PITEVNí TECHNIK ODHALí, CO SE DěLá S PIERCINGEM PřI PITVě

Pitevní technik odhalí, co se stane s piercingem poté, co člověk zemře a podstoupí pitvu.

+ V ikonické ságě ‘Star Wars’ prozrazuje podrobnosti o svém bouřlivém milostném životě v nové autobiografii

Gerald Ledford je pitevní technik v Arkansasu v USA; Své sociální sítě často využívá k zodpovězení některých zajímavostí, které uživatelé internetu mají ohledně toho, z čeho jsou vnitřní orgány, zubní protézy a protetiky vyrobeny, a v příspěvku na TikTok Ledford vysvětlil, co se stane s piercingem člověka, když projde pitvou.

Technik byl dotázán, co dělají s piercingy, zda jsou všechny odstraněny, a Ledfordova odpověď mnohé lidi šokovala. Ve videu, které má již téměř 3 miliony zhlédnutí, prozrazuje postup u tohoto typu šperku.

Ledford začíná vysvětlením, že piercing se z těla neodstraňuje, ale že jeden z nich je výjimkou;  “Bojíš se, že ti vyndám piercing a ty si je nebudeš moci vzít s sebou?” ptá se. “Jediné, co jsem odstranil, je tvůj piercing do jazyka,” prozrazuje Ledford.

A má to podle něj dobrý důvod: „Při pitvě vyndám jazyk, musíte se ujistit, že ho nebožtík nekousl, ujistěte se, že v zadní části krku nejsou drogy; “Takže pokud máš piercing v jazyku, vyjde, ale ty v bradavkách, nose, uších, obočí, intimních partiích… ty mohou zůstat.”

Uživatelé internetu byli překvapeni a ovlivněni Ledfordovým vysvětlením a mnozí komentovali, že doufají, že nebudou muset podstoupit pitvu: „Právě jsem se rozhodl, že nezemřu“, komentoval jeden; “Takže vy mi říkáte, že pokaždé, když jsem šel na pohřeb, ten člověk jen relaxoval, neměl jazyk a já nevěděl,” zeptal se další.

Třetí objasnil své pocity: “Myslím, že zemřu přirozenou smrtí, děkuji.”

Tento obsah byl vytvořen s pomocí AI.

The post Pitevní technik odhalí, co se dělá s piercingem při pitvě appeared first on Instafamosos.

2024-06-26T16:39:26Z dg43tfdfdgfd