Trending:


Jak podle hvězdného znamení dává vaše láska najevo, že ji zajímáte?

Seznamování může být velmi matoucí hra. Zatímco konvenční moudrost říká, že když se někomu líbíte, poznáte to, v reálném světě to někdy není tak jednoznačné. Každý dává najevo svou náklonnost jiným způsobem a vám mohou unikat náznaky, které by jiný člověk mohl považovat za samozřejmé. Každé hvězdné znamení se totiž vyjadřuje jinak, a když je zamilované, není to jinak! Zaujalo vás to? V této galerii zjistíte, jak jednotlivá znamení dávají najevo, že jsou zamilovaná. Stačí kliknout na!


Špatně v noci spíte? Himálajský mistr odhaluje dávná tajemství hlubokého spánku

Možná vám nedělá problém usnout, dokonce strávíte v posteli ukázkových osm hodin. I přesto se ráno budíte bez pocitu, že by vás spánek osvěžil, jste bez energie, psychicky rozladění. Na vině může být nedostatek opravdu hlubokého spánku.


Co přenášejí komáři: opatrnost před nimi je na místě

Začíná léto a večerní pobyt na zahradě nebo terase nám znepříjemňují otravní komáři. Otevřená okna v noci lákají komáry také do našich ložnic. Probdělá noc kvůli komářímu bzučení a štípání není nic příjemného. Co komáry přitahuje a jak je odpudit? Přinášíme několik rad a inspirací, jak se s těmito vetřelci vypořádat.


Špatná snídaně, dlouhý spánek nebo málo světla. Změňte ranní návyky, kvůli kterým nehubnete

Vyhýbáte se rychlému občerstvení a sladkostem, snažíte se večer nepřejídat a pravidelně cvičíte a přesto ručička na váze ne a ne se pohnout? Nebo číslo na displeji je dokonce vyšší? Vaše váha má také co dělat s ranními návyky, které jsou základem celého dne. Mají vliv i na fungování našeho těla, tedy i spalování. V čem tedy často chybujeme a na co bychom měli myslet?


Recepty na ty nejlepší mléčné koktejly!

Mléčné koktejly jsou jedním z nejchutnějších vynálezů vůbec, že? Jistě, ne každý konzumuje mléčné výrobky, ale v dnešní době je lze snadno nahradit rostlinnými alternativami. V této galerii najdete celou řadu receptů – od klasických až po koktejly s alkoholem. A taky pár opravdu exotických chutí! Jste připraveni vyzkoušet něco nového? Pak klikněte na galerii a inspirujte se!


Kde se vyrábí medovina: Tradiční i nová místa výroby

Medovina, jeden z nejstarších alkoholických nápojů na světě, má dlouhou a bohatou historii. Tento sladký medový elixír se vyrábí fermentací medu, vody a často i dalších přísad, jako jsou bylinky a koření. Výroba medoviny se od dávných dob až do současnosti rozšířila po celém světě. Pojďme se podívat na některá z hlavních míst, kde se medovina vyrábí, a na tradice spojené s její výrobou.


Klíčové okamžiky, jež otřásly světem klasické hudby

Vážná hudba se těší celosvětové oblibě a miliony lidí znají díla Bacha, Beethovena, Mozarta a dalších skladatelů, kteří vytvořili nejvýznamnější hudební díla západního světa. V čem konkrétně má však klasická hudba kořeny, jak se vyvíjela a kdo jsou osobnosti zodpovědné za její nejodvážnější a nejradikálnější inovace? Udělejte si pohodlí a nalaďte se na klíčové momenty, které otřásly světem klasické hudby.


Manžel tvrdí, že mi nevěru odpustil, ale už dva roky je z něj úplně jiný člověk, svěřuje se Lucie

Když se jeden člověk zklame v tom druhém, může potom být velmi těžké obnovit ztracenou důvěru. Své o tom ví Lucie, která byla před dvěma lety nevěrná svému muži Michalovi. Přestože tvrdil, že jí to odpustí, nechová se podle toho.


Smažená cuketa se šunkou a sýrem

Cuketu můžeme připravit na sto různých způsobů - jedním z nich jsou i tenké plátky cukety, přeložené a naplněné šunkou a sýrem. Takovéto "řízečky" pak obalené v trojobalu smažíme dozlatova a podáváme horké s přílohou, ale i zastudena jako chuťovky.


Made in Czech: Martin Kohout

Nabírané objemy a rozličné formy, přehlídka materiálů a opulence barev. Návrhář Martin Kohout představil svou nejnovější kolekci, která tohle všechno dokázala zahrnout. Nejen o ní jsme si s Martinem povídali.


Tipy, jak prodloužit životnost ledničky: Udržte ji v kondici

Lednice není úplně levná záležitost a rozhodně od ní očekáváte, že vydrží dobře sloužit spoustu let. Když se ale stane obětí nesprávného zacházení, dojde k výraznému zkrácení její životnosti. Dodržováním jednoduchých tipů můžete předejít poruchám a prodloužit tak funkčnost vašeho spotřebiče. Jak na to? Zvolte pro lednici vhodné umístění Lednička by měla mít kolem sebe dostatek […] The post Tipy, jak prodloužit životnost ledničky: Udržte ji v...


Jak vybrat bazén pro vaši zahradu: vytvořte si luxusní zahradní oázu

Česko se už dávno zařadilo mezi bazénové velmoci. Ještě před lety naše zahrady dobývaly kulaté nadzemní bazény, které bylo potřeba na zimu vypustit, složit a na jaře celý proces opačně zopakovat. V posledních letech ale i našinci přicházejí na chuť bazénům zapuštěným do země, těm, z nichž se stane centrum rodinného dění a sousedské zábavy.


Salát je skvělý pokrm (nejen) na léto. Jak připravit nejlahodnější zeleninové kombinace?

Salát se stal ve 20. století synonymem redukční diety. Neprávem se mu přičítá role pokrmu, který uždibují neurotické slečny toužící po kariéře modelky. Přitom může být stejně vydatným a hodnotným jídlem jako teplý hlavní chod. S grácií hraje roli chutné přílohy i předkrmu.


KVÍZ: Považujete se za ostřílené houbaře a jak se vyznáte se v houbách?

Jste houbaři a poznáte již z dálky každou houbu, která se sotva vyklubala? Víte, jak nasbírané lesní poklady nejlépe zužitkovat? Pokud jste odpověděli kladně, jistě víte, že houby se dají sbírat prakticky po celý rok. Každý druh má trochu jiné využití a chutná rozdílně, ale všechny jsou naprosto delikátní. Pojďte si tedy oživit svoje znalosti v článku a pak si zkuste kvíz.


Psí lázně: Pedikúru nebo masáž jim můžete dopřát v pohodlí domova. Jak na to?

Čtyřnozí mazlíčci jsou neodmyslitelnými členy domácnosti, kteří si za svoji lásku zaslouží péči. Psí wellness se těší čím dál větší oblibě, ale mnohdy bývá dostupné pouze ve větších městech a za nemalé peníze. Proč si to nezjednodušit a nepřipravit si takové lázně u sebe doma? Možná byste se divili, ale domácí procedura může být příjemnou očistou i pro lidské osazenstvo domácnosti, jelikož interakce s pejsky má doložené terapeutické účinky....


VIDEO: Jak na zelenou vodu v bazénu?

Léto je v plném proudu a ti, kteří mají bazén na zahradě ho využívají na maximum. Aby v něm byla voda stále průzračná je třeba se o ni správně starat, a to není úplně snadné. Tedy zejména v případě, že to děláme nesprávnými kroky a nevhodnými přípravky. Jak tedy správně postupovat, aby voda byla opravdu celou sezonu průzračná? […] The post VIDEO: Jak na zelenou vodu v bazénu? appeared first on HomeInCube.


Tři letní kávové drinky, které můžete vypít nebo sníst. Jahodové kapučíno nebo kávová pěna jsou letošními hity

V horkém letním počasí nás obvykle popíjení teplé kávy tak neláká, kofeinem ale někdy potřebujeme nadopovat bez ohledu na vedra. O to víc se v tomto období hlásí o slovo studené kávové nápoje. Ty se obvykle obohacují nejen o led, ale i další ingredience a někdy jsou i tak vydatné a chutné, že nahradí dezert.


Nina (38): Jsem velký pes na hygienu. Příteli jsem kvůli smradlavým nohám dala kopačky

Možná si to neuvědomujeme, ale hygiena je klíčem nejen k lidskému zdraví, ale i lepšímu životu. Není potřeba mýt si ruce pětkrát za hodinu, ale zároveň není šťastné chovat se jako „prasátko“. Nina po svém okolí vyžaduje základní hygienické návyky, přesto má pocit, jako by chtěla zázrak.


Tajemství párování soutěžících ve StarDance: Tanečníci do ničeho nemohou zasahovat, celebrity ano

Co stojí za rozhodnutím kreativních producentů StarDance, jak a koho spárují dohromady? Na tuto otázku jsme se zeptali páru Dominika Vodičky a Martiny Ptáčkové. Zatímco profi tanečníci do toho nemohou nijak zasahovat, celebrity prý ano. Více v rozhovoru pro eXtra.cz, který si můžete pustit v náhledovém videu.