LAURA (28): MáMA SI NAšLA NA SEZNAMCE NOVéHO CHLAPA. NEVí, žE JSEM S NíM Už NěCO MěLA Já

Laura má velké dilema. Její maminka se na seznamce dala dohromady s mužem, s nímž Laura nedávno měla techtle mechtle. Je lepší vše přiznat, anebo raději mlčet? První příležitosti Laura dávno propásla.

Moje máma je po deseti letech zamilovaná a mluví o druhé svatbě. Rve mi to srdce, protože Ivana (55) nesnáším. I proto, že jsem s ním taky něco měla a on klidně dělá jakoby nic.

Daniela (24): Vyjel po mně mámin přítel. Řekla mi na to, že jsem se před ním moc producírovala

Máma hledala vhodného partnera dlouho

Moje máma byla po rozvodu skoro deset let sama. Pomáhala jsem jí najít si někoho na seznamce, ale moc ji to nebavilo. Vysvětlovala jsem jí, že se nesmí na nikoho příliš upínat. Ze začátku je to jen taková hra. Mámě ale dost vadilo, že se jí ozývají muži starší o deset let a víc. Nebylo to fér, chápala jsem ji. Někteří adepti ale nebyli k zahození ani ve vyšším věku.

Já měla se seznamkou taky svoje zkušenosti. Jsem pořád někde v práci, takže nemám na seznamování moc času. Prošla jsem díky seznamce několika krátkodobými vztahy, a to jak se staršími muži, tak s mladšími. Vůbec mě nenapadlo, že by někde mohl nastat problém, neboť máma používala tutéž aplikaci jako já.

„Konečně jsem poznala někoho, kdo stojí za to. Záleží mi na něm. Ale ještě to nechci zakřiknout, seznámím vás, až bude vhodný čas,“ překvapila mě máma jednou. Měla jsem za ni obrovskou radost, a jelikož je vybíravá, nebála jsem se, že by přivedla nějakého blbce. Pak přišel čas, kdy jsem měla svého „nového tatínka“ poznat.

Tomáš (35): Na seznamce jsem objevil svou tchyni. A já vůl se podíval na její lechtivé fotografie

Šlo o mého bývalého milence

Máma přivedla domů na večeři Ivana, a když jsem ho spatřila, úplně jsem ztuhla. On taky nevypadal moc v klidu a oba jsme asi zpanikařili. Podali jsme si ruce a to byla chyba. Po zbytek večera jsme museli předstírat, že se neznáme. Známe se ale moc dobře.

Chodila jsem s ním před rokem, vím přesně, co má rád v posteli a že je na mladé holky. Vůbec mi to nesedělo s tím, jak ho máma vychvalovala a co o něm celé tři měsíce vyprávěla. Podala mi ho jako moc milého a hodného chlapa. Já se s Ivanem tehdy rozešla ve zlém, protože byl majetnický a uměl pořádně žárlit.

Vím, že bych o tom měla mámě říct, čekám jen na pravou chvíli. Takhle šťastnou jsem ji dlouho neviděla a byla bych nejraději, kdyby ten vztah ukončil Ivan. Nemusela bych tak mámu uvádět do rozpaků tím, že jsem spala s jejím přítelem. Jenže Ivan si klidně s mámou chodí dál.

Milan (55): Nechtěl jsem zůstat sám. Kamarád mi pomohl založit profil na seznamce a stal se zázrak

Máma si mého bývalého chce vzít

Musela jsem si s ním promluvit mezi čtyřma očima. Řekl mi, že mou matku miluje a nikdy se o nás přeci nemusí dozvědět. Nechápe, že ho zaprvé nesnáším a zadruhé se mámě nemůžu podívat do očí. Řekl mi, že jsem sobecká hloupá holka. Zkazím jim prý dokonalý vztah.

Už jsem málem mámě všechno vysypala, když si na mě konečně udělala čas a šla se mnou na skleničku. Jenže mě nepustila ke slovu a básnila o tom, že by si chtěla Ivana jednou vzít. Ani tehdy jsem neměla odvahu to říct. Možná bude vážně lepší navždy zapomenout a nic nevyzradit.

Další příběhy ze života →

Vilma (35): Matka mi na seznamce tajně našla nápadníka. Když jsme se měli setkat, věci se nečekaně zamotaly

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na [email protected].

Související články

2024-06-09T11:29:35Z dg43tfdfdgfd