NEOBVYKLé BAREVNé KOMBINACE, VE KTERýCH ZAZáříTE: ODVAžTE SE A POPUSťTE UZDU KREATIVITě

Letní počasí si vyloženě říká o to, abychom svůj běžný šatník trochu oživili a dodali mu pořádnou nálož těch nejpestřejších barev. Černá s bílou jsou sice nadčasové klasiky, na které můžete za všech okolností vsadit, ovšem rozhodně není na škodu se v tomto směru trochu odvázat. Představíme vám proto několik neobvyklých barevných kombinací, které, ačkoliv se to na první pohled nemusí zdát, spolu vytváří dokonalou módní symbiózu.

Mnozí z nás mají v oblékání tendence sázet na osvědčené kombinace barev, které jsou sázkou na jistotu. Černou a bílou nebo monochromatickými kombinacemi oblečení nikdy nic nezkazíme. Obzvlášť teď v létě ale není vůbec od věci svůj šatník trochu oživit a dodat mu jiskru pomocí pestrobarevných odstínů. Pokud po takovém oživení toužíte, ale nevíte, jak na něj a jak barvy správně kombinovat, máme pro vás několik tipů.

 
Mohlo by se vám líbit

Jak se obléct na festival? Objevte kouzlo oblečení z druhé ruky

K letním radovánkám neodmyslitelně patří také festivaly. Pokud se letos na nějaký chystáte, určitě dobře víte, že mít praktický a zároveň stylový outfit je zásadní. Festivalová móda je svým způsobem poměrně specifická, a tak se společně podíváme na ty nejlepší outfity, které byste si rozhodně měla sbalit s sebou.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Růžová a zelená

V této kombinaci barev budete doslova vypadat jako květina. Zelená barva dodá outfitu zemitý tón, který dokonale vyvažuje sladkou růžovou připomínající květiny. Co se týče odstínů jednotlivých barev, neplatí zde žádná přísná pravidla. Pakliže máte raději tlumenější styl, který bude jemný a rozhodně ne křiklavý, doporučujeme sáhnout po kouscích v pastelových tónech. Ty působí velmi něžným a zároveň hravým dojmem. Pokud ale máte chuť se trochu odvázat a být vidět na několik desítek metrů, sáhněte po kouscích ve výrazných barvách. Zářivě růžová a jasná zelená spolu fungují naprosto dokonale, a tak si můžete být jistá, že v tomto outfitu rozhodně zazáříte. Zkuste si obléct například výrazně zelené volné kalhoty a růžový crop top s nádechem fuchsiové.

Mohlo by se vám líbit

Tyto tvarující plavky jsou hitem léta 2024: Zakryjí větší bříško a vytvoří vosí pas

Léto 2024 přináší revoluci v plavkách, která zaujme každou ženu toužící po sebevědomém a pohodlném vzhledu na pláži. Zapomeňte na kompromisy mezi stylem a pohodlím – tvarující plavky letošního léta vás ohromí svou schopností zakrýt větší bříško a současně vytvořit dokonalý vosí pas.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Zelená a modrá

Větu “zelená, modrá, pro blázna dobrá” jste už určitě někde slyšeli. Tato kombinace barev vám sice zprvu může připomínat například vodníka, ovšem jsou to právě tyto odstíny, které spolu vytváří dokonalou symbiózu, a tak je nejvyšší čas zbavit se jakýchkoliv předsudků, které v tomto směru možná máte. Právě protože je modrá jednou ze základních barev používaných k vytvoření zelené (druhá je žlutá), dva tmavší tóny těchto barev se k sobě doopravdy hodí. Sáhněte tedy třeba po jasně zelené sukni a košili v tónu královské modré a vytvořte dokonale stylový outfit. A pokud by na vás kombinace působila moc tmavě, rozbijte ji bílými botami.

 

Růžová s oranžovou a červenou

Při představě kombinace těchto tří barev se nám okamžitě vybavuje romantický západ slunce při horkém letním večeru. Rozhodně se nejedná o barevnou kombinaci vhodnou pouze na Valentýna, ba naopak, nosit ji můžete celoročně. Barvy jednotlivých kousků volte jasné, výrazné a zářivé tak, aby společně vytvořily dokonalý celek. V tomto případě můžete zvolit například sytě růžovou áčkovou sukni a červený top, přes který přehoďte výrazně oranžovou bundičku. Věřte tomu, že v tomto outfitu budete naprosto nepřehlédnutelná!

Mohlo by se vám líbit

Dejte sbohem podpatkům: Dlouhé nohy, které navíc budou v pohodlí, vykouzlí úplně jiný typ bot

Pokud toužíte po tom si opticky prodloužit nohy, boty na podpatku zdaleka nejsou jedinou možností. Nohy si opticky prodloužíte, a tím je i zeštíhlíte, pomocí jiného typu bot, který zaručí, že narozdíl od “jehel” budou vaše nohy v pohodlí a bez sebemenšího problému v nich vydržíte klidně celý den. A léto je naprosto ideální čas na to si alespoň jeden takový pár pořídit.
svetzeny.cz
svetzeny.cz

Žlutá a fialová

Žlutá se mnohdy neřadí mezi ty nejoblíbenější módní barvy a je to velká škoda! Právě žlutá, především pak její máslový odstín, který letošním trendům naprosto dominuje, má překvapivě velký potenciál. Dobře vypadá v kombinaci s modrou, zelenou, ale i fialovou, což může být pro mnohé poměrně neobvyklou kombinací. Právě kontrast, který jednotlivé odstíny mají, vytváří perfektní barevnou symbiózu, která je naprosto jedinečná a nepřehlédnutelná. Navzdory tomu, že právě tato kombinace pro vás může být lehkým vystoupením z komfortní zóny, věřte tomu, že s ní rozhodně nešlápnete vedle.

Barvy na léto bychom měli, ale jaké konkrétní kousky si pořídit? Prohlédněte si 6 nejlepších sukní na léto, ve kterých budete za hvězdu.

Související články

2024-06-27T04:11:45Z dg43tfdfdgfd