TAKY CHCI BýT HVěZDA: OUTFITY Z KVIFF 2024, KTERé SI MůžETE POSKLáDAT ZE ZBOží V OBCHODECH

Karlovarský filmový festival je každoročně přehlídkou nejen těch nejlepších filmů, ale také modelů, které si na sebe vzaly hvězdy českého šoubyznysu. Ani letos tomu nebylo jinak. Některým se povedlo zazářit, jiní šlápli malinko vedle, přesto bylo neustále na co se dívat. Nyní si ukážeme 3 nejlepší outfity KVIFF 2024 a dáme vám návod, jak i vy můžete zazářit stejným způsobem. Ukážeme vám co nejpodobnější kousky, které seženete v běžné konfekci, a přesto budete vypadat jako skutečné hvězdy.

Když se řekne festival ve Varech, většina z nás si představí jen pohádkové šaty princezen a jednobarevné lodičky. Nutno podotknout, že o extravaganci a jedinečnost nebyla v tomto ohledu na festivalu nouze. Komu že to slušelo nejvíce a kdo se jako hvězda skutečně předvedl se vší parádou? 

Daniela Zálešáková

Modelka a finalistka Miss Czech Republic 2024, Daniela Zálešáková, se extravagance rozhodně nebojí. Na filmový festival v Karlových Varech oblékla midi šaty černé barvy. Šaty byly zajímavě ušité tak, aby kolemjdoucí zmátly svým stylingem. Působily "nahým" dojmem. Spodnička tělové barvy dokonale splývala s barvou kůže. Horní vrstvu šatů pak tvořila jemná černá krajka, která byla v oblasti ramen nařasená, stejně jako v oblasti spodního lemu šatů. Daniela celý outfit doplnila jednoduchými páskovými sandálky na podpatku a náramkem a hodinkami stříbrné barvy

Čtěte také: KVIFF 2024: Hlasujte v naší anketě a vyberte nejkrásnější ženu karlovarského festivalu. Kdo je podle vás ta nejúchvatnější dáma?

Šaty známých návrhářů, dokonalé tváře a zajímavé účesy. Filmový festival je za svou půlkou a krásné dámy se předvedly na těch nejhonosnějších akcích, které Karlovy Vary nabízejí. Ne nadarmo se říká, že Češky patří k nejkrásnějším ženám na světě a vybrat pouze deset z nich, jež si vykračovaly po červeném koberci, či navštívily luxusní party, bylo velmi těžké. Hlasujte v naší anketě a vyberte královnu karlovarské akce roku.
Číst více

Monika Marešová Koblížková

Hvězdou Karlových Varů byla v průběhu festivalu také manželka Leoše Mareše, Monika Marešová Koblížková. Ta oblékla extravagantní šaty v odstínu nude, ve kterých působila vílím dojmem. Moničiny šaty byly ušity z různě dlouhých délek stejnobarevné látky. Některé pruhy sahaly až na zem, zatímco jiné byly v délce mini. V kombinaci s tmavými vlasy šaty jednoznačně vynikly. Outfit pak Monika doplnila jednoduchými páskovými sandálky na podpatku a šperky ve zlaté barvě. Nutno podotknout, že vypadala naprosto úchvatně. 

Zorka Hejdová

Moderátorka Zorka Hejdová si na filmový festival do Karlových Varů oblékla hit letošního léta. Šaty s leopardím vzorem, které navíc okořenila tím, že byly ušité z průsvitné látky. Zorka si však se svou postavou jistě může dovolit být oblečená neoblečená. K šatům v maxi délce pak moderátorka zvolila minimalistické doplňky v podobě černých sandálků na vysokém podpatku, miniaturní černé kabelky a celý outfit okořenila sakem v pánském stylu. Nechyběly ani náramky a visací náušnice. 

Karlovarský filmový festival je každoročně přehlídkou toho nejlepšího očima našich hvězd. I letos bylo na co se dívat a nutno podotknout, některé dámy skutečně uhodily hřebíček na hlavičku. Nejen že jim to neskutečně slušelo, ale díky volbě svého outfitu zvýraznily svou krásu, jemnost a šarm. Pokud i vy chcete zazářit jako skutečná hvězda, naše malá inspirace v galerii vám jistě pomůže

Zajímá vás móda a snažíte se být vždycky in? Pak by vás mohl zaujmout největší trend v manikúře pro léto 2024: Francouzská manikúra jinak. Podívejte, jaká je teď nejvíc v kurzu. 

Související články

2024-07-05T04:58:54Z dg43tfdfdgfd