VYROBTE SI ORIGINáLNí DRžáKY NA šPERKY. POSLOUží VáM RáMEčEK NA FOTKY, VěTEV I STRUHADLO

Foto: Shutterstock.com

Ze starého rámečku

Velmi zajímavou šperkovnici si můžete vytvořit například ze starého rámečku, který nabarvíte křídovou barvou. Na výrobu budete navíc potřebovat králičí pletivo, štípací a kombinační kleště, nastřelovačku sponek nebo hřebíčky a kladívko. Až vám barva zaschne, na zadní straně do něj vypněte králičí pletivo a poté zavěsíte na stěnu. Do jednotlivých dírek zavěsíte náušnice nebo další šperky a máte je hezky po ruce.

 

Foto: Shutterstock.com

Z hezké větve

Další originální stojánek, který vás nemusí stát vlastně vůbec nic. To hlavní si totiž přinesete z přírody. Jako základ vám postačí pouze správně tvarovaná a členitá větev, ze které vytvoříte stojánek v podobě stromu, který umožňuje zavěsit velké množství řetízků, korálů a jiných módních doplňků. Samotné dekorování pak záleží už je na vás. Můžete ji nastříkat zlatou, stříbrnou nebo bílou barvou, ozdobit korálky nebo květy z papíru. Takto ozdobenou větev pak můžete zavěsit na stěnu nebo pomocí sádry upevnit v květináči.

Z ramínka na šaty

Pokud máte doma nějaké staré dřevěné ramínko, určitě ho nevyhazujte. Nabarvěte ho  dle fantazie a pomocí pár háčků vám vznikne jedinečný držák na vaše šperky.  Oceníte to hlavně v případě řetízků a náhrdelníků, které se vám nebudou nikde zamotávat. Na ramínko ale můžete připevnit trochu síťoviny nebo staré záclony a vznikne vám krásně přehledný věšák.

Foto: Shutterstock.com

Ze starého struhadla

Také obyčejné struhadlo, které už nepoužíváte, proměníte celkem snadno v originální stojan na šperky. Stačí, když ho trochu přizdobíte třeba univerzální akrylátovou barvou, kterou budete nanášet na struhadlo houbičkou. Předtím ho ale nezapomeňte odmastit jarovou vodou. Aby nové struhadlo vypadalo hezky, budete potřebovat dvě vrstvy barvy. Až barva dostatečně zaschne, můžete svůj nový stojan začít používat. Do malých dírek ze všech stran zavěsíte náušnice a na držadlo můžete připnout náramky či hodinky.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:

Zdroj: instory.cz, bydlimekvalitne.cz

 

Související články

2024-06-20T08:00:42Z dg43tfdfdgfd