MAREK (34): PO HOVORU S KAMARáDKOU SE MNOU PříTELKYNě NEMLUVí. A TO JEN PROTO, žE JSEM SI JI JEšTě NEVZAL A NEUDěLAL Jí DíTě

Člověku do hlavy nevidíte, i kdybyste si to sebevíc přáli. Marek si myslel, že svoji přítelkyni zná a že jsou spolu šťastní. Stačila ale jedna radostná zpráva a bylo jasné, že se věci mají úplně jinak.

Považoval jsem Anetu (27) za rozvážného člověka, který má rád svoje kamarády a žárlivost a závist jsou mu cizí. Aspoň to jsem pochytil z našeho dvouletého vztahu. Byli jsme šťastní.

Agáta (40): Máme dvě děti, ale můj přítel přesto odolával svatbě. Po patnácti letech jsem zjistila, že jeho důvod má jméno

Byli jsme šťastný pár

Aneta přijala moji dceru z předešlého vztahu, a když se ke mně před pár měsíci nastěhovala, nic nenasvědčovalo tomu, že by bylo něco špatně. Užívali jsme si společný čas, chodili na výlety i do kina, prostě žádné drama se nekonalo. Proto stále nemůžu pochopit její nedávný výbuch vzteku.

Je to týden, co jí přišla zpráva od nejlepší kamarádky Aničky (27), že ji její přítel požádal o ruku. „Budu se brzy vdávat,“ slyšel jsem jejich telefonní hovor. „Nemůžu tomu uvěřit. Jsem tam nadšená! Zdá se mi, že se mi v životě všechno daří,“ říkala Anetě Anička. Už v ten moment jsem viděl, že je něco zatraceně špatně.

Marie (55): Neměla jsem doprovod na dceřinu svatbu, tak jsem si najala společníka

Kamarádka mé přítelkyně se bude vdávat

A měl jsem pravdu. Aneta se mnou najednou nemluvila. Neusmívala se, na všechno mi odsekávala. A já se navíc tak hloupě zeptal, jestli jí něco není. „Samozřejmě že ne, všechno je naprosto v pořádku,“ procedila mezi zuby. A to jsem věděl, že je zle. Snažil jsem se proto našlapovat po špičkách, ale stačila malá záminka a byl oheň na střeše.

„Jsou spolu o měsíc déle než my a už toho mají tolik,“ začala. „Podívej se, jak už se tím chlubí. Všude vidím jen fotky, na kterých se usmívají a ukazují ten úžasný prsten,“ prskala Aneta. „Uklidni se. Ty jim to snad nepřeješ?“ otázal jsem se dost neomaleně. „Ty nevíš vůbec nic. Kromě svatby, čekají také miminko a my pořád nic,“ řekla.

Anna (28): Chtěla jsem pohádkovou svatbu a hostinu bez masa. Tchyně z toho udělala noční můru

Za všechno můžu podle mé přítelkyně já

To už mi bylo jasné, že všechen hněv padne na moji hlavu. „Jsme spolu dva roky, a ještě jsme se o ničem z toho nebavili. Nevím, jestli chceš rodinu, jestli chceš svatbu, nevím o tobě vůbec nic,“ rozjížděla se Aneta. Snažil jsem se ji klidnit, ale marně.

Už si jen dál vedla svou. Prý jsem ji zradil a že mi nemůže věřit. Nikdy bych od ní neočekával takovou odezvu. Byla opravdu jak smyslů zbavená, vůbec neuvažovala racionálně. Viděla jen to, že se Anička vdává, a ona zase ne. Byl jsem tím tak překvapený, tuhle stránku její osobnosti neznám a dost mě vyděsila.

Další příběhy ze života →

Miriam (33): Tchyně mi zkazila můj velký den. Na svatbě se dopustila přešlapu, který se jen tak nevidí

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na [email protected].

Související články

2024-06-29T11:25:41Z dg43tfdfdgfd