APETIT SLAVí 20. NAROZENINY: ZAPOJTE SE DO HLASOVáNí O NEJKRáSNěJší čERVENCOVOU OBáLKU V HISTORII A VYHRAJTE

Celý rok vám prostřednictvím tištěných vydání i na webu připomínáme legendární recepty, trendy měnící svět gastronomie a osobnosti, s nimiž jsme za ta léta spolupracovali. Zde na našem webu můžete každý měsíc hlasovat o nejkrásnější obálku za uplynulá léta. Tři z vás pak každý měsíc vylosujeme a odměníme kuchařkou z edice Apetit. 

  • Díky vašim zprávám víme, že řada z vás s Apetitem začala vařit, péct a především milovat jídlo a vše kolem něj. Jídlo a vaření totiž nemusí být pouze nutnost, je to koníček a životní styl. 

Svět se za posledních 20 let změnil, Apetit také, ale stále s vámi zůstává na stáncích, v knihkupectvích, na webu i sociálních sítích. Snažíme se s dobou držet krok a se stejným nadšením a úsilím se vám dále snažíme být dobrými průvodci a společníky na vaší gastronomické cestě, ať už na ní činíte teprve první krůčky nebo už máte za sebou pořádný výšlap.

Hlasování o nejhezčí obálku je lehce nostalgickou výpravou do minulosti. I my si tuhle výpravu do naší minulosti nesmírně užíváme. 

Sladké recepty vedou na plné čáře

Hlasování z předchozích měsíců nás znovu a znovu ujišťuje, že milujete sladké recepty.

  • V lednovém všechny ostatní obálky převálcovalo lednové číslo z roku 2008, na jehož titulní straně se skvěl citronový cheesecake. 
  • V únoru na celé čáře zvítězila láska! Hlasování totiž vévodila titulní strana z roku 2018 s roztomilými valentýnskými vanilkovými cupcaky s máslovým krémem
  • V březnu hlasování s převahou ovládla titulní strana z roku 2008 s piškotovou roládou s kokosovým krémem, jahodami a rafaelem.
  • A dubnové hlasování? Za srdce vás chytila obálka z roku 2018, na které je opět piškotová roláda! Tentokrát s krémem z bílé čokolády, zdobená něžnými květy macešek.
  • V květnu všechny ostatní obálky do kapsy strčila titulní strana z roku 2009 s nádherným narozeninovým dortem.
  • Jistě není překvapením, že červnové klání se opět neslo na sladké vlně! Červen totiž znamená jahody, ty také ve formě nejrůznějších rafinovaných dezertů zdobily majoritní většinu červnových obálek. Prvenství získala titulní strana z roku 2014, již zdobí jahodovo-ricottový dort

Cítíme ovšem v kostech, že sladká dominance v červenci skončí. V měsíci zasvěceném oblíbeným grilovačkám totiž titulní strany zdobí šťavnaté burgery, špízy, steaky a další pochoutky z grilu. Už teď jsme zvědaví, která obálka si získá vaši přízeň.

Hlasujte o nejkrásnější červencovou obálku a vyhrajte kuchařku

Zavzpomínejte si s námi a zvolte každý měsíc tu nejkrásnější! Tři z vás každý měsíc za účast hlasování odměníme kuchařkou.

 

Zajímá vás, zda jste vyhráli kuchařku v červnovém hlasování?

2024-07-02T11:11:07Z dg43tfdfdgfd