Lifestyle

Trending:


Top 5 nejlepších lamp, které mohou zlepšit vaši náladu

Osveceni je klicovým faktorem, ktery muze vyznamne ovlivnit nas náladu a pohodu. S dnesní technologií existují lampy navržené k vytvorení prostredí, ktere podporuje relaxaci, soustredení a dokonce i štestí. O post Top 5 nejlepších lamp, které mohou zlepšit vaši náladu apareceu primeiro em DecorStyle.


Recepty na ty nejlepší mléčné koktejly!

Mléčné koktejly jsou jedním z nejchutnějších vynálezů vůbec, že? Jistě, ne každý konzumuje mléčné výrobky, ale v dnešní době je lze snadno nahradit rostlinnými alternativami. V této galerii najdete celou řadu receptů – od klasických až po koktejly s alkoholem. A taky pár opravdu exotických chutí! Jste připraveni vyzkoušet něco nového? Pak klikněte na galerii a inspirujte se!


VIDEO: Jak na zelenou vodu v bazénu?

Léto je v plném proudu a ti, kteří mají bazén na zahradě ho využívají na maximum. Aby v něm byla voda stále průzračná je třeba se o ni správně starat, a to není úplně snadné. Tedy zejména v případě, že to děláme nesprávnými kroky a nevhodnými přípravky. Jak tedy správně postupovat, aby voda byla opravdu celou sezonu průzračná? […] The post VIDEO: Jak na zelenou vodu v bazénu? appeared first on HomeInCube.


Věděli jste, že vás tyhle hračky mohly zabít?

Během let došlo k několika pochybným rozhodnutím při výrobě dětských hraček. U některých můžeme předpokládat, že bezpečnost dětí je prioritou výrobce hraček. Nicméně je zřejmé, že některé produkty nebyly řádně zváženy. Ať už šlo o skutečné oštěpy k házení nebo vědecký set obsahující uran, některé z těchto populárních hraček z historie se zkrátka ukázaly být nebezpečnými. Naštěstí byly většinou staženy z oběhu! Zajímá vás tohle téma? Tak pokračujte ve čtení, abyste objevili některé z nejnebezpečnějších hraček, které se kdy objevily na regálech hračkářství. Měli jste některou z nich jako dítě?


Předplaťte si ELLE. A už vám nic neunikne!

Také vás baví niche svět módy, krásy a celebrit jako nás? Předplaťte si ELLE a buďte v obraze. Každý měsíc přinášíme fashion novinky, beauty trendy a updates ze světa kultury a slavných. Stačí jen pár kliků...


Země, které zažily hyperinflaci

Představte si, že žijete v zemi, kde se cena šálku kávy zdvojnásobí za dobu, než ji vypijete. Taková je realita hyperinflace, kdy rychlé změny cen mohou způsobit, že předměty denní potřeby jsou neúměrně drahé a peníze jsou v podstatě bezcenné. Takovou situaci zažilo mnoho zemí po celém světě a některé se z ní nikdy zcela nevzpamatovaly. Zaujalo vás to? Klikněte na následující galerii a podívejte se, které země byly hyperinflací zasaženy nejvíce.


Věci, které ženy tajně dělají (ale nikdy se k nim nepřiznají)

Všechny ženy dělají v soukromí věci, o kterých nikdo jiný neví, a není na tom vůbec nic špatného. Některé z těchto projevů chování však zůstávají utajeny, protože se k nim ženy většinou stydí přiznat a také proto, že v některých kulturách nejsou považovány za "dámské". V této galerii se ponoříme do světa ženského chování a přinášíme vám seznam věcí, které většina žen dělá tajně, ale nikdy se k nim nepřizná. Klikněte na ně a dozvíte se vše podstatné!


Jak si vyzdobit dům pomocí odpadních materiálů

Přemýšleli jste někdy nad tím, že v odpadcích se mohou nacházet skutečné poklady pro výzdobu domácnosti? Ano, mnoho vyhozených předmětů lze znovu použít k výzdobě vašeho domova! Stačí k tomu jen kreativita. Podívejte se na tyto tipy a nápady, jak můžete odpadky znovu využít při výzdobě vašeho domova!


Jak na dokonalý borůvkový koláč na plech: Provoněný máslem a rumem a doplněný drobenkou chutná božsky

Pokud se v létě ze všeho ovoce nejvíc těšíte na borůvky, máme pro vás dobrou zprávu, na spoustě míst už je v lesích úplně modro. A co nejlepšího z borůvek upéct? Přece borůvkový koláč… Ten z kynutého těsta hojně posypaný drobenkou je jedním z nejlepších letních koláčů vůbec.


Ubytujte se v jednom z nejkouzelnějších domků v Provence: Čeká na vás pravý francouzský sen

Maison Aumône je provensálský klenot, obklopený kopci a cedrovými lesy národního parku Petit Luberon. Tento krásně zrekonstruovaný dům nabízí vše, co si můžete přát – od autentické francouzské kuchyně po nádherné výhledy. Vydejte se na nezapomenutelnou dovolenou a zažijte pravý francouzský venkovský život.


Chraňte okurky před sluncem aneb metody pro zdravou úrodu

Okurky jsou oblíbenou zeleninou mnoha zahrádkářů, avšak jejich pěstování může být náročné, zejména při vysokých teplotách a silném slunečním záření. Přímé slunce může způsobit popáleniny, vadnutí a celkové zhoršení zdraví rostlin. Tento článek se zaměřuje na efektivní metody, jak ochránit okurky před škodlivými účinky slunce a zajistit tak bohatou a zdravou úrodu.


Tipy pro domácí pěstování malin

Pokud vám na zahradě zbylo ještě kousek místa, pak neváhejte vysadit si na léto tyhle oblíbené bobuloviny. Pěstovat můžete maliny červené, žluté, ale i oranžové. Vyberte pro ně kousek slunného místa, nejlépe i s podpěrou přímo u plotu. Chutnat budou vám i sousedům. Naopak, rozrostou se někdy tak rychle, že je nestihnete ani sbírat. Maliny je možné pěstovat na zahradě i v nádobách na balkoně, jen třeba počítat s tím, že se za sluníčkem trochu...


Nejčastější chyby při výběru letních bot: Nosíme špatnou velikost i tvar a nohy se nám zbytečně zapařují

Teplé letní počasí je tu, a to znamená, že z botníků konečně vyndáme sandále, nazouváky a další letní kousky. Možná si i nějaké nové plánujete pořídit, aby vám ladily k novým šatům. Při výběru bychom ale neměli myslet jen na estetickou stránku, ale také na pohodlí, zdraví a hygienu nohou. Při koupi letních bot bohužel často děláme chyby, které se pak nevyplácí. Jakých přešlapů se nejčastěji dopouštíme?