ODVážNá BEZDěKOVá, RUDá DYKOVá I řECKá BOHYNě VLASáKOVá: ROZPARKY A NEJHLUBší DEKOLTY Z VARů

Na červeném koberci v Karlových Varech se to hemží těmi nejluxusnějšími róbami. Některé ze známých dam vynesly šaty s vysokými rozparky a hlubokými dekolty. Jedny z nejvýraznějších modelů předvedly například modelka Andrea Bezděková, Tatiana Dyková či Lenka Vlasáková. Je to přímo pastva pro oči. To nejlepší nafotila redakce eXtra.cz.

K červenému koberci v Karlových Varech neodmyslitelně patří výrazné dekolty a vysoké rozparky. Slavné dámy se pochlubily svými přednostmi i tentokrát, jak nafotila redakce eXtra.cz.

I přestože letos to vypadá spíše na elegantní ročník, tak se našly i takové celebrity, které odhalily více. Jeden z nejhlubších dekoltů například vynesla ředitelka Miss Czech republic Taťána Makarenko. Do stejné barvy i hlubokého výstřihu se trefila přítelkyně Dj NobodyListena zpěvačka Annet X.

První příchody na červený koberec: Mikluš rukojmí své maminky, Peroutka dorazil s manželem

Šaty na míru a elegantní výstřih

Svým hrudníkem se pochlubila i partnerka Jaroslava Faltýnka, Martina Plézelová. Krásný outfit měla herečka Eliška Křenková, která odhalila záda. Prozatím asi nejpropracovanější róbu vynesla modelka Tereza Maxová, která na červeném koberci jen zářila. Její šaty jsou zdobené zajímavým ornamentem a jsou do černo-bíla. Modelka prozradila, že jsou ušité na míru.

Asi nejvýraznějším outfitem se pochlubila modelka Andrea Bezděková, která musela hlídat, aby jí něco nevykouklo. Dále velice elegantní byla Tatiana Dyková, která dorazila se svým manželem Vojtou Dykem, a o velké ovace se postarala herečka Lenka Vlasáková, která vynesla nádhernou bílou róbu.

Doporučené video: Zahraniční celebrity ve Varech:

Červenými šaty se pochlubila Alena Mihulová, která dorazila s dcerou Karolínou. Samozřejmě jako pravá dáma také odhalila hrudník, který však působil velice elegantně. Na plejádu hříšných fotek se můžete podívat v naší galerii.

Související články

2024-06-29T03:21:05Z dg43tfdfdgfd