STRAšIDELNý OPTICKý KLAM SE žENAMI, KTERé SEDí, NECHáVá UžIVATELE INTERNETU V úžASU

Nevinná fotografie několika žen sedících na pohovce se rychle stala virální díky naprosto bizarní optické iluzi.

+ Video: Moderátorka způsobila šílenství mezi fanoušky pózováním v háčkovaných šatech bez ničeho pod nimi

Fotografie ukazuje šest žen na pohovce, přičemž pět z nich sedí uprostřed a jedna opírá o jednu z opěrek. Nicméně, uživatelé internetu byli zmateni “nedostatkem nohou” na snímku, protože je vidět pouze pět párů nohou.

Čím více uživatelů internetu se na fotografii dívalo, tím méně dávala smysl. Na první pohled třetí žena na fotografii vypadá jen jako trup bez nohou, ale mnoho lidí na Redditu se rozhodlo pokusit se vysvětlit, co vidí.

“První dívka sedí na nohou druhé dívky,” řekl jeden uživatel Redditu. “Nohy druhé dívky jsou za nohama první dívky,” vysvětlil další.

“Tyto nohy se mísí. (Sledujte roztržení, je tam trhlina, kde je na pravé straně ponožka a na levé ne. Druhá má na koleni roztržení a viditelnou bílou ponožku),” komentoval třetí.

“Jejich kalhoty mají stejnou barvu a téměř splývají. Je možné vidět rozdíl, kde se objevuje trochu ponožky/kůže nad botou,” dodal další.

Přes všechny teorie nikdo nedokázal dojít k jasnému závěru. Co si myslíte, že způsobilo tuto optickou iluzi?

Tento obsah byl vytvořen s pomocí AI

The post Strašidelný optický klam se ženami, které sedí, nechává uživatele internetu v úžasu appeared first on Instafamosos.

2024-06-13T18:46:02Z dg43tfdfdgfd