečně nevyužili.

Osobní měsíční číslo 8

V červenci můžete získat vše, po čem toužíte. Ale musíte se o to sami zasloužit. Je důležité mít ty správné kontakty, znát ty správné lidi a jednat ve správnou dobu. Můžete se soustředit na růst své kariéry, vyplatí se vám i strategické změny, které provedete ve svém osobním nebo pracovním životě. Číslo osm také představuje rovnováhu. Počítejte tedy s tím, že to, co uděláte (ať dobré, či špatné), se vám stejnou měrou vrátí zpátky.

Osobní měsíční číslo 9

Devítka je velkorysá, vznešená, zakončuje řadu základních čísel, která jsou před ní. I červenec tedy bude určitým zakončením toho, co bylo předtím, a uvolnění před zahájením novém cyklu. Nespěchejte. Dopřejte si čas, abyste mohli zhodnotit události několika posledních měsíců nebo třeba i let. Pokud máte nepříjemný pocit ohledně vašich vztahů, práce nebo třeba úkolů doma, udělejte si ve všem pořádek. Zbavte se toho, co vás zbytečně tíží, uvolněte si prostor pro nové příležitosti, které jistě přijdou.

Zdroj: astrotalk.com

Co předpovídají na červenec karty Helen Stanku?

2024-07-02T04:44:38Z dg43tfdfdgfd