VELKý HOROSKOP NA KVěTEN: RAKY UTLUMí JARNí úNAVA, VAHáM BUDE PřáT šTěSTí

Co přinesou hvězdy vašemu znamení v květnu 2024? Podívejte se na váš aktuální měsíční horoskop. Během tohoto jarního měsíce vstoupí Slunce do znamení Blíženců a dočkáme se úplňku ve znamení Střelce, který bývá označován jako květinový. Jaro je totiž v plném květu a dýchá optimistickou energií. Co vás čeká a nemine?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Milí Vodnáři, v květnu se vám bude dařit po profesní stránce. Bez větších komplikací a přehnaného úsilí splníte každou výzvu, čímž získáte pozornost nadřízeného. S každým dalším náročným úkolem se přibližujete svému vysněnému povýšení. Mohlo by to pro vás také znamenat navýšení mzdy, které by částečně vyřešilo vaše problémy.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Vážené Ryby, dejte si pozor, abyste ve svém životě neudělali opravdu zásadní chybu. Lákat vás bude vše neznámé, ne vždy to ale bude správná volba. Raději dvakrát měřte, než budete jednou řešit. Tisíckrát se vám to vyplatí. V pracovních vztazích se vám bude dařit a nemusíte se obávat žádných potíží.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Drazí Berani, dlouhodobé problémy v práci by se mohly v květnu jako zázrakem vyřešit. Někteří z vás přesto budou řešit změnu práce, a to zejména v polovině měsíce. Ve vzduchu je totiž pracovní nabídka, kde uplatníte své dlouhodobé zkušenosti. Doma je čas zahájit změny, díky kterým se vám bude žít mnohem lépe.

Velký jarní horoskop lásky: Raci si užijí milostné dobrodružství, Lvům bude docházet dech

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, nedělejte věci zbytečně složitě, v květnu bude nejlepší řešení zároveň to nejjednodušší. Otevřete se novým příležitostem a nelpěte na tom, co vám dosud fungovalo. Věci kolem vás se mění a vy s nimi. Možností je spousta, jen je využít. V práci se budete snažit o prosazení svého názoru, což se vám nakonec nepodaří. Přijměte tuto prohru s pokorou.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vážení Blíženci, je vhodný čas začít s tělesnou aktivitou! Udrží vás to v dobré náladě a zároveň pomůže s koncentrací v práci, se kterou na tom teď nejste nejlépe. Dlouhodobý tlak na výkon může způsobit, že vám splnit svěřené úkoly trvá delší dobu. Na konci měsíce můžete v práci ale nakonec povýšit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, únava se vás bude držet celý měsíc. Málo posloucháte své tělo. Pokořujete nepřekonatelné hranice a potom se divíte, že váš organismus nefunguje tak, jak byste potřebovali. Dejte si pozor na syndrom vyhoření, budete k němu mít hodně blízko. Pomůže vám více času s rodinou.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Drazí Lvi, mapování konkurence vám tentokrát nepomůže, buďte sami sebou. V práci buďte rázní a nenechte se ničím a nikým rozhodit. Pokud nebudete stát za svým názorem, ztratíte respekt. Kolegové budou čekat na moment, kdy ustoupíte a oni získají šanci zazářit. Nedejte jim příležitost, ať si své místo plně zasloužíte.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Milé Panny, v práci budete tento měsíc za hvězdu! Přesto pomyslíte na změnu. Pokud jste toužili po novém pracovním místě, dostanete nabídku, která se neodmítá. Budete však muset uvážit, zda cena, kterou zaplatíte za případný nový život, není až příliš vysoká.

Čínský horoskop lásky na rok 2024: Šťastný rok Draka bude přát vztahům a jejich prohlubování

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vážené Váhy, během května získáte vše, co jste si kdy přáli. Bude se vám zkrátka dařit a překvapivě se zlepší také vaše finanční situace. Zkuste si s partnerem promluvit, kam povedou vaše další kroky. Někteří z vás budou uvažovat o možném pořízení potomka, pokud ho zatím nemají. Další pomyslí na stěhování.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Drazí Štíři, v květnu si dejte pozor na alkohol, kterého v posledních týdnech konzumujete až příliš. Neblahé důsledky této vaší záliby by se mohly velmi brzy projevit na vašem zdraví, které je křehké už teď. V práci budete muset přijmout skutečnost, že jsou prostě i tací kolegové, kteří jsou lepší než vy. Vás to nijak ohrožovat nebude.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vážení Střelci, radujte se z drobností, jedině tak potom oceníte skutečné štěstí. Pokud se nenaučíte být spokojeni tady a teď, nikdy nedosáhnete toho, po čem vnitřně toužíte. Klíčem ke spokojenému životu je zaměřit se na budoucnost a zároveň umět žít tady a teď. Může to být ale být o něco náročnější, než se na první pohled zdá. Vaším hlavním květnovým úkolem bude najít rovnováhu.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Drazí Kozorožci, v květnu budete mít neuvěřitelné štěstí! Vše, co jste chtěli, se vám podaří. Můžete dokonce očekávat, že se vám podaří stát se finančně stabilními. Buďte otevření síle vesmíru, která pro vás má naprosto unikátní zážitky. V práci možná nastanou velká škatulata. Váš nadřízený by totiž mohl náhle skončit a jeho místo by následně připadlo vám. Bude to pro vás velká výzva.

Co dalšího vás v květnu čeká? To se dozvíte v naší fotogalerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš roční horoskop zdraví ➔

Související články

2024-04-27T04:19:30Z dg43tfdfdgfd