Trending:


Nepotřebuje prince Harryho? Experti mají o Meghan jasno!

Ačkoliv je Meghan Markle připisována sláva především na základě manželství s princem Harrym, ve skutečnosti se proslavila ještě dříve, a to jako úspěšná herečka. Nyní se spekuluje o tom, že svou zašlou solovou kariéru obnoví, ovšem bez Harryho.


Zdravý životní styl, který by měly dodržovat všechny ženy

Neustále nám všichni připomínají, že bychom měli žít zdravě. Co to ale vůbec znamená? Mnozí z nás se považují za zdravé. Jíme vyváženou stravu, cvičíme a máme celkově vyvážený životní styl. Je v tom ještě něco víc? Stručně řečeno ano. Někdy je třeba udělat krok zpět a přehodnotit svůj životní styl. Děláme skutečně vše pro to, abychom žili zdravě? Jedná se o trvalý proces, ale sestavili jsme pěkný seznam zdravých doporučení, která by měly všechny ženy dodržovat. Prohlédněte si galerii a začněte ve svém životě dělat pozitivní změny ještě dnes!


Jak dochutit zeleninovou polévku? Pro začátečníky máme 12 tipů

Zeleninové polévky jsou plné barev a živin důležitých pro naše zdraví. Vydatné polévky nás zasytí a v zimě zahřejí. Na výběru zeleniny si dáme záležet - používáme jen zdravou a kvalitní, pěstovanou v čistém prostředí. Nahořklá, zvadlá nebo dřevnatá se nehodí ani do polévek.


Cikánská hovězí pečeně: Šťavnaté masíčko protažené slaninou skvěle doplní lahodná lehce nakyslá zeleninová omáčka

Přemýšlíte, co připravit z hovězího masa a do svíčkové nebo zadního na víně s kořenovou zeleninou se vám zrovna nechce? Zkuste tentokrát tradiční a dříve hodně oblíbenou cikánskou hovězí pečeni s výraznou omáčkou.


Jamie Oliver začínal jako umývač nádobí v hospodě svých rodičů, kvůli dyslexii nechtěl psát kuchařky

Co se vám vybaví, když se řekne britská kuchyně? Nám spousta skvělých kuchařů a kuchařek, od kterých se necháváme rádi inspirovat. Věděli jste, jak svou kariéru začal Gordon Ramsay, Jamie Oliver nebo Heston Blumenthal?


Horký vítr ze severu Afriky aneb Poznejte tajemství voňavé marocké kuchyně

Marocká kuchyně je pokládána za nejrafinovanější z kuchyní zemí této oblasti a některé její položky – kuskus, tádžiny, kombinace masa s ovocem – dosáhly světového věhlasu a připravují se v mnoha kuchyních i restauracích světa. Ve společnosti, jejímž základem stále zůstává rodina, je vaření stále většinou záležitostí žen, z nichž mnohé stále ovládají i velmi starobylé způsoby přípravy určitých potravin a jídel a kde je předávání receptů a postupů...


Trápí vás spálená kůže nebo sluneční vyrážka? Jak se správně chránit před sluncem vysvětluje dermatoložka

Možná vás nepříjemně zaskočila sluneční vyrážka nebo spálená kůže. Oslovili jsme dermatoložku, aby nám vysvětlila, jak se správně chránit před sluncem.


Mezi nejkreativnějšími restauracemi Evropy je i jedna pražská

Hledáte nejen skvělé jídlo, ale chcete, aby vaše návštěva restaurace byla zážitkem, na který budete ještě dlouho vzpomínat? Pak si na mapě Evropy zakroužkujte pět míst, která musíte navštívit. Dobrou zprávou je, že při svých cestách za výjimečnou gastronomií neminete ani Prahu.


Šárka (29): Nemůžu se manželovi podívat do očí. Když byl na služebce, sprostě jsem ho podvedla

Šárka se dopustila nevěry a trpí paranoidními představami o tom, že na to její manžel přijde. Nemůže spát ani normálně fungovat. Uvažuje o tom, že půjde raději s pravdou ven.


6 způsobů, jak v létě nosit obyčejnou košili: Kdy ji zastrčit a kdy nechat volně vlát?

Košile, základní pilíř dámského i pánského šatníku, kterou nosíme po celý rok. Jednou dotváří náš pracovní look, jindy zase poslouží jako přehoz přes plavky. Jak ji nosit během léta s kalhotami, šortkami a sukněmi? A kdy nám bude slušet volně vlající a kdy zase spořádaně zastrčená v pase? Nechte se inspirovat šesticí outfitů.