HOROSKOPY LáSKY OD 25. čERVNA 2024: PANNY čEKá LáSKA, LVI SE MOHOU ROZEJíT

Koho čeká v novém týdnu láska, kdo potká konečně svou spřízněnou duši, kdo bude řešit problémy a kdo se musí připravit i na možný rozchod? To prozradí horoskopy lásky podle tarotových karet.

Beran

Láska vzkvétá ve všech směrech. Vztahy jsou radostné, šťastné a milované. V partnerství se cítíte naprosto úchvatně a zamilovaně. Nezadaní, nebuďte smutní, vyjděte mezi lidi a usmívejte se. Nová láska právě přichází.

Býk

Ve vašem partnerském vztahu se blýská na lepší časy. Konečně odchází náročné období a slunce rozpouští vše, co vás trápilo. Láska, radost, štěstí, odpuštění, to vše je tady jen pro vás. Svou radost sdílejte s ostatními, znásobí se. Nezadaní, máte šanci na novou lásku.

Blíženci

Vaše srdce se rozzáří jako pochodeň. Jste naplněni radostí, láskou a harmonií, což samozřejmě pocítí také váš partner. Pokud se chystáte na první rande, můžete se těšit na osudovou přitažlivost, která se promění v hlubokou a vášnivou lásku.

Rak

Partnerské vztahy, které řeší jakékoliv překážky, dostávají šanci na zlepšení. Podmínka je jasná, nic nezametat pod koberec a s láskou komunikovat s partnerem. Jste schopni se domluvit. Nebojujte, milujte!

Lev

Partnerské vztahy, které jsou v neustálém boji, napětí a hádkách, konečně dospějí ke společnému rozhodnutí a domluví se na rozchodu či odluce. Možná se vám život zdá krutý a nespravedlivý, ale věřte, že světlo na konci tunelu vás již oslňuje svou silou. Buďte odvážní, upřímní a spravedliví, výsledek vás oslní a nadchne.

Mohlo by vás zajímat: Červnu podle numerologie vládne pětka: Přichází změny v práci i v osobním životě

Panna

Partnerské vztahy se rozzáří a rozsvítí jako letní slunce na nebi. Oslavujte, láska vám velmi významně mění osud. Štěstí přichází a hned tak se vás nepustí. Pokud jste zranění, pocítíte velkou úlevu. Nezadaní najdou svou osudovou lásku, která bude navždy.

Váhy

V partnerských vztazích panuje láska, radost a smích. S partnerem si skvěle rozumíte a jste schopní s úsměvem překročit jakoukoliv překážku. Tím motivujete ostatní a dodáváte jim také odvahu k činům. Nezadaní, buďte připravení, vaše láska právě přichází.

Štír

Partnerské vztahy se na chvíli zastaví a vy můžete mít pocit, že jste uvízli v ledovém krunýři. Nevzdorujte osudu, zkuste opět probudit lásku a vášeň. Partner se k vám přidá a období stagnace úspěšně překonáte. Nezadaní, vydržte. Teď byste potkali jen krátkodobou lásku.

Střelec

Partnerské vztahy zasáhne vlna lásky a štěstí. S partnerem můžete řešit změnu bydlení nebo společný majetek, který chcete rozšiřovat. Toto úrodné období váš vztah posílí. Radost v lásce mají také nezadaní. Nečekané setkání ovlivní váš milostný život na dlouhou dobu.

Čtěte také: Velký horoskop na červenec: Lvy čeká velký posun, Kozorozi zažijí něco výjimečného

Kozoroh

Partnerské vztahy před sebou mají nesmírně krásné a pohodové období. Žijete jeden pro druhého, jste jedním tělem i srdcem. Vaše láska se neustále posiluje a roste. Pokud jste sami, vyzařujte ze svého srdce lásku. Odměna v podobě nového partnera bude sladká.

Vodnář

Partnerské vztahy se posílí a prohloubí. Neočekávané štěstí vás zcela pohltí a zasáhne také všechny, kteří jsou zranění, osamělí či lásku hledající. Kolem vás je dostatek lásky, štěstí a radosti. Sdílejte nádherné pocity a emoce s ostatními, vše se ještě prohloubí.

Ryby

Partnerské vztahy jsou plodné, radostné a šťastné. Pokud toužíte po miminku, potěší vás dobrá zpráva ohledně těhotenství. Ženy, které děti neplánují, pozor na nechtěné těhotenství. Muži, pokud jste v milostném trojúhelníku, buďte obezřetní. Milenka by vás mohla překvapit nečekanou novinkou, což by zcela zničilo vaše manželství.

Horoskop na nový týden:

2024-06-25T04:31:59Z dg43tfdfdgfd