TýDENNí HOROSKOP: VáHY BY DOMA NEMěLY MLUVIT O FOTBALE, STřELCE čEKá DOKONALé RANDE

Týdenní horoskop přináší astrologický výhled na poslední červnový týden. Přečtěte si váš horoskop a zjistěte, co vám hvězdy přichystaly na období od 24. do 30. června 2024. Na co se mohou těšit zrozenci jednotlivých znamení zvěrokruhu? Dozvíte se, jak se vám bude dařit nejen v práci, ale i ve vztazích.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, v průběhu tohoto týdne můžete očekávat povýšení a také zvýšení platu. Dělejte vše pro to, abyste tuto šanci dostali, pracujte naplno a snažte se být důslední. A nezapomeňte poté tento úspěch oslavit s těmi, kteří vás podporovali na cestě nahoru.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vážené Ryby, čekejte úspěšný týden. V práci přímo zabodujete, a všechno se navíc odehraje před očima vašeho nadřízeného. Ještě k tomu vás mile překvapí kolega, u kterého byste to vůbec nepředpokládali.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Drazí Berani, hvězdy prozrazují, že je vaše pracovní nasazení vskutku obdivuhodné. Konečně dokončíte úkoly, na nichž už déle pracujete. Zbude vám dokonce i dostatek času na aktivity v soukromém životě.

Velký letní horoskop lásky: Blíženci budou chtít hřešit, Lvi budou zářit a svádět

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, horoskop prozrazuje, že vás v práci čekají náročnější chvilky. Napomůže vám optimismus a schopnost zůstat nad věcí, pak vyřešíte i závažné problémy s přehledem. Dokonce si tímto postojem upevníte svou pozici.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vážení Blíženci, jestli máte s nějakým kolegou v práci nedořešené spory, snažte se to dát do pořádku. V napjaté atmosféře by se dobře nepracovalo nikomu. Počítejte s tím, že nadřízení budou vyžadovat ještě větší úsilí než obvykle.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, vůbec se nedokážete soustředit na práci. Pokud to jen trochu půjde, některé povinnosti raději odložte, ať ještě nenapácháte více škody než užitku. Doma relaxujte a snažte se nastolit pohodu a harmonii.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Drazí Lvi, váš nadřízený vám překvapivě vysloví uznání za vaši práci. Můžete dokonce očekávat zajímavou finanční odměnu. Zůstaňte však nohama pevně na zemi. Jde o mimořádnou událost, která se jen tak nemusí opakovat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, hvězdy prozrazují, že vás v práci čeká mnoho náročných úkolů. Na druhou stranu se při řešení komplikované záležitosti blýsknete před nadřízeným, jak obratně si poradíte, čímž získáte respekt v jeho očích.

Velký červnový horoskop lásky: Kozorohové budou vášniví, Střelci flámovat

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vážené Váhy, hvězdy naznačují, že se vám bude v práci dařit. Dočkáte se také uznání od kolegů i od šéfů. Je tedy více než jisté, že finanční odměna by měla být na obzoru.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Drazí Štíři, čekejte nějaké potíže v práci. V osobním životě pak bude všechno v pořádku, když si pracovní problémy nebudete nosit domů. Nepodléhejte pesimistickým myšlenkám, soustřeďte se na to, co vám dělá radost.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vážení Střelci, v práci se vám nebude vůbec dařit. Možná je čas začít přemýšlet o změně, protože neúspěchy v profesním životě se rychle přenesou i do osobního života. Neudělejte však unáhlené rozhodnutí. Vše proberte se svým protějškem. Nebo vytáhněte kamaráda na drink.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Drazí Kozorozi, v oblasti partnerských vztahů vám hvězdy na začátku týdne přát příliš nebudou. To, co vás trápilo v předchozích dnech, vyplave nakonec na povrch a bude třeba to začít řešit. Problémy se nedají dlouhodobě zametat pod koberec. Úklid přijde vhod, a to nejenom ve vaší domácnosti, ale i ve vašem životě.

Co vás čeká ve vztazích, to se dozvíte v naší fotogalerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop➔

Související články

2024-06-24T07:01:43Z dg43tfdfdgfd