MáMA NECHALA DCEřI NASTřELIT NáUšNICE. I PřES MůJ A MANžELůV ZáKAZ, ZUří KLAUDIE

„Už od dceřina narození na mě máma doráží, kdy necháme naší holčičce nastřelit náušnice, že má doma schované krásné zlaté ještě po mně. Dokonce na mě zkoušela i řeči typu, že bez nich není poznat, jestli je to holčička, nebo chlapeček a že jí to přijde pěkně trapné. S manželem jsme se ale dohodli, že dceři ouška píchat nechceme a bude si o tom moct rozhodnout sama, až bude starší,“ říká Klaudie.

Foto: Shutterstock

Její matka se ovšem rozhodla rozhodnutí rodičů nerespektovat. Když měla před dvěma týdny roční holčičku na hlídání, odvezla ji za svou kamarádkou, která si nastřelováním náušnic přivydělává a holčičce nechala píchnout obě ouška.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

„Když jsem to viděla, nevěřila jsem vlastním očím a potom jsem chytla obrovský záchvat vzteku. Mámu jsem strašně seřvala a přidal se ke mně i manžel. Řekla jsem jí, že už dceru nebude nikdy hlídat bez našeho dozoru a že tohle budu hodně dlouho rozdýchávat. Nejdřív se snažila argumentovat ve stylu, že to je její dárek pro vnučku k prvním narozeninám a že hrozně přeháním a potom se rozbrečela a utekla domů,“ tvrdí Klaudie.

Od vyhrocené hádky uběhly už dva týdny a Klaudie je na svou matku stále velmi nahněvaná a není si jistá, jestli jí někdy dokáže odpustit. Skutečnost, že ji nerespektovala jako rodiče a udělala něco, co jí výslovně zakázala, absolutně nedokáže pochopit.

„Když tady byl na návštěvě táta, promlouval mi do duše. Prý se zase tolik nestalo a mám se mámě omluvit, protože je uražená, že jsem na ni tak křičela. Tak kde to jsme? Čekala bych, že se ona bude omlouvat mně, a ne že bude sama čekat na omluvu. A to nemluvím o tom, že to byl mlýn na vodu mojí tchyni, která od dceřina narození s mámou soupeřila o hlídání. Takže od ní ještě musím poslouchat, jakou mám příšernou a nezodpovědnou mámu,“ uzavírá Klaudie.

Zdroj: Text byl zpracován na základě příběhu ženy, kterou redakce zná a která jej předala redakci se svolením k uveřejnění. Fotografie je pouze ilustrační a jména osob byla na žádost této konkrétní ženy pozměněna, stejně tak jako její jméno. Pokud máte příběh, který by se mohl objevit na našich stránkách, napište nám na [email protected].

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

Související články

2024-06-30T05:08:25Z dg43tfdfdgfd