KROK ZA KROKEM APETIT PIKNIKEM: PODíVEJTE SE, KDE NA VáS čEKAJí NEJVěTší LáKADLA

Letošní Apetit piknik v pražském parku Grébovka, který se koná v sobotu 15. června, slibuje celodenní zábavu plnou výjimečných kulinářských událostí a zážitků. Slavnosti dobrého jídla začnou kuchařskou show Jana Punčocháře a vyvrcholí vystoupením vítěze MasterChef 2023 Jana Albrechta. Můžete očekávat skvělé pochutiny, ale i zábavu, a to včetně vystoupení celebrit, jako jsou Roman Staša, Vojta Vrtiška, Chili a Pavel Berky.

Tuto sobotu, 15. června, se park Grébovka v Praze promění v místo, které nabídne gastronomické zážitky, při kterých nebudete muset myslet na přebytečné kilogramy. Sejdou se zde kuchařská esa, která rozhodně nezanechají vaše chuťové pohárky v klidu.

Užitečnou mapku Grébovky naleznete v galerii. Díky ní se na Apetit pikniku rozhodně neztratíte a zjistíte, kde jsou místa k posezení, fotokoutek magazínu Apetit nebo pitná voda.

Ranní inspirace i dopolední rozjímání Apetit pikniku

Pro příjemné probuzení a rozkoukání připravili organizátoři Apetit pikniku kuchařskou show se šéfkuchařem Janem Punčochářem. Akce, která začne v 10:30, má za úkol probudit ve vás chuť k celodennímu gastronomickému zážitku.

Máte rádi sladké? Pak vás jistě potěší rozhovor s Josefem Maršálkem, odborníkem na cukrařinu, který se podělí o své zkušenosti a aktuální trendy ve světě cukrovinek. Očekávat jej můžete v 11:00.

Od 11:30 se můžete těšit na vaření s delikatesními produkty od Julius Meinl Gourmet. Milan Dolejš z Brasserie The Julius ukáže, jak snadno a rychle připravit lahodné pokrmy, které si oblíbí celá rodina.

Jarní Apetit piknik se blíží: Grébovka se stane centrem kulinářského světa

Časopis Apetit oslaví 20 let

Dopoledne bude také patřit oslavě narozenin časopisu Apetit, který slaví 20 let. Celou akci bude provázet též losování tomboly, první kolo startuje v 11:50, následuje narozeninová párty v 12:10, kde současní i bývalí šéfredaktoři společně s účastníky připíjí na další úspěšné roky.

Od 12:50 vystoupí na pódiu finalista soutěže MasterChef Pavel Berky se svou inspirativní show. Ve 13:20 pak Vlad Ryasnyy představí moderní dezert, který okouzlí jak svým vzhledem, tak vynikající chutí.

Akční odpoledne

Pro milovníky avokáda přijde ve 14:00 Roman Staša, který ukáže, jak připravit chutné pokrmy ideální pro piknik. Ve 14:30 se představí zábavná influencerka Chili Ta, která bude grilovat s Coca-Colou. Pokusí se o vietnamský street food a vy budete moci posoudit, jak se jí to povedlo.

Grilování s Dominikem Unčovským začne v 15:00. Od 15:40 pak proběhne křest nových kuchařek Apetitu, doprovázený kuchařskou show redakce.

Piknik dosáhne svého vrcholu přivítáním Vojty Vrtišky, vítěze soutěže Peče celá země, který v 16:30 předvede, jak profesionálně zdobit dezerty. Po dalším losování v 16:50 se Jana Florentýna Pišová představí se svými třemi tipy pro domácí vaření.

Milovníci čínské kuchyně se dočkají v 17:35, kdy Daren Liew představí své umění čínské kuchyně pod taktovkou michelinského šéfkuchaře Lee Kum Kee. Vrcholem večera bude vystoupení Honzy Albrechta, vítěze MasterChef 2023, který spolu s Becherovkou předvede, co to je vědomé vaření. Den uzavře poslední kolo losování tomboly.

Kristina Kloubková o lásce k jídlu: Jako bývalá baletka jsem držela stovky diet, přiznává

Zábavné aktivity pro děti i dospělé

Apetit Piknik nabízí zábavu nejenom gurmánskou, ale i rodinnou. Děti i dospělí si mohou užít různé kreativní dílny s Domem dětí a mládeže Praha 2, kde si mohou vyzkoušet tvorbu z papíru či výrobu masek. Netradiční sporty s Podravkou, jako je trefování do Ajvaru či pěnové rybaření, přinesou nevšední zážitky.

Kolo štěstí a další zábavné aktivity s Apetitem nabídnou šanci vyhrát atraktivní ceny a oblíbené malování na obličej, skládání lega či zdobení perníčků s Perníčkovým snem zajistí zábavu pro každého.

Apetit piknik se uskuteční již 15. 6. od 10:00 do 19:00 v parku Grébovka v Praze.

Související články

2024-06-14T15:56:31Z dg43tfdfdgfd