VýKLAD ANDěLSKýCH KARET NA TýDEN OD 24. čERVNA 2024: PřICHáZí NOVé PříLEžITOSTI

Tento týden vás čekají nové začátky. Dny budou velmi dynamické a inspirativní. Připravte se na pozitivní změny a kroky vpřed ve všech oblastech vašeho života. Na jaké změny se ještě můžete těšit?

Karta pro tento týden: Eso ohně

Máte před sebou velmi krásné a dynamické dny. Eso ohně přináší do života nádherné dary, nové začátky a tvůrčí energii. Oheň se ve vás rozhoří a posílí nadšení, energii a intuici. Nechte se vést a dovolte, aby se vaše vášeň rozhořela naplno.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky na červen 2024: Vodnáře čeká nová láska, Blížence překvapení

Uskutečněte svou myšlenku a buďte odvážní

Pokud ve vás dřímají pochybnosti, jste plní plánů a nevíte, který je pro vás nejlepší, na okamžik se zastavte. V klidu a tichu rozjímejte nad životem a nechte se vést svou intuicí, která vám bude velmi prospěšná. Nejlépe vám to půjde v přírodě, les a stromy mají magickou moc. Nechte se jemně unášet a neřešte věci, které v tuto chvíli nejdou změnit. Nevšímejte si myšlenek, které ve vás vzbuzují pochybnosti a strach. V klidu je pozdravte a propusťte. Síla, kterou v sobě máte, se rozhoří velkým plamenem, stejně jako oheň, který vás pobídne k dalším činům.

Jděte vpřed a splňte si svůj sen

Trápí vás zdravotní potíže? Začněte více pečovat o své tělo a mysl. Najděte lékaře, který se zabývá celostní medicínou. Vyberte si cvičení, které vás nadchne, a zajímejte se o zdravější stravu. Zaměřte se na myšlenky, které vás inspirují, a věřte svým schopnostem. Jste dokonalí právě v tomto okamžiku. Není potřeba, abyste ostatním cokoliv dokazovali, vysvětlovali nebo se obhajovali. Jiskra, která se ve vás rozhoří, vás povede k lepšímu zdraví, vitalitě a skvělé náladě. Neotáčejte se zpět a s neochvějnou důvěrou žijte váš nový život. Právě nyní si můžete začít plnit své sny a přání.

Zamilujte si život a mějte se rádi

Hojnost pocítíte také ve vztazích, v lásce a v přátelství. Jste sami? Přestaňte se litovat a vykročte své nové lásce naproti. Co bylo, je pryč, vezměte si z minulosti pouze ponaučení a otevřete své srdce lásce. Nastává velmi plodné období bez ohledu na to, čím jste v minulosti procházeli. Chcete lásku? Budete ji mít! Tuto myšlenku mějte na paměti, nedovolte nikomu, aby vás nutil k činům, kterým nevěříte a nesouzníte s nimi.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Mariášové karty na tento týden:

2024-06-24T09:15:03Z dg43tfdfdgfd