HANA KYNYCHOVá JAKO TCHYNě: SYN MI CHYBí, JSME DOMLUVENI NA PRAVIDLECH, říKá OTEVřENě

Hana Kynychová (56) uspořádala svůj první charitativní bazárek, který se jí povedl na jedničku. Při té příležitosti nestárnoucí cvičitelka redakci eXtra.cz prozradila, jak se jí daří v soukromém životě. Se svým manželem nedávno oslavila výročí svatby a již řadu let vede šťastný rodinný život. S jednou věcí se ale doma prý těžko smiřuje. 

Hana Kynychová uskutečnila svůj první charitativní bazárek, na němž se podílely i další známé tváře jako Alex Mynářová, Heidi Janků, Štěpánka Duchková či Markéta Muzikářová. Jak známá cvičitelka a instruktorka fitness prozradila redakci eXtra.cz, z celé akce má obrovskou radost.

Hastroši dne: Velký přešlap Kynychové, Mlejnková v teplákách a Krejdlová jak od kolotoče

Milovnice zdravého životního stylu na sobě neustále maká, díky čemuž si udržuje perfektní postavu, s níž se ráda pochlubí na sociálních sítích. "Já se toho nebojím a nestydím se za to. Když mám potřebu ukázat své tělo, protože třeba teď jsem s ním spokojená, protože doba menopauzy je za mnou a já jsem své křivky dostala pod kontrolu, takže vlastně tím dám najevo, aby to moje holky vrstevnice nevzdávaly," objasnila.

Odvážné snímky

Hanka se toho skutečně nebojí a někdy jsou její snímky natolik žhavé, že se na jejím Instagramu dlouho neohřejí. Z tohoto důvodu by se nabízela platforma Only Fans, kde jsou pikantní fotografie na denním pořádku. Půvabná cvičitelka aerobiku ale prozradila, že ve šlépějích Simony Krainové jít nechce. "Simona je profesionální modelka a má to jako svůj job. Ona musí dobře vypadat, motivovat lidi a ukazovat svoji postavu," uvedla s tím, že by na takové focení neměla čas a raději se soustředí na cvičení, které ji baví a především živí.

Tchyně, kterou nechcete

Hana se před pár dny na sociálních sítích svým fanouškům pochlubila s tím, že s manželem oslavili výročí svatby. 1. června navíc slavil narozeniny jejich nejstarší syn Filip, který Kynychové přidělává vrásky na čele. Jak se Hanka totiž otevřeně svěřila, těžko se vyrovnává se skutečností, že její milovaný syn Filip je už dospělý muž, který jí vyletěl z hnízda a žije se svou partnerkou.

"Ono se to tak všechno semlelo, najednou ten Fíla začal bydlet se Zuzkou a já jsem na to nebyla připravená. Do toho byla spousta životních situací a najednou mi ten syn chyběl a chybí mi pořád, ale domluvili jsme se na určitých pravidlech, abych se naučila v tom režimu pracovat. On to respektuje, Zůza si myslím, že to také respektuje, takže jsme našli nějakou symbiózu. Zuzka tady včera s Filipem byla, pomáhali nám připravovat náš bazárek, takže si myslím, že se jako tchyně zlepšuju," přiznala s úsměvem Hanka Kynychová a na závěr dodala, že ale doufá, že se její syn hned tak neožení.

Související články

2024-06-16T05:17:50Z dg43tfdfdgfd