TAJEMSTVí PáROVáNí SOUTěžíCíCH VE STARDANCE: TANEčNíCI DO NIčEHO NEMOHOU ZASAHOVAT, CELEBRITY ANO

Co stojí za rozhodnutím kreativních producentů StarDance, jak a koho spárují dohromady? Na tuto otázku jsme se zeptali páru Dominika Vodičky a Martiny Ptáčkové. Zatímco profi tanečníci do toho nemohou nijak zasahovat, celebrity prý ano. Více v rozhovoru pro eXtra.cz, který si můžete pustit v náhledovém videu.

Dominik Vodička je už pro taneční soutěž StarDance tak trošku pojem. Má za sebou dvě vítězství, a to s herečkou Veronikou Khek Kubařovou a opět s herečkou Darijou Pavlovičovou, se kterou vyhrál minulý rok. Když ho produkce letos spárovala s kickboxerkou Martinou Ptáčkovou, byl rád, že má konečně sportovkyni, kterou si už dlouho přál.

Velké odhalení párů StarDance: Energická Chili si skvěle sedla s Mazůchem, Vondráčková všechny oslnila

Jak je ale možné, že se mu tentokrát přání splnilo, když se ve výběru jako profesionální tanečník nemůže angažovat? "Určitě do toho zasahovat nemůžeme. Jenom tím, jací jsme, tím možná nějak ovlivníme ten výběr. Ten výběr dělají kreativní producenti, takže my do toho nemůžeme kecat, naopak můžeme jen doufat," směje se pohledný tanečník, jehož přání bylo letos vyslyšeno.

Jak je to s výběrem?

Martina Ptáčková je mnohonásobnou šampiónkou v kickboxu a mistryní světa v hand to hand. Jako první Evropanka v této disciplíně také získala černý pás. S bojovými sporty začala v osmi letech. Má vystudovaný obor mezinárodní vztahy na Metropolitní univerzitě. Letos přijala nabídku do StarDance a rovnou vyfasovala jednoho z nejlepších tanečníků. Je to jen náhoda?

Chili z MasterChefa odhalila svůj tajný plán na StarDance. Kolegy i porotu bude rozmazlovat jako Maršálek

"Já myslím, že by měli nedoufat, koho dostanou příště. Třeba teď chtěl sportovkyni, ale příště už ji chtít nebude," směje se Ptáčková, která umí být dost tvrdá. Na to Dominik reagoval: "No ale celebrity do toho třeba kecat můžou," dodal na závěr překvapivě Vodička.

Související články

2024-06-17T17:08:40Z dg43tfdfdgfd