NEJHEZčí šATY Z VARů: TáňA PAUHOFOVá SE ZAHALILA DO FUCHSIOVé, MARIKA ŠOPOSKá ODHALILA ZáDA A ZEA SI NAVLéKLA RUKAVIčKY

Zdroj foto: Profimedia

Tereza Ramba

Na zahájení Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary dorazila v doprovodu manžela také Tereza Ramba, která si na sebe oblékla bílou róbu, v níž působila jako hollywoodská hvězda starých filmů. Šaty značky anamé s odhalenými rameny doplnila šperky 27jewelry a sandálky na podpatku s otevřenou špičkou. Outfit završila nejnovějším trendem v účesech – tzv. Hydro Bobem.

Zdroj foto: Profimedia

Marika Šoposká

Stejně jako Táňa Pauhofová, navštívila i Marika Šoposká včera premiéru filmu Vlny. Na rozdíl od Táni však vsadila na celo bílé šaty, které měly s výjimkou jednoho tenkého pásku odhalená záda. Šaty od návrhářky Radky Sirkové se dále vyznačovaly také rozparkem v zadní části a Marika je doplnila šperky, včetně náhrdelníku a náramku, bílou manikúrou a jednoduchým účesem.

Zdroj foto: Foto Herminapress

Táňa Pauhofová

Naprosto fenomenálně podle nás vypadala herečka Táňa Pauhofová, která dorazila na premiéru filmu Vlny, v němž si zahrála jednu z hlavních rolí. Film měl premiéru včera ve Velkém sále karlovarského hotelu Thermal a Táňa si pro tuto příležitost oblékla šaty od módního návrháře Borise Krále. V róbě ke krku s dlouhými rukávy ozdobenými knoflíčky vypadala Táňa něžně, žensky a nadmíru elegantně. Co chceme vyzdvihnout je také fuchsiová barva šatů, která by ne každé slušela, ale pro zrzavou herečkou jako by byla stvořená. Outfit doplnila ještě o černé lodičky, černé větší psaníčko a jemné šperky.

Zdroj foto: Profimedia

Hana Strakatá Makovcová

Fotografka dorazila na filmový festival v doprovodu svého manžela Čestmíra Strakatého. V asymetrických neonově žlutých šatech značky Safiyaa s jedním rukávem do cípu vypadala naprosto nepřehlédnutelně. Barva šatů také nádherně korespondovala s odstínem jejích černých vlasů a celkově zkrátka Hana zatím předvedla jeden z nejlepších looků ve Varech.

Zdroj foto: Foto Herminapress

Alžběta Ferencová

Slovenská zpěvačka, herečka a modelka, kterou většina z vás asi zná spíše pod jménem Zea, vystoupila na červeném koberci v rudých šatech, v nichž působila jako dokonalá hollywoodská filmová hvězda. Ano, stejně jako její kolegyně Tereza Ramba. Obě vsadily na hvězdný look, uhlazený účes a také obě oblékly šaty značky anamé. Ty Alžbětiny se vyznačovaly upnutým střihem, vlečkou, a především párem vysokých rukaviček. Celek Alžběta doplnila ještě jemnými náušnicemi značky Apart.

Zdroj foto: Foto Herminapress

Zdroj info: Autorka článku a instagramové profily zmíněných osobností

Související články

2024-07-03T06:05:42Z dg43tfdfdgfd