ŽHAVá PROMěNA EWY FARNé: UKáZALA NOžKU V LATEXOVýCH KOZAčKáCH A LIDé JSOU U VYTRžENí

Ewa Farna se rozhodla pro radikální změnu. Zpěvačka omezila cukry a vypadá to, že jí to náramně prospívá. Svým fanouškům navíc předvedla na sociálních sítích postavu ve žlutých šatech a ti jsou naprosto nadšení, jak skvěle vypadá.

Třicetiletá Ewa Farna šla do sebe. Na sociálních sítích prozradila, že omezila cukry, což jí jde náramně k duhu. Oblíbená česká zpěvačka vypadá lépe než kdy dřív.

Na Instagramu sdílela fotky ze slavnostního večera Zlaté hokejky, kde vystupovala. Na sobě měla dlouhé žluté šaty s rozparkem, který odhaloval její stehna, a vysoké latexové kozačky. Ewa byla velmi sexy.

Nadšené reakce

To si ostatně myslí i fanoušci na sociálních sítích, kteří jsou nejen z jejího outfitu, ale i z postavy a vlasů naprosto nadšení. „Ten outfit je úžasný. A musím pochválit i skvělé vlasy,“ napsala Klára. „Wow, krásná,“ komentovala Vendula. Jsi nádherná a skvělá zpěvačka. Mám tě strašně moc ráda. Koukala jsem na předávání cen Zlatá hokejka a byla jsi skvělá. Jsi bohyně. Ty tvoje písničky jsou prostě boží,“ připsala Sára. „Holka, rosteš nám do krásy,“ napsal Milan. „Wow boží, ty šaty vám moc sluší,“ komentovala ještě Sissi.

Před nedávnem navíc fanoušky překvapila ultra novým účesem s ofinou, který ji podle fanoušků omladil.

Související články

2024-06-26T10:42:16Z dg43tfdfdgfd