VERONIKA ŽILKOVá VE VARECH PřEKVAPILA STYLOVýMI OUTFITY. NěKTERé SLAVNé DáMY BY SI Z Ní MOHLY VZíT PříKLAD

Foto: Profimedia

Veronika Žilková nepatří zrovna mezi české celebrity, které by se snažily zaujmout svými outfity a nepatří rozhodně ani mezi nejlépe oblíkané. Spíše si jde takovou svou střední cestou. Na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech však velmi mile překvapila. Oba outfity, ve kterých se objevila v pondělí při premiéře a setkání herců filmu Světýlky byly totiž naprosto perfektní. Mnohé známé ženy, které se festivalu zúčastnily, by si z ní tak letos mohly vzít příklad.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

Na červený koberec k premiéře filmu oblékla Žilková dlouhé červené šaty bez ramínek, které na jednom rameni zdobila mašle. Coby blondýnce ji červená barva velice sluší a róba patří rozhodně mezi to lepší, co jsme letos zatím ve Varech mohli na známých osobnostech vidět. Dvaašedesátiletá herečka je v tomto kousku velmi šik a jako by doslova omládla. Nemusela vymýšlet žádné extravagantní šílené kreace. K dokonalosti jí stačil celkem jednoduchý dobře padnoucí kousek.

Foto: Profimedia

Neméně slušivý byl i druhý outfit, který ten den vynesla na setkání herců nového filmu Beaty Parkanové. Tentokrát šlo o zelený kalhotový kostýmek s květinovým vzorem a s vázáním v pase, které hezky zvýraznilo pas. K outfitu obula bílé lodičky, které barevně sladila s kabelkou. V tomto oblečení vypadala velice šik a elegantně.

Foto: Profimedia

Zdroj: Autorský text

Související články

2024-07-03T10:36:17Z dg43tfdfdgfd