TěžKý BOJ PRINCEZNY KATE: CHODí V PARUCE A HODINY SE MALUJE, ABY ZAKRYLA STOPY PO CHEMOTERAPII

Princezna Kate se nedávno poprvé objevila na veřejnosti od doby, kdy celému světu oficiálně oznámila, že bojuje s rakovinou. Podle listu Marca jí před vystoupením na slavnostním ceremoniálu Trooping the Colour trvalo celé dvě hodiny, než si nanesla make-up, který zakryl projevy chemoterapie. Na sobě měla mít rovněž paruku.

Princezna z Walesu Kate Middleton se 15. června znovu objevila na veřejnosti během Trooping the Color 2024. Manželka prince Williama byla na události veřejností ostře sledována kvůli jejímu boji s rakovinou.

Jedna z nejznámějších tváří světa při jízdě v kočáru vypadala fantasticky, avšak při pohledu na její tvář bylo znát, že pohubla, což je vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu naprosto pochopitelné. Princezna pro slavnostní příležitost zvolila bílé šaty s černými aplikacemi doplněné o klobouk a bílé lodičky.

Velkou pozornost mezi lidmi však vzbudily její vlasy. Podle některých vypadala její kštice tmavší a méně zářivá než obvykle. To vedlo ke spekulacím, že nosí paruku kvůli vypadávání vlasů po chemoterapii.

Přísně střežené detaily boje princezny Kate s rakovinou. Manželka Williama podstupuje utajenou léčbu v Americe

Silný make-up a prodloužení obočí

Podle stylistky Annity Ruiz, kterou citoval web Marca, princezna Kate skutečně paruku nosí. Dále pak uvedla, že princeznina příprava na tuto akci trvala více než dvě hodiny. Oblečení a doplňky prý byly speciálně vybrány tak, aby zakryly viditelné následky její nemoci a s ní související léčby.

Kate měla velmi silný make-up a prodloužené obočí. Princezna celkově vypadala unaveněji než obvykle, což je další vedlejší účinek její léčby.

Princ Harry v slzách. Vystoupení nemocné Kate ho zdrtilo. Touží po nápravě vztahu s královskou rodinou, tvrdí zdroj

"Dělám pokroky, ale jak ví každý, kdo prošel chemoterapií, jsou tu dobré i špatné dny. V těch špatných jste slabí, unavení a musíte svému tělu dopřát odpočinek. Ale v dobrých dnech, kdy se cítíte silnější, toho chcete plně využít," uvedla Kate na síti X s tím, že její léčba pokračuje a ještě několik měsíců bude.

Související články

2024-06-28T03:16:17Z dg43tfdfdgfd