KVůLI SYNOVI JSEM SE VZDALA šANCE NA LáSKU. NIKDY TOHO NEPřESTANU LITOVAT, SVěřUJE SE SOňA

Foto: Shutterstock

„Vdaná jsem byla jednou, ale rozhodně nešlo o svatbu z lásky. Manžela jsem si brala jako osmnáctiletá proto, že jsem byla těhotná a rodiče na mě tlačili, že přece nemůžu být svobodnou matkou. Byl to ale hrubián a pijan, a když se po několika letech manželství upil, ulevilo se mi. Sice jsem skončila jako matka samoživitelka, ale alespoň už jsem nemusela snášet ten příšerný teror z jeho strany,“ popisuje Soňa.

V následujících letech se Soňa snažila hlavně uživit sebe i syna a na nějaký další vztah ani nepomyslela. Když ale její syn dospěl a osamostatnil se, otevřely se jí nové možnosti. Sice vztahy aktivně nevyhledávala, ale láska si ji našla sama. Bohužel ale neměla šťastný konec.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

„Přes známou jsem před lety potkala jednoho muže. Byl o dvacet let mladší, ale strašně mi imponoval. Byl tu ale jeden problém, a sice skutečnost, že se narodil o dvacet let později než já. Od začátku to pro mě bylo velké téma, které jsem hodně řešila, ale řekla jsem si, že žijeme jen jednou a vrhla se do toho po hlavě. Jenže potom to zjistil můj syn a udělala mi nepříjemnou přednášku o tom, jak se za mě stydí, že by můj přítel mohl být jeho bratrem. A dokonce mi vyhrožoval, že se se mnu přestane vídat. Po tomhle nátlaku jsem se s láskou svého života rozešla,“ tvrdí Soňa.

Muž, do kterého se zamilovala, byl sice vytrvalý, ale Soňu se mu zlomit nepodařilo. Proti jeho lásce se zatvrdila jen proto, aby byl spokojený její syn. Ten se ale před časem odstěhoval do zahraničí a své matce volá jen sporadicky, na návštěvy nejezdí skoro vůbec.

„Nikdy nepřestanu litovat toho, že jsem kvůli synovi, který na mě stejně kašle, zahodila takovou šanci na lásku. Svého bývalého pořád zpovzdálí sleduju, už se dávno posunul dál, čemuž se nedivím, protože už uběhly čtyři roky. Oženil se a s manželkou teď čekají miminko. Na jednu stranu mu to moc přeji, ale na druhou pořád strašně trpím,“ uzavírá Soňa.

Zdroj: Text byl zpracován na základě příběhu ženy, kterou redakce zná a která jej předala redakci se svolením k uveřejnění. Fotografie je pouze ilustrační a jména osob byla na žádost této konkrétní ženy pozměněna, stejně tak jako její jméno. Pokud máte příběh, který by se mohl objevit na našich stránkách, napište nám na [email protected].

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

Související články

2024-06-26T05:07:32Z dg43tfdfdgfd