DENNí HOROSKOP NA 28. čERVNA 2024: RAKY čEKá úSPěCH, STřELCE DROBNOST, KTERá JE POTěší

Denní horoskop nejen pro ženy na pátek 28. 6. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Splnění vašich povinností vyžaduje velké sebezapření, ale správná strategie přinese úspěch. Tato taktika vám může prospět i při vyjednávání s rodinou či cizími lidmi.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop vás nabádá, že ačkoliv se momentálně cítíte plní energie, měli byste zvolnit tempo. Nezapomínejte na relaxaci a nepřipouštějte si tolik problémy druhých lidí, když víte, že vás to jen psychicky vyčerpává...

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Bude se vám dařit v obchodních záležitostech a při vyjednávání výhodnějších podmínek. Prosadíte všechno, co budete chtít. Jen si dejte pozor, abyste někomu neprozradili věci, které by měly zůstat důvěrné.

Letní horoskop: Tři znamení zvěrokruhu, která nejraději tráví dovolenou na horách

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Snažte se soustředit na praktické záležitosti. Uspořádejte si všechno, v čem máte nějaký nepořádek. Vyvarujete se panovačných tendencí, když věci nebudou přesně podle vás.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Jestli se domníváte, že jste se nechali až moc vtáhnout do problémů někoho cizího, učiňte tomu přítrž. Na rovinu mu sdělte, že vás jen zdržuje od povinností.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dnes se vám do ničeho nechce. Ale když se překonáte a zkusíte zvládnout i ty nejproblematičtější překážky, dočkáte se zaslouženého úspěchu. Vlije vám novou energii do žil a chuť do života.

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která čeká setkání s velkou láskou v tramvaji.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Činíte se tak, jako když chcete zlomit nějaký rekord. Do toho kontrolujete každičký detail. Bohužel vám chybí odstup a uniká vám celkový pohled na věc. Zvolněte tempo a zkuste se odreagovat u něčeho zábavnějšího.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pozor na hazardní hry. Pustíte-li se dnes do hraní, proděláte kalhoty. Svou polovičku byste tím nejspíš hodně zklamali a jednou se ucho utrhne...

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

V konfliktních situacích se držte víc zpátky, atmosféra bude napjatá. Popřemýšlejte, jestli někdo ve vašem blízkém okolí nepotřebuje pomoci. Snažte se usmířit s lidmi, se kterými máte konflikty, naučte se odpouštět...

Fotbalový horoskop: Tři znamení zvěrokruhu, která milují kopanou

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Máte zvýšenou potřebu komunikace a toužíte poznávat nové lidi. Budete-li přímo v centru veškerého dění, vadit vám to nebude, ale naopak si to náležitě užijete. Nechybí vám ani chuť naučit se něco nového.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Od někoho z rodiny dostanete drobnost, která vás opravdu potěší. Co na tom, že není ze zlata. Peněz máte přece dost. Zamyslete se nad tím, co dáváte druhým vy.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Využijte tento den k dořešení rodinných záležitostí. Připravte se na to, že vaši blízcí vás zavalí problémy s tím, že jim budete hned po ruce. Nemějte obavu říci jim, že už by se také mohli naučit jisté samostatnosti...

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Horoskop štěstí na červen: Rybám se otevřou dveře k úspěchu, Kozorohy čeká klid a harmonie

Související články

2024-06-27T23:19:41Z dg43tfdfdgfd