VERONIKA (31): MANžELKA MéHO MILENCE MI DěLá ZE žIVOTA PEKLO. A PřITOM JSEM V TOM NEVINNě

Veronika si začala s hezounem z posilovny. Nechtěla se vázat a on to měl stejně. Jenže jí zatajil, že je ženatý. Veronika to zjistila tím nejhorším možným způsobem - zavolala jí jeho manželka.

Vztah se ženatým mužem je zaručený problém. Vím, o čem mluvím. Na vlastní kůži jsem zažila, jak mstivá může být podvedená žena. Manželka mého milence mi ničí život a vůbec ji nezajímá, že jsem byla podvedena stejně jako ona.

Blanka (31): Před Vánoci jsem vymyslela ďábelský plán. Obětí je manželka mého milence

Potkala jsem ho v posilovně

S Karlem (35) jsem se seznámila před osmi měsíci, když jsem se rozhodla začít cvičit. Dlouhé hodiny sezení u počítače se začaly podepisovat na mé kondici a zdraví. Nechtěla jsem za práci platit svým zdravím, a tak jsem se rozhodla s tím něco udělat.

Skupinové lekce mě nezajímaly. Od přírody jsem nezávislá osoba. Ve firmě zastávám samostatnou pozici a zvládám to výborně. Proč by posilovna měla být jiná? Myslela jsem si, že na to přijdu sama, co by mi asi tak trenér řekl navíc... Podívala jsem se na několik videí o cvičení, koupila si boty a oblečení a permanentku do posilovny. Vyzbrojena motivací a sebevědomím jsem vyrazila do světa činek.

Po prvním tréninku jsem měla takovou svalovici, že jsem se sotva dokázala zvednout z postele. Ale neodradilo mě to. Dala jsem si den na regeneraci a vrátila se k cvičení. Dělala jsem mrtvé tahy, když jsem za sebou zaslechla mužský hlas...

Ester (29): Nový přítel mi přišel fajn jen do chvíle, než mě začala stíhat jeho manželka. Díky tomu jsem zjistila, jaký ve skutečnosti je

Pomohl mi s cvičením

Je vidět, že máte hodně motivace, ale musíte zapracovat na technice,“ řekl ten chlap.

Promiňte?“ zeptala jsem se, aniž bych se otočila.

Vaše technika není dobrá. Tímto způsobem se můžete zranit a několik měsíců si nezacvičíte.

Položila jsem činku a podívala se na něj.

Je to těžší, než jsem si myslela. Možná budu muset přejít do skupiny nebo si najmout osobního trenéra,“ přiznala jsem.

To jsou pijavice, které vás vysají do poslední koruny. Jestli chcete, můžu vám pomoct. Budeme trénovat spolu, dokud se to nenaučíte.

To by od vás bylo moc milé. Ale nebude to problém? Zpomalím vás...

Žádný problém. Formu už mám. Teď ji jen udržuji.

Opravdu, byl ve skvělé kondici. Měl krásně vypracované tělo a, jak jsem brzy zjistila, železnou výdrž. Trénovali jsme spolu několik týdnů a během té doby jsem udělala velký pokrok. Byla jsem mu vděčná za všechny rady.

Žaneta (28): Šest let jsem čekala, že se můj milenec rozvede. Tuhle mě ale vyhledala jeho manželka

Chtěl vztah bez závazků

Jednoho večera jsme odešli z posilovny spolu a protože nejsem plachá, zeptala jsem se i na něco jiného než cvičení.

Kdybys mi neradil, teď bych měla asi natažené nebo natržené svaly. Můžu tě jako poděkování pozvat na kávu?

Vlastně nemám nic na práci...

Stalo se to naším malým rituálem. Po cvičení jsme začali pravidelně chodit na kávu. Jednoho večera jsme šli ke mně a skončili v posteli. Bylo mi s ním opravdu dobře a než jsem se nadála, stali jsme se „plnohodnotnými“ milenci. Po jednom z našich společných večerů jsem navrhla, aby zůstal přes noc.

Veroniko, nemůžu,“ odpověděl.

Máš přítelkyni? Manželku?“ zeptala jsem se a on zavrtěl hlavou.

Nejde o to. Vlastně jsem použil špatné slovo. Není to, že nemůžu... nechci. Nehledám vztah. Máme něco pěkného a mám tě opravdu rád, ale nechci se teď vázat, a pokud u tebe začnu přespávat, věci se mohou zkomplikovat. Doufám, že mě chápeš.“

Chápala jsem ho velmi dobře. Sama jsem nehledala nic vážného. Můj životní styl neumožňoval vážné vztahy.

Takže... kamarádi s výhodami?“ zeptala jsem se.

To mi vyhovuje,“ usmál se a políbil mě.

Vendy (23): Byla jsem zvědavá, jakou manželku má můj milenec. Zarazilo mě, že jsme si podobné

Ukázalo se, že má manželku

O pár týdnů později se Karel neukázal v posilovně. Měla jsem starost, a tak jsem se rozhodla mu napsat. „Jsi nemocný, nebo tě už nebavím?“ zeptala jsem se a přidala mrkajícího smajlíka. O chvíli později mi zavolal.

Věděla jsem, že na mě nemůžeš zapomenout,“ řekla jsem na uvítanou. „Přijdeš? Chybíš mi...

Ty zatracená děvko!“ odpověděl ženský hlas a já málem upustila telefon.

Kdo to je?

Máš tu drzost se ptát, kdo to je? Víš to moc dobře! Jsem jeho manželka, ty bezohledná couro!

Okamžitě jsem zavěsila. Byla jsem vyděšená. Řekl mi, že je svobodný. Přemýšlela jsem, jestli nebude lepší, když zavolám zpátky a všechno vysvětlím. Ale rozhodla jsem se, že si o tom nejdřív promluvím s Karlem. Určitě mi zavolá, a když ne, potkám ho v posilovně...

Bára (32): Žárlím na manželku svého milence. Vím, že je to trapné, ale nemůžu si pomoct

Začala mi ničit život

Následujícího rána mi volal někdo z čísla, které jsem neznala.

Ty couro! “ ozvalo se bez pozdravu.

Ach, to jste vy... Jsem ráda, že voláte.

Asi bys byla raději, kdyby to byl můj manžel.

Poslouchejte, neměla jsem tušení, že je Karel ženatý. Nescházím se se zadanými muži...

Lhářko!“ nenechala mě domluvit. „Ženy jako ty si vždycky vybírají ženaté muže. Kroutíte těmi svými pevnými zadky v posilovně a svádíte nevinné chlapy!

Paní, to není pravda!“ byla jsem rozhořčená. „Karel mi řekl, že s nikým nechodí a není ženatý. Co jsem měla dělat? Zkontrolovat jeho manželský stav na matrice?

Lhářko, můj manžel mi řekl něco jiného. Víš co? Věřím jemu, ne tobě!

To je absurdní. Nemám vám co víc říct.

Tohle ti ještě oplatím,“ vyhrožovala, ale já zavěsila.

Káťa (23): Nezávazně jsem si užívala s ženatým mužem. Před dvěma týdny ale přišlo tvrdé vystřízlivění

Volala mi několikrát denně

Cítila jsem se hrozně. Částečně proto, že jsem spala se ženatým mužem, a částečně proto, že jsem byla oklamána. Jak to mohl udělat?

O chvíli později mi poslala zprávu s fotkami jejich dětí. To už bylo moc! Neměla právo se ke mně takhle chovat. Já jsem byla také obětí. Zablokovala jsem její číslo a myslela si, že je to konec. Mýlila jsem se...

Ten den volala ještě čtyřikrát a používala nadávky, které tady nebudu opakovat. Pokaždé volala z jiného čísla. Během jedné z těchto „konverzací“ seděla vedle mě moje šéfová. Jsem si jistá, že slyšela, co ta žena křičí. Měla dost slušnosti, aby to nekomentovala, ale určitě si o mně nemyslí nic dobrého.

Tato situace se opakovala i v následujících dnech. Když jsem zablokovala jedno číslo, volala z jiného. Nakonec jsem zablokovala hovory od kohokoli, koho nemám v telefonním seznamu. Nepomohlo to. Nevím, jak to udělala, ale ta zuřivá žena nějak získala číslo mého služebního telefonu, a na tom nemůžu blokovat hovory! Nezvedám to, ale ona to nevzdává. Nevím, co s tím mám dělat. Vždyť jsem v tom všem nevinně...

Další příběhy ze života →

Aneta (38): Začala jsem si se ženatým mužem. Ještě raději mám ale jeho manželku

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na [email protected].

Související články

2024-06-26T13:29:04Z dg43tfdfdgfd